Етикет-ЛУДА - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120111)
 Любов и изневяра (29417)
 Секс и интимност (14257)
 Тинейджърски (21819)
 Семейство (6396)
 Здраве (9501)
 Спорт и красота (4669)
 На работното място (3113)
 Образование (7258)
 В чужбина (1631)
 Наркотици и алкохол (1109)
 Измислени истории (794)
 Проза, литература (1728)
 Други (18263)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Етикет-ЛУДА
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2830 пъти
Здравейте :) Аз съм момиче на 17. В днешно време, етикетът "луда" е нещо нормално. В повечето случай, той се отнася за хора, който нямат достатъчно предрасъдаци и обичат живота на високи обороти. В други случаи обаче да си луд, означава, че имаш странни интереси и дейности. Аз не съм проблемна, имам приятели, успехът ми в училище е добър, нямам странна визия. На хора, които не ме познават няма да направя лошо впечетление. Живея в малък град, кадето няма скрито-покрито и общо взето всички се познаваме...

Аз се интересувам от окултизъм, мистицизъм, конспирация, езотерика и др., а това не са теми, които всеки може да разбере и да се съгласи. Никога не съм имала намерението да крия собсвената си личност и честно казано, не мога да си го причиня. Казвам това, което мисля и чувствам по дадена тема, независимо дали човека срещу мен е познат или непознат.

И така... на всеки се е случвало да го попитат "С какво обичаш да се занимаваш? ", или пък "Ти вярваш ли в Бог? ". Често хората са объркани преди да разберат, какво всъщност означават тези мой отговори, а след това (особедно религиозните) изведнъж стават шокирани.
Докато се усетя бях "влязла" в някаква сатаниска секта и "правех" черни магии в дома си, също така и жертвоприношения на котките си. Общо взето бях станала луда ВЕЩИЦА... все още ми е смешно!

Хорското мнение не ме заинтересува особедно. Има хора, които ме разбират и подкрепят, което означава-не съм сама. Нормално обаче, клюките стигнаха и до ушите на семейството ми. Не знам дали "семеиството" е точната дума. С баща ми не разговарям, майка ми не е в България, с брат ми не се разбираме особедно, и с моя късмет той е поел "грижите" за мен. И така моят "наставник", взе че повярва на хората. Нямаше смисъл, и все още няма да го разобеждавам, да се опитвам да доказвам обратното. Кратко и ясно му казах, че не съм нищо от това, което се говори за мен, но напразно.

Последствията не са чак толкова жестоки, понеже съм свикнала. Никакво излизане и се сбогувах с предстоящата екскурзия.

Проблемът е, че пред обществото мога да се правя на желязна, в къщи удържам някакси хронта, обаче пред себе си не знам докаде ще стигна...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 00805dade2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   стана ми много мьчно докато го четях... знаеш ли всеки прави някви неща за сьжение както и аз сьщо... напоследьк и моя живот е доста скапан и обьркан, но гледам като цяло да не ми пука... наблюдавам и това, че все повече и повече хората обичат да сьдях по всеки един вьзможен начин, за който се сетиш... а това е наистина жалко и то най-вече за тях... защото те просто не осьзнават какво се извьршва чрез тях... аз вярвам в Бог... преди не толкова и даже изобщо не се интересувах и не знаех нищо по вьпроса... но Бог не спираше да ми отваря очите отново и отново... и сега вече вярвам абсолютно, че го има... и само едно искам да ти напиша.... че Той те обича и ще е с теб винаги каквото и да става... не гледай другите... Бог си има начините, при които и да имат нещо против теб да не могат да направят нищо.... успех ти желая... и не се предавай никога... не си заслужава....
di_23

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9aca0c50df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кой фронт... за какво иде реч? Какво точно удържаш пред себе си? Нормалността?

Какви книги четеш? Откъде черпиш познание? Какво мислиш за медитацията... и не мога да пропусна "Вярваш ли в Бог"

Я да те видим колко си луда всъщност? :)
Смело!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: be25f55209
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз се интересувам от езотерика и окултизъм, но ги чета и не се оставям да бъда манипулиран. Ти явно не ги разбираш нещата, които четеш. Я наистина сподели какви книги четеш?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4c858aee2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто си различна и неразбрана.Но различните хора носят прогреса новото.Такива са били много лидери,учени,хора на изкуството и други.Ако хорате не те познават не е нужно да споменаваш за твоето мислене,без да проверят не могат да узнаят.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9aca0c50df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   от 2 до 3...

Според мен е навлязла малко в полето на някоя от полярностите (това с жертвоприношенията на котките) ми го говори :) Особено, че има явна емоция на страх, несигурност и може би малко вина, а също така и навик да съди...

Преди време се бях увлякла от изпращането на сигили :0 Сега знам, че това е насочена чиста енергия на намерението.. но ако не си успокоил духа си, а някак насила си се научил да правиш магии, то ще зе задейства закона за карма... При проникновения поглед, ти ясно разбираш причиноследдствената връзка и можеш да схванеш какво ще се случи ако си причиниш нещо сега или нещо сега или на някой.

А да е луда, да е луда, колко да е луда?
Аз твърдя, че съм господ и мога да ви го докажа :)))

Та тази й полярна обусловеност й пречи да вникне в онова, което чете, може би и следователно да не разбира... просто си донастройва фокуса! Може би е необходимо дамине и през това - има някакъв ненаучен урок!

Съвет: медитации, пречистване на чакрите, малко мантри и фрази за себеутвърждаване и много мислене - като съзнателен процес на мислене.

Също така много са полезни притчите на Дзен Будизма!

Чакаме заглавията, авторке!

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 59c2d9d99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора: Няма много голямо значение от каде черпя познание, явно съм се изразила грешно. Достатъчно е да кажеш на един слабоумник на моята възраст "Всъщност аз се интересуват от окултизъм" и той ще ти се изсмее в лицето... явно думата звучи странно. Не се разправям на ляво на дясно, за това какво означават въпросните думички. И както казах, в град с население 9хил. души, мълвата се разпростира мигновено.
Това, че се интересувам, не означава че практикувам. Истината е, че аз вярвам науката, във вселената и нейните така сложни закони. Вярвам, че всичко става по физичен път и ние можем много добре да се сработим с нея. Бог съществува, обаче не му се кланям, защото според мен ние сме тези, които сме го създали. Проучвам в тези области, само защото искам да видя колко дълбоко може да стигне човешкият ум.
Ком. 2 опитвам се да удържа стената, която съм построила, вследствие на защитна реакция. Защото без нея сега щях да бъда развалина, заради селския манталитет, с който хората мислят около мен.
Малко ми остана да стоя в мизерията и простотията. След време ще имам възможност да се реализирам и да намеря собствената си среда. Но сега самотата ме плаши и единственото, което ме държи на крака, е оптимизма. В момента няма на кого да разчитам, но пък самостоятелността, която изграждам, след време ще ми помогне :) Благодаря, че прочетохте моята история. Благодарско и на коментиралите.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9aca0c50df
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   :) Мила, липсва ти просто увереност и сила, но пък се набираш. Имаш някои несъвършенства в насоката на мислите си, но пък те ще ти помогнат да достигнеш до своите отговори.

Времето сега е забързано, преходно.. прекрасно за учене в движение :)

Има малко агресия в теб към хората и света.
Ще ти кажа нещо, което ме научи първо моят преподавтел по рейки:
Опитай да разбереш, че всеки е точно такъв, какъвто трябва да бъде и не му се сърди за това! Когато срещнеш на улицата свиня, не си казваш "еее, сега защо си свиня? "
Всеки има свой път, своя степен на развитие, а съществуат и по-млади души. Един Висш Аз се дели на около 12 родени, съществуващи личности и не всички са на едно ниво, именно защото той трябва да се развива.
Божественото тяло е само нашето огромно тяло и нищо друго. Ние сме създали Господ - да! Имаш право, но по-скоро аз бих се изразила така: ние сме си наложили една погрешна предсатва за това що е господ и сме й повярвали :)

Нека ти предложа десетте правила на д-р Скот за живота.

И не забравяй - осъзнаването е процес на проби, временни неуспехи и именно затова е развитие.. само не трябва да се отказваме:)

А за стените, които си ограждаш? Те ме тревожат малко. В сърцето на всеки има нещо красиво и светло, а дори да няма- то пак ще ти бъде полезно, защото ще те научи.
Не се изпълвай с вредни емоции, че карма има и каквото посееш, това ще жънеш.
Напред инагоре - няма друг път!

za_nepoznati@abv. bg
Ако имаш желание да поговориш с някого... насреща съм!
(2)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6b10ece70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   за мен ти изобщо не си луда-и аз имам колекция от 10 книги за магии-практикувам уика -майка ми е съгласна и нищо не ми казва-според мен ти просто си избрала да се увлечеш в това-а аз се увлякох още в 9 клас-така че и ти си като мен-и да не ти дреме от хорското мнение-животът си е твой-никой няма право да ти казва какво да правиш с него -Черната Лейди -19 г

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 894b1722ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   надявам се това с котките да не е истина...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 98cd2dcaaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №=9 -не е истина разбира се -това са просто животни с черна козина-нищо повече-незнам кой е казал това че черна котка да ти мине път било нещастие-дрън-дрън-аз като имам черна котка да не би като ми премине пътя и трябва да плюя зад гърба си-има толкоз тъпи хора че не е истина -това е само едно животно и който е измислил суеверието значи е много зле ;d

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker