Това не може да продължава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Това не може да продължава
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1265 пъти
Момиче съм и проблемът ми е, че не се разбирам с момичетата от класа ми. Затова и в училище ходя сама, но честно казано съм щастлива, не се чувствам в никакъв случай самотна. Истината е, че аз не ги харесвам и те мен също. Те са най-завистливите хора, които познавам, единствените им теми на разговор са чуждите животи, -кой какво направил, къде ходил, непрекъснато критикуват другите как нещо не им било наред. Но истината е, че те самите не се харесват. Усещам колко са комплексирани, колкото и грубо да звучи-те са наистина грозни. Не се гримират, а ако се нагримират е вежди тип нарисувани с маркер или напластена спирала. Телата им също не са хубави, постоянно спазват диети, но са закръглени. Дрехите им за 10 лв, мода не знаят какво е, не се интересуват. Бухналите им коси няма да коментирам. Интересно ми е как си позволяват непрекъснато да критикуваш другите хора, а не се поглеждат себе си колко ужасно изглеждат. Те си знаят, че не изглеждат добре, но дори не искат да се променят. Винаги говорят зад гърба ми или пък ми се подиграват пред мен, все едно аз съм някакъв боклук за подигравка.
Те винаги ме обсъждат и само един единствен път аз си позволих да им кажа какви са всъщност и какво мисля за тях, и те се засегнаха и сега са още по-озлобени. За най-малкото нещо ми се карат и казват как съм се мислела за повече от тях. Това завист ли е? Аз не съм казвала, че съм повече от тях, но те явно така мислят. Кажете как да общувам с такива злобни хора, всеки ден трябва да им търпя злобата и просташките приказки и поведение. И после аз съм била лошата, но аз поне си казвам нещата директно и не се подигравам, а те всеки ден ме гледат лошо и презрително и обсъждат всяко нещо, което направя. Но това е МОЯ живот, те какви са ми, за да ме съдят? Те са едни фалшиви приятели. Не обичам да се карам, но чашата прелива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 357c820662
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами и ти не си цвете за мирисане щом се мислиш за нещо повече от другите и съдиш за хората само по външния им вид ! Сигурна съм , че си онова разглезено момимченце оплакващо се , че родителите му са се преместили в провинцията .

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f65507ada1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, комплексирани са и ти не можеш да ги обвиняваш! Всеки на тяхно място как би се чувствал? ! След като коментират другите, значи отдавна знаят какви са и завиждат, защото се чувстват гадно. :( Така че сприятели се с тях, говори им, разбираш от мода - отдалеч си личи: помогни им и те ще грейнат. След това няма да коментират така. А и кой знае - и аз, и ти, и всеки друг щяхме да сме такива, ако бяхме на тяхното място - как да не си такъв, ако родителите ти от бебе ти повтарят да клюкариш и мира не ти дават. Успех! :)
One girl

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a586428a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Еми майната им. Във всяко училище ще ги срещнеш, че даже и след това. Те са навсякъде. Просто не се занимавай с тях, намери си друга компания даже може да се сприятелиш с момчетата, аз по-често съм в мъжка компания, примерно. Свиквай с такива хора

Лъвчето

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker