Харесва ли ме и как да му призная чувствата си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесва ли ме и как да му призная чувствата си?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1044 пъти
Здравейте!
Направо ще започна.
Мисля, че съм влюбена в едно момче, но не знам как да му кажа и въобще какво да правя. Нека наречем момчето " Иван. "
От 1ви до 7ми клас бяхме заедно, но точно с него не говорех много ( момичетата се движехме предимно  с момичета, а момчетата с момчета. ) та в 4ти клас един много добър приятел на Иван дойде в междучасието  при мен и ми каза "Иван те харесва". Е все пак бяхме 4ти клас, и тогава момчетата въобще не ме вълнуваха и не обърнах никакво внимание на думите му. В 5 и 6 клас, когато ходехме заедно ( с класа) на екскурзии, заведения и др. на няколко пъти се държа много мило с мен  ( не съм сигурна дали се опитваше да флиртува с мен или просто е бил мил :D). Например веднъж едно момиче ми вдигна скандал и той дойде и ме защити. Също така веднъж играхме на шише. ( е аз не играх). Той каза че ще играе, после дойде и ме накара и аз да играя ( накара ме 2 или 3 пъти), но отказах. Всъщност после той така и не игра. Също така по едно време на играта, каза да вземат моето шише, защо то ще им носи повече късмет. Но аз  не  обърнах внимание на това. Това досега беше в 5 и 6 клас.
Към края на седми клас, започнах да усещам, че се притеснявам да не се изложа пред него или дали съм добре облечена, но не му казаха нищо. И точно тогава най - добрата ми приятелка ми каза, че го харесва. Тя му каза, че го харесва, оказа се че и той я харесва и тръгнаха заедно. Не издържа много, скъсаха 2 дена преди да свършим училище. После чух слухове, че е тръгнал с нея, за да е по - близо до мен, но не знам дали е истина.
После се оказа, че  е записал 8ми клас в същата гимназия в която и аз ходя [ най - вероятно, защото гимназията му е много близо до къщата ( както и на мен ми е близо)]. Та засичаме се с него по коридорите, но той не ме поздравява, дори не ме поглежда. Веднъж му казах здрасти, но не отвърна ( може би не ме е чул, но не знам) Преди няколко дена аз и още 2 момичета трябваше да представим презентация пред неговия клас ( е и още 2, 3 паралелки) После едно от момичета с които представяхме презентацията, каза, че Иван ме е гледал през почти цялото време. До колкото знам Иван няма приятелка, но не съм сигурна.
Знам, че текста стана много дълъг, но въпроса ми е и към момичетата и към момчетата: дали ме харесва и дали ме е харесвал според вас? И да му кажа ли за чувствата си или не? Първо ме е срам да говоря с него, а после и от това какво ще кажат другите. Всяко мнение ще ми е в помощ, но моля без хейт. :)
И благодаря за отделеното време
П. П: Знам, че има много подобни истории, но не ми помогнаха, искам хората да изкажат мнението точно в моя случайно, за това моля редакторите да я публикуват този път.
Много бързах и за тва дори, ако има грешки

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: c6b4815f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти най-вероятно си му първата любов, а повярвай ми, тя никога не се забравя. Има много голяма вероятност още да таи чувства към теб, така че, дерзай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker