Стигнахме по-далеч и ме заряза! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Стигнахме по-далеч и ме заряза!
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1707 пъти
Здравейте! Пише ви една тийнейджърка,която на пръв поглед се притеснява за глупости и не разбира нищо от живота,връзките,любовта,секса и т.н.

Моята история е следната :
С най-добрия ми приятел се познаваме от шест или седем години. Някъде преди три години,когато бяхме още 12 годишни хлапета,аз започнах да го харесвам,но както може да се досетите-той мене не. Започна да ми го показва едва преди година и малко. Оттогава сме имали някакви интимни ,,контакти",ако мога така да се изкажа,напр. той ме е пипал (не вулгарно),винаги е искал и секс да правим,първоначално само аз от двамата мислех (и знаех),че сме малки и има време и колкото и да е настоявал аз винаги съм отказвала.
Преди две седмици бяхме заедно на почивка. Всичко беше страхотно. Разхождахме се,смеехме се,беше ни забавно,както винаги сме правили. Последната вечер,обаче,той изведнъж реши,че иска да сме сами в моя апартамент,уж да си говорим. И аз,неподозирайки нищо,веднага се съгласих и се качихме горе в моята част. Тогава той започна да отклонява разговора към секса (това е редовен негов номер) и аз се сетих накъде отиват нещата. Той ме попита дали мога да му помагам ,,да забива мацки" и аз винаги добре се прикривам,че не изпитвам нищо и викам ,,Ок". И тогава той се качи върху мен и после аз бях върху него. Бяхме полуголи и нещо се натискахме докато той свърши. Аз не знаех къде съм и какво ми се случва и не бях дори възбудена,защото попринцип на жените им отнема повече време,а на мъжете им е нужно само да погледнат и вече са готови.
Но не това е проблема ми. Предполагам,че ще има хора,които ще ме осъждат и ще казват,че не сме дорасли,въпреки че сме на по 15-16 години. Знам,но все пак не мога да оправя нищо и това сме го направили. Поне съм девствена още :D
Добре,добре,ето го проблема-той ме захвърли. Като парцал. След тази случка,още минути след това,той се облече и ми каза,че е било грешка,че не е било редно да го правим,били сме малки,били сме само приятели… Идеше ми просто да умра от срам…та аз направо бях почти гола пред него,даже и сутиен нямах,дадох му повече неща от необходимото,направих всичко възможно да му е хубаво,ама не! Той ме захвърли като използвана носна кърпа!
На следващия ден бях тъжна. После си спомнях за този контакт и ми ставаше хубаво. После бях ядосана. Сега,две седмици по-късно вече съм бясна.
Преди няколко дни видях,че ми е звънял. Звъннах му веднага. Той вдигна и вика ,,Да?" и аз му казах ,,Звънял си и затова се обаждам" и той с цялата си наглост се направи на изненадан : ,,О,объркал съм". А знам,че не е. И така си приключи разговора.
И понеже сме семейни приятели,често излизаме с родителите си по заведения. Е,онзи ден той предпочете да си остане в тях,а знаеше,че ще съм там!
Побесняла съм и съм твърдо решена да му отмъстя. Колко долно,знам. Но повярвайте ми,толкова много съм му събрала,че ми иде да вдигна слушалката и да му кресна. Но аз ще се направя,че не ми пука. Ще изчакам пак да стигнем до такава случка,защото той е такъв и пак ще му се прииска. Ще го повторим пак и този път ще го зарежа аз! Даже и няма да му обяснявам. ,,Лека вечер" и чао!
Отстрани изглеждам като луда,защото на пръв поглед наистина нищо кой знае какво не е станало. Но той не е такъв и това никога не си го е позволявал,е,няма да го позволявам и аз.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2f1aa26457
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Драматизираш!
"Той ме захвърли като използвана носна кърпа!" - що за глупости са това?! Човекът сигурно изживява някаква своя дълбока вътрешна драма, за която му е неудобно дори да спомене пред някого... Какви си ги измисляш, и ги къдриш?
Една седмица! Хората понякога с години не си говорят и не се виждат, и се измъчват, след което се оправят, а ти какви ги изкара нещата. То ако беше така всичко черно и бяло, "да" и "не", и толкова драматично - то светът да е свършил досега. Половината да са се самоубили, а другите да са убили.
Я по-спокойно! И без глупави мисли! Ти си жена - психически по-устойчивия от двата пола. Потърси го, поинтересувай се какво става. Не се крий пред него, сподели му за чувствата си. Иначе така какво правиш? Като посееш картофи, домати ли очакваш да пораснат?
Дано да е заради младостта и неопитността ти, иначе не искам и да си представя какво е човек да си има вземане-даване с тебе...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d4022854be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С мен се случи същото! Даже и с пръсти го беше направил (ама още съм девствена). След това всичко се развали и вече сме едни непознати. В началото и аз се чувствох използвана, бях супер бясна и ми идеше направо да му разбия носа. И аз като теб исках до му отмъстя, да го нараня и унижа. Ама после взе, че започна да ми минава и вече не чувствах нищо. Разминаваме се и дори не го поглеждам, даже вече си имам приятел. Ама той като беше научил, че се занимавам с друго момче ноправо беше откачил. Несъзнателно го бях наранила. Затова ти казвам да оставиш всичко на времето! Скоро ще забравиш и изобщо няма да ти пука какво е станало. А той... той ще се измъчва казвам ти. Винаги така става!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9095e162bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Още не е узрял - това е проблема. Възможно е приятелите му да се хвалят, че вече са направили сефтето или, че имат гаджета и т. н. и той за да не остане назад бърза да си намери аверка и ти понеже си му приятелка от много години те е нацелил защото сигурно като е с теб не се чувства притеснен. Ей така да си пробва късмета. И на мен ми се е случвало. Даже съм си въобразявала, че съм влюбена в някой, но стигне ли се до интимност просто осъзнавам, че нямам чувства към въпросния човек. Приятелят ти още не знае какво иска, объркан е, това е проблема. На тази възраст е така. По този начин се трупа и опит.

Лъвчето

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4f57572555
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е добре, колко малки да сте...? Не видях някъде посочени години.. иначе случва се и това, но като мине време и той осмисли ситуацията, ще започнат лека- полека да се оправят нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker