Онази изтощаваща дълга връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Онази изтощаваща дълга връзка
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1135 пъти
Когато бях на 15 се запознах с любовта на живота ми. Той е колкото мен(на 18) и от 3 години съм в нещо като сериозна връзка.
В началото всичко беше прекрасно - цветя, бонбони, театри, кина, ресторанти и т. н. Аз бях неговата принцеса, а той - всичко за мен и това си личеше по това, че бяхме постоянно заедно. Когато се карахме, бързо забравяхме за това и отново си намирахме извинение да се видим.
С годинити обаче усещам, че все повече да заприличва на мързелив мъж, който не иска да се занимава с приятелката си. Единственото, което иска е да играе видеоигри, да излиза с приятелите си и да си търси причина да се караме за да може да каже просто "като не ти изнася, тръгвай си".
Мислех си, че всички са така и затова все още се държа с него, защото не си падам по типичните гадняри, а ако не друго той поне е лоялен. Предполагам че на повечето момчета започва да им писва също, но се чудя защо той се държи вече ужасно с мен след като не съм му дала и един повод и винаги аз се извинявам за каквото и да е.
В училището, в което съм 11-ти клас, смяната ми съвпадна с тази на 12-ти и се запознах с едно доста интересно момче. Първият срок го видях да разнася китара и просто от любопитство реших да го потърся във фейсбук :D Сприятелихме се, веднъж бяхме заедно на екскурзия от училище и вечерта бяхме само двамата и много исках да ми даде някакъв знак, че изпитва нещо към мен(не, че щях да направя нещо, просто исках да почувствам някаква тръпка и заинтересованост към мен), но вместо това след като обясних че съм в изтощаваща връзка той ми даде съвет по-скоро да поговоря с приятеля си. Очаквах това леко да ме отблъсне, но вместо това започнах леко да се влюбвам. Разбира се, чувства имаше още от началото - когато го виждах да играе футбол, когато след училище си говорехме по парковете и ме черпеше с нещо за пиене, когато виждах всъщност колко уважаван е от приятелите си за това, че е добър и разбирателен... в същото време сякаш леко груб в ситуациите когато трябва - веднъж, когато ритаха след училище някакъв гадняр, който се заяжда с всички го дразнеше и той около половин час се опитваше да се шегува със случая или да не обръща внимание, но накрая го цапардоса доста силничко и стана малък бой :D Мислех че началните чувства са просто от онези, които гледаш да отхвърлиш по-бързо, за да си лоялен на партньора си, защото съм имала такива за по 2-3 дни още от началото, но след половин година вече съм в ситуация в която се чудя дали да избера между някой, който познава всичките ми роднини и с когото са ми първите любовни спомени или някой, който най-вероятно ще ме разбира и уважава и помогне да преизпитам тази любовна тръпка по нов, по-сериозен начин.
Ще съм благодарна историята ми да се публикува и да получа съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4a11ed3fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си на 18 ,имаш време тепърва да се влюбваш и да се обвържеш с някой „мързелив мъж” ,с който да сте като съквартиранти след първите пет години съцителство. Сега ти е времето за нови тръпки и емоции. Естествено ,че в началото приятеля ти ще е принца на бял кон-всички са така. Но ако не се чувстваш щастлива и смяташ ,че връзката ви е изчерпана няма какво да му мислиш толкова. Ако искаш реакция от второто момче ,първо скъсай с първото и изчакай поне 2-3 седмици. Да види ,че си свободна. Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2ba2527d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леле, на 15 се запознала с любовта на живота си!!! кога успя да го изживееш този живот ма? После сериозна връзка, че имало и кина, театри, ресторанти... това с парите на мама и тати, или с твоятa любов на живота блъскате по 8 часа на ден?

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e15f784942
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз съм пред такава дилема. Не абсолютно същата ситуация, но същия въпрос. Дано да успееш да избереш. Ще следя историята ти! :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8a4059f185
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хех, знай че всеки минава през подобна драма, даже няколко такива през живота си. А ти на 18 и вече с "голямата любов" - не ме карай да се смея...
Давай смело напред! И помни ми думата - нито "голямата ти любов", нито сегашната ти тръпка ще е бащата на децата ти...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker