Мисля си, че никога няма да съм готова? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля си, че никога няма да съм готова?
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2706 пъти
Здравейте, (:
Аз съм момиче на 15 години и в последно време в главата ми излизат разни мисли.

Тоест- когато бях на 12/13, си мислех за първия си път (знам, че е прекалено рано, даже нямам представа защо ми е идвало това на акъла? Както и да е). Тогава нормална граница ми изглеждаше 16-17 години. Сега пораснах (С цели 2/3 години :d ) и границата скочи. НА МЕН ми се вижда горе/долу разумно (подчертавам "НА МЕН", тъй като не съм тук да съдя, всеки сам си преценява) към 18, че и тогава не точно. И си мисля... дали тази "граница" няма да скача и да скача с времето, че в един момент така да си остана? Възможно ли е такова нещо? Или просто сега осъзнавам по-добре нещата и съм се научила как да се грижа за себе си (.. не буквално, разбира се, аз дори още не знам как се пуска пералня)? Вие как мислите?

А друг въпрос имам също. След първия път (дай боже да го доживея), имам предвид веднага след акта, какво правим? Нали имало кръв, какво става, да го изритам от леглото, за да мятам чаршафите в пералнята ли (да, до тогава предполагам, че ще се науча)?

Мерси на всички, които се измъчиха да прочетат и моя "проблем" (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 40721ab3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бих се засмяла, ако нямах деца на твоите години. Т. е. знам какво ги вълнува и колко наивни въпроси задават, което се дължи единствено на това, че нямат опит. Първо какви са тези граници? На всеки когато му дойде времето. Когато срещнеш подходящия човек, когато усетиш, че си готова. Повярвай, че сама ще го разбереш, ако имаш приятел /предполага се такъв, на когото държиш, а и той на теб/. Глупаво е това да се превръща във фикс идея, да го планираш и едва ли не да сравняваш къде са приятелките ти и къде си ти.
Колкото до този прословут първи път - индивидуалное. По-добре е момчето да има опит, но както се случи. Първо не тече чак толкова кръв, а понякога изобщо не тече. Случва се дори да не се получи от първия път. В смисъл да се поразшири отвора, а девствената ципа или част от нея да останат. С една дума не го мисли предварително. Най-малкия проблем ще е чаршафа или това, което сте постлали. Важно е да го направиш с когото и когато наистина искаш.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: cfd9d3ff97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пържо се научи да се предпазваш от болести и бременност, и да пускаш пералнята. От там нататък когато ти се прииска тогава е момента.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0cbc063e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз като бях на 15 мислех така. Е недочаха 16-тата годи когато се появи гаджето ми и стана. Това неможеш да го планираш то си идва. А после се миеш след 1-вия път и се гушкате

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1d05865842
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   не се е появило още момчето. Даже според законодателя след 14 г. можеш да си правиш секс, дори с мъж и той не е подсъдим, ако не го обвиниш де, че те е „прелъстил и изнасилил“.
Значи - обикновено законите отразяват някакви такива граници и тя е в ЕС 14 г.
Ти си на 15 и твоята граница значи трябва да е само появата на точното момче или мъж.
Спокойно!
Между другото не при всички има кръв и дори да има не е толкова много, че сега не знам какви паники да правим. Всяка жена го е преживяла, повечето са и родили - значи не се умира от това... е раждането е друго нещо.
Ползвай кондоми и няма да имаш проблем!
Настоявай за това и така за себе си си вземи една опаковка и си я носи в тебе... кой знае кога и къде

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 661d19a960
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хубаво е, въпреки всичко, човек да си поставя граници. Не е вярно, че тогава когато си щяла да го усетиш си била готова. Всяко дете може да си мисли така. И аз мисля, че е най-добре да е след 18, но това го разбрах след като станах на 20, така че те поздравявам за зрелите разсъждения сега. Сексът не е чак толкова безопасен и има неща, за които по-малките не мислят. Не слушай 4, че границата ти трябвало да бъде само момчето.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 23270ea0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма нормална граница. Всичко си идва с времето, когато прецениш ТИ, че имаш желание. Нормално е да имаш желание за секс, но по-добре не бързай да пораснеш. Всичко с времето си. Сама ще разбереш кога.
А колкото до това какво да правите след първия път- кръвта обикновено е малко. При мен по време на акта нямаше. Видях я след като се прибрах по бельото си, но при всеки е различно. Не е нещо страшно, от което да се плашиш.

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 371b6cb9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сексът с момчета е педофилия. Сексът с мъже е друго нещо:) По темата: авторке, хората туй са прави, това не става по план, наистина трябва да усетиш момента. Не прави грешката да лягаш с някого, защото било "вече време". Когато имаш точния човек до себе си, чувстваш се готова, красива, освободена и с кутия презервативи в джоба... давай:) За първия път си отдели повече време, не се настройвай за нищо - нито за адски болки, нито за идеална романтика. Аз бях чела преди, че почти не боляло и т. н. Мислех си, че ще мине бързо и лесно... не беше така, болката беше ужасна и... ами, отказах се. Така още 3 пъти. Стана чак на четвъртия:) Дано при другите да е по - лесно! За чаршафите не се коси:) Аз си бях приготвила една голяма червена хавлия специално за случая (сега като се сетя умирам от смях, беше купена специално с такава цел, плътна, да попие добре, за да няма поражения по чаршафите). Еми... единственото, с което я оцапахме бяха няколко капки лубрикант. С други думи, големи кървища няма, бъди спокойна. А, какво ще правите после си зависи от вас:) Преценете обстановката:) Все пак, струва ми се, че за тази цел не е добре да избираш за терен някоя задна седалка, ливада или тоалетна. Не по романтични, а по практични съображения. Нуждаеш се от спокойствие, баня, добре е твоят човек да си е измил ръцете... Такива работи:)

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6c81f6dc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хора, страхотни сте, мерси за коментарите(:

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker