Какво е да си имаш приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво е да си имаш приятел
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1092 пъти
Здравейте, няма да казвам години защото ще почнат отговорите от сорта „Малка си още”
Тъ ще карам на право, какво е да си имаш гадже? Какво е чувството всеки ден да излизате заедно.. да се прегръщате, да се държите за ръце, да се целувате,
абе нормалните неща за една двойка
Не ме обвинявайте че ще ви питам това защото не съм единствена...
Как да си намеря гадже ( знам че момчетата в днешно време не са сериозни и гледат само по външния вид а не вътрешният ти ), на такава възраст съм че така да се каже искам да пробвам нещо ново
Но имаме един проблем
Грозна съм! И не не си въобразявам, всеки ми казва колко съм грозна, и аз го знам а и то за това си нямам гадже, няма да казвам какви са минусите във външният ми вид защото ще изброявам много, но кажете какво е чувството и как да се ПРОБВАМ да си намеря
Ще съм ви много благодарна ако ми приемете поста и ми дадете съвет, благодаря ви страшно много и от сърце предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4eaac4c380
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чувството е различно в зависимост от възрастта и какво изпитваш към нещо. Общото е, че имаш повече проблеми. Зареже те, изневери, загледа се, ти се загледаш, не си влюбена или си много влюбена... все проблеми, ревове, драми. Цял живот с мъжете проблени. И това, че гледат външния вид не означава дали са или не са сериозни. Всички гледат външния вид. Ти също няма да си с някой защото е добър човек, но не те привлича физически. На твоята възраст чувството е опознавателно. Изучаваш плътския контакт, ако има такъв. Целувате се, усещаш за първи път чужда слюнка, чужд език. Не е приятно ако не те привлича физически и не те възбужда да му усещаш езика. Той ще иска да спи с теб и ако ти не искаш, той ще те зареже когато си намери някоя да му пусне. Мъжете искат секс, женитв гушкане. Той ще те гушка за да получи секс. Може и да те обича за да получава секс.
Направи нещо за да не си грозна. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b8e6f7e7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В началото чувството е еуфорично, след количествено натрупване на опит с другия пол, естествено, психиката посвиква и нито близостта, нито секса имат толкова силен, омагьосващ ефект, и това е нещо напълно нормално.

Това, че си грозна не е фатално и е дори плюс. Не е фатално, защото различните мъже имат различни вкусове, а някои направо си имат фетиши, така че ако за мъж, който не си пада по твоя тип външност, ще си напълно отблъскваща, но пък за такъв, който си пада по този вид, ще си по-скоро не най-доброто или приемлива. А определени видове грозота са сексуално възбуждащи, казвам ти го като мъж. А пък грозотата е същевременно плюс, защото така ще отсееш тези, които биха били с теб заради външния ти вид от тези, които ще тръгнат с теб, заради личността ти. Отделно грозните жени се принуждават да развиват и някакви интелектуални и социални качества, с които да блеснат, докато красивите нямат такъв стимул и си остават доста егоцентрични. Не винаги е така де, някои се сдухват, затварят се и стават смотани и неприветливи, но сякаш това се случва по-рядко.

Тъй като сама намекваш, че си още доста малка, бих те посъветвал да се концентрираш върху това да опознаваш и преценяваш другия пол, а не да търсиш връзка. Наблюдавай, опитвай се да отгатнеш кое момче как би се държало с теб, замисляй се над неща като характер, психика, реакции при определени ситуации, изучавай хората. Не напрягай нещата за гадже, остави нещата да се случват без да ги насилваш и не се поддавай на глупостта да търсиш гадже, само и само да не останеш по-назад от връстничките си. И замисли се, че на една крехка възраст, когато нямаш професия или опит да се издържаш сама, не ти е работа да имаш гадже. Ако забременееш без да искаш как ще отгледаш детето? Сега хлапетата се мляскат и натискат от най-ранна възраст, но това, че е повсеместно не означава, че е правилно. Това е абсолютна глупост и поколението на родителите носи вина за това.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0731bca86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ще ти дам един съвет. Никога не тръгвай с някой, без да имате чувства един към друг. Това е голяма грешка, да си с някой, само за да не си сама. Защото после идват разни други проблеми и пак няма да си щастлива. Ще имаш човек до себе си. Може да не е сега, веднага, но ще имаш. Не си го превръщай, във фикс - идея. На сила хубост не става, са казали хората.

Относно външния ти вид, искам да те успокоя, че съм виждала жени, далеч от красиви, с хубави мъже, както и обратното. Като извода е, че както се чувстваш, каквото мнение имаш за себе си, така те възприемат и останалите.

Ако се имаш за грозна и не си знаеш силните страни, ще отблъскваш хората и това е нормално. Така че, като за начало, поработи малко върху себе си и самочувствието си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 11f4f4e558
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От редакторката на поста : № Нужно ли е първата целувка да е с език , защото аз не искам ( става въпрос ако някога се обвържа
П.с. На 15 съм :)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8d668d9e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Гаджето не е нещо, което можеш да си купиш в магазина или да си намериш на улицата и щом приятелката ти има, искаш и ти. Това е жив човек, към който трябва да изпитваш чувства и съответно той към теб. Това, че си на определена възраст не ги гарантира, ще ей така ще си намериш гадже. Просто се постарай да си повече сред хора, повече да излизаш и има шанс да срещнеш правилния човек за теб. Някой който ще кара краката ти да омекват само като те погледне, а ти от своя страна ще си най-най-прекрасното момиче на света в неговите очи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker