Проблеми и загуба на желание за всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми и загуба на желание за всичко
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 877 пъти
Здравейте! Не съм писала тук до сега и реших да излея това, което трябва, защото ми се събира много.
Ще започна с това, че съм от малък град, на 15 години съм.
Семейството ми не е типичното семейство. Постоянно се карат, викат си, трошат се чаши и чинии, и накрая.. го отнасям аз. Направих си изводи и всички те ми показват, че нашите не ме искат. Винаги щом се скарат, аз се оказвам причината, повтарят ми, че съм безполезна, не ставам за нищо, аз няма да постигна нищо. Обвиняват ме в неща, които не съм направила. Казват ми, че съм лъжкиня, постоянно ми взимат телефона и ми забраняват да излизам от вкъщи по цели седмици. Имаше период, в който нещата бяха супер зле и тогава единственият човек, който беше до мен бе моят най-добър приятел. Подкрепяше ме и всичко ми се струваше по-лесно с неговите съвети и помощта му. И след няколко месеца всичко се превърна в любов, аз му признах чувствата си и решихме да създадем връзка. В началото всичко беше толкова перфектно, страхотно, всички се радваха, че той най-после е обикнал някого до такава степен, защото по принцип е много особен характер и никой не може да го понася дълго време. С мен той се беше променил, ставаше все по-добър. Докато след като направихме пет месеца той започна работа и не прекарвахме почти никакво време заедно. Крещеше ми, държеше се лошо, обвиняваше ме за всичко. Аз се чувствах несигурна и незащитена, беше ми писнало, но просто се замислих колко много го ценя. Месец по-късно той дойде и ми каза, че трябва да се разделим.. Аз не го исках, исках да оправим нещата, да се постарая, но той не ми даде шанс. Каза, че никога няма да ме остави и ще ми помага. Но уви, било е само лъжа. Премахна ме от почти всяка социална мрежа и започна да ме отбягва и да не ми говори. Започна да насърчава околните да ме изолират, и понеже излизаме в една компания всичко се усещаше. Започна да говори много лоши и неверни работи... и въпреки това аз искам отново да сме заедно. Ужасно тъжно ми е, не мога да се оттърся, мина почти месец, а аз се още се скъсвам от плач вкъщи. И за нещастие нещата с нашите отново се влошиха и в момента аз съм в едно ужасно положение, нямам желание за нищо, а в друг момент мога да направя всичко. Имам чувството, че ще ме обхване депресията, но просто не знам как да продължа. Нямам подкрепа, нямам близък до мен. Сама съм и не знам как да си помогна. Не знам какво да направя, за да се промени всичко.
Благодаря на всички, отделили вниманието си да прочетат историята ми. Желая ви много позитивни емоции! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 58bf63a5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей :)
Първо - не обръщай внимание на родителите си. Те са хора със свои проблеми, лични неуспехи и неудовлетвореност, онзи тип хора, които намират вина навсякъде, но не и в себе си, затова, че те има - ти си им удобна причина за техния нещастен живот, затова се отнасят така към теб. Повярвай ми, дори те не осъзнават, че проблемите са първо в тях, забравили са, че са родители, които да дават добър пример, но винаги може да се учиш и от лошия, каква да не бъдеш. Не ги вини, не се сърди. Знам, че се чувстваш необичана и това мислене ще остане, независимо какво ти казват насреща, ще имаш съмнения за чувствата на хората към теб, но разбери - както родителите ти, така и приятелят ти - са хора с лични проблеми и комплекси, нямащи нищо общо с теб. Може да търсиш своите комплекси, познавайки ги, опитай да не ги проектираш във взаимоотношенията си с околните, но недей да търсиш вина у себе си заради нечие поведение. Гледай своето поведение, мисли и чувства да са правилни, другите да отговарят за техните си мисли, чувства и дела. Не бъди жертва.
Успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ccceec9d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж мила, това момче те е използвало. Значи предупреждавам те, че сега само ще спекулирам, но все пак дано успея да те провокирам да си 'отвориш очите' и да започнеш да мислиш по - трезво, въпреки емоциите, които изпитваш.
Според мен самия той е бил със супер ниско самочувствие. С теб се е чувствал комфортно, защото си потисната и комплексирана и ти, заради неподходящото отношение на родителите ти към теб. И сега като е започнал работа му се е вдигнало самочувствието, защото е започнал да си изкарва някакви парички сам, а още повече - защото е попаднал сред хора с по - високо самочувствие и иска да им се хареса на всяка цена... и най - вероятно по - някаква причина е решил, че ти вече 'не си достойна' да бъдеш негова приятелка, което е супер тъпо от негова страна и гадно за теб, но има момчета и момичета, които разсъждават така, дори и мъже и жени има доста такива, но за тях сега няма нужда да мислиш още.
Радвай се, че е скъсал с теб и просто се дръж на ниво. Не ти трябват такива използвачи като него. Не го търси, не ходи да му се буташ. Също се старай да не показваш, че ти е гадно какво говори за теб, дето се вика - прави се на ударена и винаги гледай да си усмихната, когато си сред хора, включително и сред общите ви познати. Запознавай се с нови хора - НА ТВОЯТА ВЪЗРАСТ!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8a979f0d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От Авторката:
До 1: Благодаря много за съветите! Бъдете щастлив/а! <3

До 2: Благодаря и на теб! Искам да уточня също, че въпреки всичко никога не показвам слабост, пък и никога не съм била с ниско самочувствие. Доста общителна съм, помагам на хората и доста от обкръжението ми ме уважават. Ами разбира се, продължаваме напред! Бъдете много щастлив/а! <3

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker