Неизяснена връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Неизяснена връзка
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 906 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 14 и до скоро бях с момче с което още не можем да се изясним. Харесвах го няколко месеца и си мълчах, но един ден аз му писах и си признах всичко. Тъй като нямахме възможност да се видим няколко дни подред само си писахме. Най накрая излязохме, той беше викнал негов приятел и бяхме тримата. Бях супер нервна защото чаках този момент от 4, 5 месеца. Превъртях. През повечето време не говорех държах се супер странно. Все пак се целувахме, прегръщахме, лигавехме... Прибрах се и той не ми беше писал. Бях се побъркала защото знаех че това момиче с което той излезе не бях самата аз и усетих че той го е забелязал. На другия ден му писах да излезем и той ми каза че не се разбираме, че не го радвало как съм се държала вчера и дали ще е проблем ако скъсаме да си останем приятели. Аз го отбелязах като прочетено и не написах нищо. Дойде и интересната част... аз просто влязох в банята взех стъкло и си срязах ръката. Плачех... за него.. минаха един, два дена в които той не ми беше писал и до този момент не може да се разберем. Кажете ми как да се разберем защото той знае че не искам да сме само приятели. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 856bbef289
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, мъжете не обичат жени които си режат вените. Макар и вие да сте още деца. Ако той разбере, че си си срязала ръката заради него, няма да те заобича повече! Ти си се самонаказала за какво? Мъжете обичат жени, които трябва да завоюват, това не включва да им се обясним в любов. Ако го направиш, той може да се възползва, но в крайна сметка няма да те заобича. Ако ти каже, че иска да сте само приятели му тегли една майна и спри да се занимаваш с него. От това няма дя излезе приятелство. Няма как да си с някой човек, ако той не го иска. Колкото и да плачеш и да си режеш ръката. И това е супер, защото представи си о ратната ситуация. Ти да си с някой който не харесваш. Просто се успокой и си дай сметка, че това увлечение не е любов.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5d1c87d305
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Психиатър веднага

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 926bf6ec3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мааалко по-голяма съм от теб и те съветвам като начало - НЕ се режи! Това не решава проблемите, няма нужда да си причиняваш болка. Говори с него (не да му пишеш), кажи му, че си се държала странно, защото си била притеснена и го помоли за още един шанс. Ако не приеме, продължи напред. Ще те боли за него известно време, но ще мине!

15 г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker