Защо женското мислене е такова? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо женското мислене е такова?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2125 пъти
Привет читатели!
Момче на 20 години, от София.
Имам един въпрос! Защо женското мислене е такова?
Защо жените търсят лоши момчета за добра връзка? Защо трябва момчетата да се държат студено към тях за да бъдат харесани?
Не трябва ли винаги да си я обичкаш, да си я гушкаш и да и показваш близост? А какво е в реалността. Мацките се опитват да целунат момчетата, а те се дърпат само и само да има "привличане"!?
Пример с Тиндър (сайт за запознанства). Харесвате се и двамата, пишеш и здравей и нищо.... Или ако, дал бог, тя ти отговори, следващото и съобщение ще бъде след 2 часа, ако си късметлия, ако не и повече ще чакаш. На живо няма къде да се измъкне обаче хихихих :д.
Защо момичетата си падат по курварите все. АААА 'щото имало повече тръпка. Ми ревете със "разбито" сърце и с мисълта, че сте използвани сексуално.
А едно много голямо нещо ме притеснява!!!! Курварите, които си лягат с лесните жени, псуват ги, наричат ги с всякакви определения, не биха тръгнали с тях, но това жените хич не ги притеснява. Аз ако бях курва и знам, че момчетата говорят, колко съм долна и тн, и че за нищо не ставам освен за секс. МНОГО ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯ ОТНОСНО МОЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ!
Но по-важната част ДОБРИТЕ МОМИЧЕТА (с добро възпитание) и те си падат по-студените момчета. Имаш връзка с готино момиче, но го заебаваш щото много си се гушка или те ЗАДУШАВА. Еми верно да бях я задушил.... шегувам се Д:Д:Д
И каквото си добро момче оставаш сам, защото си показвал, какво изпитваш към нея. дааам
Знам, че е дискутирана тази тема ама все пак... какви майки ще стават набори > 1997 не знам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7932dd8a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 20 си. Тепърва ще разбираш много истини. Бях тръгнал да ти обяснявам, ама най-добре сам да си ги разбереш с опита. Ще е разочароващо на моменти, но по-ефективно.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2b643c52bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прав си, и аз не го разбирам дори да съм едно от тези момичета - добро възпитание, отличничка във всяко отношение, работя и гледам да съм на ниво във всичко и накрая взех че тръгнах с тъп курвар. Оказа се, че е заради липсата на баща.... Той е на 26, а аз на 18.

Може би всеки има сложна ситуация, която евентуално го тласка към простотията. :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f71907d246
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Искаш да кажеш женското не-мислене... Много малко хора мислят с главата си, особено в днешно време. За да съществува, човек няма нужда да мисли. Декарт не е бил прав...

Иначе за да ти отговоря на въпроса. Човек в основата си е животно. Животното го движи една цел - първично оцеляване. Няма морал, няма цели, няма мисъл за бъдещето. Този който обича в една връзка обикновено се възприема като по-слабия, защото той дава, той се грижи, той поема отговорност вместо другия. Това поведение еволюционно показва бета, слаб индивид, облслужващ другите. Силният индивид е наобратно - другите правят нещо за него, а той ги гледа отвисоко с пренебрежение.

Тези неща не са рокет сайънс, знаят се от край време, но хората също от край време предпочитат да се възприемат като нещо което не са. Не обичат да им кажат - ти си животно. Съзнателният им ум отказва да го приеме. В джунглата както ти е ясно, чифтосването не е за всеки, женските търсят определени мъжкари, така че "курварството" е заложено във всеки вид и всъщност е нещо естествено. Дали цивилизацията ще оцелее без "отживелиците" които модерността разруши - не... Ще се върнем скоро пак към тъмните векове, няма да ни е за пръв път... Но не трябва да ти пука. Гледай живота и жените по-отгоре отгоре, следи собственият си интерес, без да се вкраваш във филми. И БЯГАЙ от интернет запознанства, не работят в днешно време. Преди 10-15 години - може би, но не и днес.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ada63471e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си падаме по лоши момчета.
-Промени това "здрасти". Прочитай им профилите, виж от какво се интересуват и се ориентирай как за започнеш разговор.
За мен "здрасти" значи- симпатична си ми, но не достатъчно, че да те опозная- може би достатъчно за да те видя веднъж "пък квот стане"
-не отговарям на хора, които ги мързи да са креативни. Или имат проблем да говорят 5 мин по телефона.

- Такива приложения като Тиндър са като каталог за хора- като да си купуваш мебели (за съжаление до там сме стигнали)
Мъжете търсите външен вид- жените търсим перспектива за развитие имаш- дали учиш/работиш и Т. н и приличен външен вид.
Ако пишеш на по-красиви момичета, но нямаш кой знае каква "перспектива" пак няма да получаваш отговор.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 38b3d2c139
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не е вярно това. Или поне не винаги. Тези, които харесват лошите момчета, просто не са си патили от тях.

Момиче на 17

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0d8dadc98a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Жените са такива, каквито сме ги направили ние. Не случайно скоро ще има гей парад в центъра на София. Ей, например мойта женска - откак закъсах с парите ме гледа по друг начин. И не защото е някаква меркантилна кучка, а просто защото на подсъзнателно ниво си мисли - къв е този мъж, дето има жена за началник в работата и не носи достатъчно пари.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ef1768b86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не наричай хубавите момичета, които не ти пускат курви. Те ако бяха такива, щяха да са спали с теб и ти щеше да си доволен. И от къде на къде ще се месиш в нечий чужд личен живот? Всяка жена има право да си прави секс с когото иска и това не е твоя работа да я определяш каква е. Твоя работа е да определиш себв си какъв си, не ти пускат жените, ами явно си задръстеняк.
Не се хвърляй на най яките мацки, ами си намери някоя не чак толкова красива, с която имаш шансове.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ef1768b86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Защото правят хубав секс с тези мъже, а ти явно не си привлекателен в това отношение.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e3718d8d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момиче на 20 години. Не знам каква е тази логика, че момичетата не харесват "добри" момчета само защото момчетата са се държали добре и любвеобилно с тях. Има огромна разлика между добро държание и задушаване. Може би задушаваш момичетата, в които имаш интерес. А и на кой би му харесало някой към който има интерес да се държи зле с него. Разбира се има изключения за всичко, но масово момичетата обичаме да се държат добре с нас. А какви са твоите качества, какъв ти е характерът. Само добротата не стига, защото това е нещо базово, което всеки човек би трябвало да притежава. Забавен ли си? Амбициран? Правиш ли нещо за да се подобриш като човек? Страх ли те е да не би момичето да няма интерес? Всеки трябва за е добър човек, не трябва това да ти е гловното или единственното качество.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 14a6838a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   А защо мъжкото мислене е такова? Защо си падате само по кифли със силикон вместо с мозък? Защо един път не предложите на някое по-свито момиче с очила да излезете, но вместо това точите лиги по поредната куха лейка с екстеншъните, тоновете грим и кифленското излъчване. А сега, де?
Монетата си има две страни, приятелю. Ако мъжете не си падаха по лесни жени, нямаше да има такива, но докато за мъжете масово е по-важна гръдната обиколка на жената отколкото какво има в главата си, ами ще е пълно с млади момичета, чиято най-голяма мечта е да сложат силикон и да идат в Дубай за да могат после всички останали да им завиждат във фейса. Те хората са си го казали отдавна, каквото се търси, това се и предлага.
А има и свестни и готини хора и от двата пола, ама няма да ги срещнеш в кварталната чалготека.
Не те знам каква ти е средата, но ако съдиш за момичетата само от това, което виждаш по баровете и чалготеките, е със сигурност ще останеш с впечатлението, че масово си падат по лоши момчета с ланци, и мутренско поведение. Просто защото въпросната си търси не някой да я обича, а някой да и плати силикона, да я води по екскурзии и да и даде кредитната си карта во мола. И за да получи тези неща е готова дори да се прежали и да спи с някой, който не я привлича и да и излезе име на лесна.
За това не бързай с генералните заключения, защото и сред момичетата от твоето поколение има много свестни, ама в момента учат за изпити, а не висят по баровете да чакат чичко-паричко или още по-добре синът му с големия черен джип и многото татуировки да ги забележи.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ee8f696e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ще то дам лъч надежда, като ти кажа, че аз никога не съм харесвала лошите момчета, а точно тези които те гушкат и обичат. Ще дойде подходящата, само не се отчайвай.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f56058f5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   ИМА ЕВОЛЮЦИОННО ОБЯСНЕНИЕ! Да се държиш лошо, агресивно и да имаш мускули показва, че мъжкия има високо ниво на тестостерон, следователно повече феромони. Когато жената е до лош мъж, готов да пребива заради нея, тя се чувства щастлива и ЗАЩИТЕНА!!! Това го прочетох в Quora, и вижте че има смисъл. Даже има и направени проучвания. Замисли се и ще видиш, че е така. Факт е, че жените се блазнят от лоши мъже. Това си е природата им.

Термина за такъв мъж е алфа мъжки или нещо от този сорт...

Прочетох историята ти през редовете, така правя с всички истории. И гледам, че си писал там нещо за годините... Ми да ти кажа, годините отдавна не се гледат като фактор. Календарните години не значат нищо, на човек се гледа биологичната възраст, а не календарната

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d273a6fb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Благодаря за коментарите драги читатели!
Всеки има какво да каже и всяко мнение е уважено!

Към момичето 10 и 11 аз не съм такъв тип момче да се натяга на хубавите момичета. Те имат голямо самочувствие, а аз харесвам скромни момичета => няма как да искам нещо такова. Аз съм малко недостъпен в това отношение. Само се замисли аз, ти, няй-якия пич и няй-яката мацка сме мозък с нервни окончания минаващи по гръбначният стълб.

До 12 - Аз съм много интелигентен и възпитам младеж. Имам цял списък с неща, които искам да направя преди на изчезна от този свят. Не обичма да имам много внимание, за това и аз гледам да не притискам човекът до себе си. Не знам това ЗАДУШАВАШ МЕ от къде е дошло. Няма как да си ме представиш от интерне, т ама на живо ако не за гадже може би ще ме харесаш като приятел да си говориш ^. ^.

До 15 а тези алфа мъжкари, които гледат само жените, а не бъдещето те дали няма да "въртят геврека", като таксиметрови шоифьори? Познавам много примери. А жените не ги мислете те ще си се радват на секса с тези хора и когато трябва да раждат, ще пуснат корени около девствените Софтуерни инженери, които са наричани от бъдещеите им съпруги "задръстеняци"!

-Някога светът бе по-голям!
-Той още си е същият, но сега е по-празен.

Капитан Джак Спароу и Капитан Барбоса

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d273a6fb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   А искам да отговоря и на номер 13.
Студент 1ви курс завършен (почти). Нито веднъж не съм отишал на чалготека (дори и на балът си). Обичам баладите, рок музика, оркестрална "жива" музика. Бих дал всичко да отида да слушам симфоничен оркестър на soundtra-ци на игри и филми! (lord of the rings, star wars, harry potter etс. ). Аз се отвръщавам от такива изкуствени момичета. Не можеш да намериш доброто и сладко момиче на такива места, както и момчета. Това ми е пределно ясно, цици не ме интересуват. Само да ги има тези изкращи "усмихващи" се очички, които да ме гледат и да си казват: "Виж, той го прави за мен". И онази чаровна усмивка.... това е важно за мен.
Просто това което ме боли, че дори такива свестни момичета вече трудно се впечатляват :( (ЕЕЕЕ ХАЙДЕ СТИГА НЕ СЪМ ТОЛКОВА ГРОЗЕН :ДД::Д:Д)
Приятна дъждовна вечер :3

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d22207e373
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не всички са такива. А причината да се харесват лоши момчета мисля че е защото има напрежение, една неизвестност и чувствата стават по-силни, има жени които не биха хлътнали по някой който да им пада в краката и биха предпочели по-трудното. Пък и нали се казва, че човек иска най-силно това което най не може да има.

Лъвчето

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 32377e1e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Все жените са ви виновни. Вие пък си падате само по изрисувани кифли, които си мислят, че са над нивото на скромните момчета и искат да имат някой отворен и известен по всички дискотеки. Аз съм съвсем обикновено момиче, което няма да ти отговори след два часа и което ще си даде време първо да ти опознае, преди да реши дали би излязло с теб. Би ли ми писал? Елементарен отговор - не. Бях на 19, когато се появи точно един човек, който да погледне по-далеч от това, че съм срамежлива, не ходя по купони и уча много, защото осъзнавам, че става въпрос за бъдещата ми професия. Та този човек можеше да е като всички досега - да размени две думи с мен, да ме заклейми като скучна и да не ме погледне повече (обичайната ситуация). Само че той се постара да ме опознае, да ме предразположи да се чувствам добре с него и нещата потръгнаха. Защото аз не съм скучен човек и честно казано вече не ме интересува дали този или онзи си го мисли за мен. Просто се изнервям, когато некой седне да ми обяснява как жените били надменни кучки, които искали само лоши момчета. Ами не, просто вие такива си ги избирате. Ревете си и вие с разбитите сърца тогава.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4babedb654
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Има една поговорка : ''Жена и кола на късмет, мъж и куче, както ги научиш''

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker