След 3 години той събуди чувствата ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

След 3 години той събуди чувствата ми
преди: 13 години, 13 дни, прочетена 2230 пъти
Здравейте,
Моята история започна през 2006 г. когато бях на 16. Тогава сайтовете за запознанства ми бяха завъртели главата. Запознах се с едно момче и си писахме доста време в сайта, след това в скайп и след около 2 месеца решихме да се видим. Срещата ни беше почти перфектна, повтори се, потрети се и така станахме двойка. Връзката ни не беше от най-розовите, не че сме имали проблеми но той сякаш неможеше да се отпусне пред мен и въпреки това аз се влюбих безумно.

Някои от хората които ще прочетат историята ми сигурно ще си кажат тази пък на 16 едва ли е знаела какво е любов, но аз знам колко силни са били чувствата ми. И така с него бяхме година и се разделихме по негово желание, а аз преживях тежко раздялата ни. След 3 дълги и самотни месеца отново по негово желание се събрахме.

Втората ни връзка не трая дълго, само няколко месеца и този път краят го сложих аз. Заминах да работя на морето за лятото, но нещата се развиха така че останах там запостоянно. Започнах връзка с едно момче от там и заживяхме заедно и аз забравих предишния си приятел или поне така си мислих... Бях убедена че ще прекарам живота си с новия ми, сигурна бях че искам да съм само с него, но докъто един ден предишния ми не се завърна в живота ми.

По някакъв начин той се е свързал с моя приятелка и й е поръчал да ми предаде поздрави и да ми каже че му липсвам страшно много. Когато тя ми каза това аз останах като втрещена и не казах нищо престорих се че не го е казала. На следващия ден нещо сякяш ме подтикна да го потърся, а аз не се сдържах и си направих един таен от сегашния ми приятел скайп и намерих бившия си там. Писахме си цял ден само общи неща. Идните дни се очертаваше да си ходя в моя град (където живее бившият ми) и аз му казах за предстоящото ми пътуване след което се уговорихме да му звънна като пристигна за да се видим. Така и направих обадих му се и в мига в който чух гласа му усетих че претръпнах. Уговорихме си среща и когато го видях сякяш си глътнах езика неможах да му кажа дори здравей и направо тръгнахме към кафенето. През цялото време аз треперех цялата, гласът ми трепереше когато говорих и повярвайте ми не преовеличавам, а в стомаха ми сякяш имаше пеперудии пърхаха пърхаха.. След кафето се разбрахме вечерта да се видим аз не издържах и 3-4 часа след като се прибрах му звъннах за да го чуя... Вечерта още не е минала и незнам какво ще стане... Общо взето това е моятя история и моля ако някой може да ми даде съвет какви са тези чувства които изпитвам към бившия си и какво трябва да направя? Дали да зарежа сегашния си приятел който дава мило и драго за мен за да дам пореден шанс на първата си истинска любов или да избягам от нея и да продължа да поддържам сегашната си връзка за която несъм сигурна на 100% че искам точно нея... Очаквам вашите съвети... Ще съм много благодарна на хората които се опитат да ми помогнат някяк!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 дни
hash: ed3aa174fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ей това сте жените... имаш си момче, както твърдиш - готино, добро, интересуващо се само от теб. Но е достатъчно да ти подсвирне "любовта", дето преди 100 години сте се натискали по пейките и веднага тичаш... като послушно кученце.
Давай, остави си приятеля - връщай се при онзи, да се разхвърчите след няколко месеца и после да си блъскаш главата в стената. Явно това заслужаваш.
А на сегашния ти приятел му пожелавам да си намери свястна девойка, която да оценява какво има.

bile

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 6ec823736f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мене ще си легнете и ще трябва да се прибираш... три години няма как да те чака. И да му липсваш така както го описа. Пец пец и аиде

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker