Животът е гаден - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът е гаден
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1511 пъти
Аз съм момиче. И от доста малка съм срамежлива в детската имах най-добър приятел имах само него до 2 клас. След това всичко се промени. В 4 клас дойдоха три нови момичета започнах да говоря с тях едното се държеше много грубо с мен и се опитваше да нарочи другите срещу мен. А аз бях отчаяна за приятелство, че се връзвах. Те се преместиха в ново училище. В 5 клас дойдоха други 4 момичета и аз се сприятелих с едното ( ще го кръстя M) момиче след това се опитах да се сприятелява с другите две. Стана аз имах доста голямо доверие на М казвах и доста неща. После една от класа се опита да влезе в нашата друпичка и лека по лека спяха да ми обръщат внимание. Аз дълго време бях сама в 7 клас започнах да говоря с едно момиче от класа тя почти винаги бягаше от час не учише и така. Когато завърших седми клас с това момиче спяхме да си общуваме. Влязох в друго училище и всичко беше добре не бях срамежлива и се промених доста, но в повечето случай аз не знаех какво да кажа в разговор, когато съм в група постоянно мълча и не казвам нищо. И някой от хората който говорех с тях и те с мен спряха. И СЕГА ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ СЪМ ПРОКЪЛНАТА. Винаги когато намеря човек с когото да общувам след време той ме изоставя и намира друг. Нямам приятели имам чувството, че всички ме мразят. Имам чувството, че никой не ме иска. Благодаря на тези който са прочели историята ми. Имах нужда да я споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4eb097a565
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз винаги се опитвах да угаждам на приятелите си и да им бъда удобна. На гаджета, на приятели.. И всеки си тръгваше, когато не намираше полза вече... Или показваше злобата и завистта си. Виж жените са ужасни... намери си приятел момче. Такъв, който не иска да спи с теб. Аз имах такъв приятел за 5 години, сега сме гаджета и живеем заедно от 3, но започна да ме пребива като луд. Така че знам мила... Живота е гаден! Но поне любовта не е разбила сърцето и главата ти. Бъди благодарна и си намери хоби, което обичаш и можеш да посещаваш сама. :)

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f7f53656c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто говори за обикновени неща като например кои сериалчета гледаш от замунда. кои песни те кефят, кои предмети в училище ти са гадни. Говори и бъди позитивна. И да, не се старай да се харесваш на хората, старай се да се харесваш на себе си. Поддържай си външния вид и спазвай хигиена.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1b448d3b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   До 1 - и защо го търпиш?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e8c04066da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, радвам се за проблема ти! Много хора имат такъв, но реален! Като за начало оправи правописа си и ако не друго поне книгите ще ти станат приятели! Лек ден!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 51ed1c03b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И какво му е "гадното" на живота? Принудени сте от 8-годишни да работите, за да не умрете от глад вкъщи? На 10 години сами да гледате по няколко по-малки братчета и сестричета, които са бебета - гладни, болни, сополиви, докато родителите ви бачкат по 18 часа, за да вържете двата края? Вашите нямат пари за учебници и трябва майка ви да си продаде косата, а татко ви - зъбите, за да ви изучат с парите от тях? Навън е война - бомби падат навсякъде, и не се знае като завият сирените дали ще доживеете до утрешния ден? Навсякъде е глад и мизерия, дневната ви дажбица е едно парченце кирпич, не хлаб - КИРПИЧ: трици омесени с малко вода и изпечени... И дори и него сте принудени да разделите с болното си от туберколоза братче или сестриче, за да не умре от болест, глад и изтощение...

Много знаете вие какво е животът да е гаден, мамини лигльовци и лигли! Израснали в златни люлки и ползващи всички блага на цивилизацията, и грижите на обществото. "Използвали" ги били... Толкова сте ЗЛЕ, толкова сте разлиготени, че ако попаднете при описаните по-горе условия сигурно ще решите, че сте попаднали в АДА, и мигом бихте се гътнали, вместо да помислите как да оцелеете.
И наистина, наистина си нямате и най-най-малка представа какво би могло да означава ЖИВОТЪТ ДА Е НАИСТИНА ГАДЕН!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fcf86e459f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Животът не е гаден, а какъвто си го направиш. И какво като нямаш приятели? Знаеш ли колко много хора имат приятели, но всички те са фалшиви. И аз нямам приятели, но аз сама ги отстаних, защото имам нужда да се събирам с добри и успели хора, а никой от тях не беше такъв. Разкарах всички клюкари и лицемери и се чувствам страхотно, макар и сама. Проблемът при теб е, че ти липсва самочувствие, а не че нямаш приятели.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 88ce69dbf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   4 къде са правописните грешки?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e595ada30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер5, накара ме да се замисля и да се съглася с теб, че тази авторка вероятно наистина няма кой знае какви проблеми. Но е факт, че страда въпреки това и мисля, че не е редно болката ѝ да бъда омаловажавана, както и на който и да било друг човек.

А ти номер5 си поеми въздух и отиди при личната си лекарка да те насочи към специалист. Много гняв има насъбран в теб, а това наистина не е добре за здравето ти -звучиш ми като човек на години и такова количество негативизъм би могло да бъде пагубно за теб. Пишейки гневни коментари в интернет на подрастващи момиченца или момченца няма да ти помогне.


Също така, ако искаш можеш да ни споделиш за твоите преживявания в някоя война и за това как ти си гледал сам няколко братчета и сестричета като си бил на 10 годишна възраст, докато вашите са работили по 18 часа. Наистина ти съчувствам, ако като малък вашите са те карали да ядеш кирпич, а, не, всъщност КИРПИЧ, а баща ти е трябвало да си продава зъбите....
Всъщност, ако е вярно това за зъбите искам да ти кажа, че ти завиждам, защото ако въпреки мизерията баща ти е имал толкова, та и здрави зъби, та чак пък и за продаване годни, то има вероятност и ти самия да имаш супер здрави зъби, поради неговия ген, човек, това си е за завиждане, ти напрактика ни си се изфукал...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker