Би сексуална ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Би сексуална ли съм?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2288 пъти
Здравейте,моля модераторите историята ми да бъде публикувана,благодаря предварително!Понеже няма на кого да споделя и ми е много тежко!
И така здравейте отново,аз съм момиче на 15години
От около преди година и половина започнах да ходя на един спорт,още преди първата тренировка бях скиптично
Настроена,понеже не харесвах спорта като цяло.Когато се появи треньорката изпитах нещо,което не бях никога до сега.
Нещо приятно сякаш се влюбих,естествено този спорт не ми хареса,но продължих да ходя само за да мога да виждам треньорката.Така с течение на обстоятелствата аз продължих и постепенно станахме много близки с нея и с всеки изминат ден ставаме все по-близки и по-близки,вече и самият спорт ми харесва,но винаги ходя с желание,защото знам,че ще я видя,влюбена съм в нея,обичам я страшно много толкова много се радвам,че сме толкова добри приятелки!Всеки път когато сме заедно усещам от нейна страна доста намеци ако мога така да го кажа в смисъл,че и тя има чувства към мен,обаче има един проблем тя е на 35 на мен не ми пука ,че е по-възрастна не и личат годините,аз съм доста по зряла за годините си а тя е с моя акъл,всичките ни интереси са еднакви!Не е омъжена нито има деца,мисля че е лесбийка или би сексуална,имам доста доказателства и всичко сочи това!Веднъж тя си гледаше в телефона и аз бях до нея и тя ми показваше нещо,изведнъж си вдигна главата и бяхме на разтояние 3см за щяхме да се целунем поне аз така си мисля,но аз се от дръпнах!Та първият ми въпрос е:лесбийка ли съм,понеже винаги съм харесвала момчета и сега също така пак ги харесвам,но изпитвам чувства и към нея имам предвид има момчета които само го харесвам,а в нея съм влюбена,до колкото си мисля!
Вторият въпрос е:Дали тя може да ме харесва
Третият въпрос е:може ли найстина да съм влюбена в нея:аз мисля,че съм!Мога да стоя с нея и да си мълчим просто ми стига да я чувам как диша,когато се прегърнем просто сърцето ми ще се пръсне от щастие,с никое друго момиче от тренировките й не се държи така,както с мен,адски много я обичам
Благодаря за отделеното време,ще се радвам ако модераторите ми качат историята и си кажете мнението!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 352107044f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Олеле, абсолютно същата ситуация! С изключение, че при мен е с учителка и съм по-малка от теб, простоо си мислех че съм единствена. Ами при мен мисля че леко почва да отминава, защото от вече три години съм влюбена в нея, тя е на 35 също, но тя е женена, има деца

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 823931895d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Дете, всичките тези мисли за бисексоалността са на психологическа основа. Може би си наранена от срещуположния пол и се вглеждаш в другия за успокоение. Говори с майка си и й сподели за тези твои емоционални пристъпи с влюбването в това момиче, тя със сигурност ще ти даде мъдри съвети. Иначе за мен лисбийките и гейовете са сбъркани. Не позволявай на вътрешна прищявка да промени същността ти.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 10da981ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Много е вероятно в семейството ти да има, или да е имало когато си била по-малка, определени ситуации, които да са довели до това да търсиш емоционална преплетеност с жена, която да може да ти е вид майчина фигура.

Според мен си объркана и не може въобще да се каже каква си на този етап, макар аз лично да смятам, че си предимно хетеросексуална. Впрочем, не може да мислиш, че жена на 35 има мислене като твоето, дори и на теб да ти изглежда така. Освен това, има много жени на 35 и нагоре, които нямат мъже и деца, а са си хетеросексуални. Това, което ти правиш, е да изпадаш в т. нар. склонност за потвърждаване, което е вид делюзия. Това е когато интерпретираш фактите по начин, който да дава предимство на твоите собствени идеи за нещата (виж в уикипедия за повече инфо, ако ти е интересно).

Разнообрази си живота повече е моят съвет. Излизай с приятели, прекарвай време с връстници и когато си някъде вложи енергия в това да мислиш за настоящето.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 23ddb6f888
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   2 и 3 Моля ви се стига с тия глупости!Било на психическа основа.От кога любовта е психически проблем?
Здравей,аз също съм бисексуална,но стм по-малка от теб.Искам да ти кажа че щом имаш привличане и към женския,и към мъжкия пол,значи си бисексуална.
Дай си малко време,преосмисли нещата и ако нещата сочат натам че ти си бисексуална,значи действай!
В любовта нямат от значение годините,религията и цвета на кожата!Все пак всичко е любов...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b1eadb18ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Номер 2:"Иначе за мен лИсбийките и гейовете са сбъркани. "
21 век сме, забога. Да си хомосексуалист е нещо нормално и напълно естествено. Писна ми от хомофоби, ти си сбъркания/та. В живота си ще срещаш всякакви хора и трябва да се
научиш да уважаваш по-различните от теб. Все едно някой хомосексуален човек да те нарече сбъркан/а, само защото не си като него. Какво е чувството?

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b214ad7454
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Уважаема авторке,

Личните ми впечатление показват, че около 50 % от определящите се като хетеросексуални, познати ми жени (лесбийките не ги броя) или са имали интимни контакти или поне допускат такива с друга жена, въпреки че принципно предпочитат мъже. Така че поне по тая част няма нищо ненормално.

(Мъжете от друга страна рядко са истински бисексуални - прото ако един мъж е хетеро, шансът да допусне друг мъж в интимния си периметър клони към 0 - аз не бих, колкото и да съм либерален към всякакви ненасилствени сексуални практики).

Малко ме смущава възрастововата разлика. В общия случай не се получава - без значение от какъв пол са партньорите - просто различните възрасти търсят различни неща и често сексуалното привличане се явява единственото свързващо звено. Не че няма изключения. Просто имах не едно, а няколко на ум за това какво, с кого и тн правиш.

И не на последно място - обществото е злобно. Имай и това предвид - ако нещата се развият, и ти и тя може да понесете негативи - не защото правите нещо чак толкова лошо, просто една неприятно голяма част от хората ще намерят в това удобен повод да храчат по вас. Грозно, но факт.

Иначе - искрено се надявам нещата да се стекат по най-добрия начин за теб. Късмет!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker