Как мога да порасна още на височина? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как мога да порасна още на височина?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1363 пъти
Моля за съвет.... Чувала съм за себе си много и то различни коментари.... Сега да питам директно. Аз съм момиче на 15. Почти 16. 55 килограма съм.... 90 см бюст, 65 см талия, 90- 92 ханш.... 75 см дълъг крак ( от бедрото).... Като малка не растях нормално. От стрес за 1 година качих 10 кг! Получих стрии, как да ги премахна? Проблема е, че съм висока към 1. 57 -8.... Най много да съм 160см.... Семейството ми ми казва, че съм ок, че проблема не е външния ми вид, а комплексите ми...
Спорт- 2-3 пъти седмично, уж се храня здравословно....
Как съм според вас? А и : как мога да порастна още на височина?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 79a556484f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно не си и много начетена, за да не знаеш, че момичетата растат основно до появата на цикъла.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7c3f1a01b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Качествената храна и спорта ще помогнат да достигнеш максимално заложената ти генетично височина, но не и да я надминеш. Не казваш колко са високи родителите ти, сестри, братя. Най-лесно по тях можеш да се ориентираш в какъв порядък да очакваш да е и твоя ръст. На 16 щом си около 1. 60 няма как да очакваш кой знае колко още да пораснеш. Момичетата спират разтежа си по-рано, така че мисля повече от още 2-3см едва ли. Не мисля, че има от какво да се притесняваш, ръста си ти е нормален, мерките които си написала също. С малко спорт като свалиш някой друг килограм и пооформиш хубаво тялото ще се харесваш повече.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d042e81d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен си идеална, девойче!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d47e3dfc18
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вече никак

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c7a6102760
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти си с перфектна височина. А колкото до стриите, трябва да тичаш(ама по бързичко) и да пиеш мляко, защото то помага много за кожата и можеш също да се мажеш с овлажняващи масла или кремчета, наистина помагат. Най-добре да правиш всичко. По принцип за отслабване най-добрият вариант е намаляне на храната, но когато имаш стрии по-добре е да премахнеш килограмите с тренировки, за да се стегнеш.
Между другото ако пораснеш стрият ще ти се увеличи, защото ще се опъне кожата, а пък тя вече и без това не е нормална на тези места. Така един приятел получи стрий на гърба като дръпна драстично за половин година и той беше пълничък.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d9f4d0f39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Супер, си бе.
Стига вече с тези комплекси. Аз също като теб, само бюста ми е по-голям. На височина, години и всичко друго сме едно към едно. Като малка бях доста пълна, появи се момче, започна се - фитнес, диети, комплекси. Познатите женски филми. :D Ама пича ми показа, че каквото и тяло да имам трябва да го обичам. Това е най-добрият съвет, които мога да ти дам и аз. Знам, че е много трудно да си го набиеш в главата, но се замисли, че тялото ти ежедневно търпи твоите комплекси, страдания, депресии, омраза, недоволство, проблеми. И въпреки всичко то не те предава. Не го мрази - обичай го. Тренирай си, но увеличи тренировките. Примерно 5 дни в седмицата. Храни се здравословно, колкото и трудно да е на нашите години. Бягай на пътека или вън. Стрийте можеш да попиташ за нещо в аптеката. Моите ги махнах с едно като масло, помня, че беше на цена 7-10 лева, не помня името, съжалявам. За височината не знам какво да ти кажа. Не смятам, че трябва да ти е проблем. Момичета сме, а и ако вашите са по-ниски.. виж го от добрата страна - след време можеш да носиш високи токове и няма да стои грозно :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2f12b72735
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти още растеж, все пак ето какво знам, че помага: Упражнения на лост (Не е нужно да се набираш, ако не можеш, опитай просто да висиш и да се люлееш. Това е много хубаво упражнение за гръбнака. ), всякакви подскоци (С изпънати нагоре ръце), разтягане (гимнастика, йога, пилатес, каланетика и др. ).

Щом тренираш, може би е добре да знаеш, че тренировките с тежести могат да имат обратен ефект, ако прекаляваш.

Упражненията, които ти казах определено работят, ако човек е постоянен. Още след първите 2, 3 месеца, може да забележиш увеличаване на ръста с 2, 5 или повече см. Това рязко първоначално "порастване", всъщност се дължи на подобрената стойка и изправения гръб. И работи и при възрастни.
През следващите месеци няма да забележиш такова рязко "порастване", то ще се случва плавно.
Успех и повече да се обичаш, ей!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 52681db7e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От ръста вадиш 110 и получаваш теглото, което теоретично ти пасва. Но всички тези изчисления и дори истинските ти мерки, са относителна работа. Двама мъже може да имат равни тегло и ръст, но единият да е отпуснат и леко пълен, а другият да е много стегнат и добре изглеждащ. Понеже си на 15 години се притеснявам, че преувеличаваш и за целулита и за теглото. Ти още растеш, тялото ти тепърва ще се променя и работата ти на този етап е да се научиш да се грижиш правилно за себе си, а не да се обсебваш от килограми, смятане на калории и гладуване. Каквото и да прочетеш в интернет, трябва да знаеш, че от написан текст никой от нас не може да определи правилно дали изглеждаш добре, или не. Пий много вода, спортувай достатъчно често и избягвай пакетирани боклуци като чипсовете, например. Грижи се за психиката и емоционалното ти здраве, давай си нужната почивка от задълженията и не носи проблемите си като тежък куфар навсякъде с теб. Рядко чувам някой да каже, че уважава себе си и си дава почивка, повечето хора са забързани и не могат да оставят нещо за 15 минути, просто за да постоят и да се отпуснат. Ясно, всеки си има грижите и се чувства притиснат, но ако съвсем не си угаждаш и никога не си почиваш, това рано или късно ще ти се отрази и физически. Опасявам се, че коментарът ми ще ти се стори като пълна глупост, написана от био-маниак, но ще се радвам да ми повярваш и поне за малко да се замислиш.
За целулит има доста измислени хапчета и мазила, но не се подлъгвай да използваш нещо, без да е консултирано с възрастен или по-добре със специалист. Проучи причините за поява на целулит, поговори със запознати по темата, намери радикално решение, което е подходящо за теб самата и по никакъв начин не може да ти навреди. Не се подлагай на измислени диети от интернет. Човек трябва да се храни често, но в малки количества и така, че да получава от всички нужни хранителни вещества. Смятам, че си си добре. За височината нямам никакво мнение. Чувала съм, че баскетболът помага, но доста от трениращите ми от деца приятели не станаха особено високи. То си е ген.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7183750bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стрии не се махат. Аз имам от разширяването на таза в пубертета, на дупето- нормално е, доста момичета имат.
Можеш единствено да си купуваш олио/лосион за тяло който да ти хидратира кожата. Колкото по-хидратирана е по-малко се забелязват.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f4bae186fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря на всички за коментарите.... н 8 - чудесно! Не, Не те взимам за луд/ луда.... аз ям почти всичко био...

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 35f5fa187d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Моята приятелка е 1. 61 см, и е най сладкото нещо за мен на тоя свят. Мисля, че се притесняваш напълно без причина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker