Дали да се бръсна под мишниците - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали да се бръсна под мишниците
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 22401 пъти
Ами как да започна, аз съм МОМЧЕ на 15 и значии досега не съм си бръснал мишниците, сигурно доста от вас ще кажат че е крайно време да започна, всъщност не съм сигурен дали искам или не искам да чуя всички мнения :Д все тая. Ами пиша това най-вече не за да искам мнения, защото всеки си има свое, моето е че това е нещо временно (то всичко е временно ;д) но е въпрос на вкус и предпочитания и среда, именно средата е проблема ми, ако не бях в тази компания в която съм може би изобщо нямаше да пиша това, но всички така наречени, , приятели" търсят и най-малкото несъвършенство в другия според техния изкривен критерий. За това пиша в момента. И да преминем към главната част, како казах предпочитам съвети пред мнения, съвети за бръснене на мишници, все още не съм си обръснал мустака, все още не е нужно, но някак си ме е срам да говоря с който и да било за мишниците, за това го пиша тук. Ами не че си нямам на идея, но дайте някой друг съвет, тези които го правят. Например последователност и точно какво е нужно (самобръсначка, гел за бръснене и тн) всъщност горе долу мисля че съм наясно и все пак кажете нещо повече, а като се замисля може да постнете и някое друго мнение, но спестете ми неща от сорта, , Ти луд ли си, крайно време е" и тн.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: e0cc86f1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Незнам. Синът ми е на 17 и не си бръсне нито под мищниците, нито краката. Било гейско. Синът на приятелката ми - напротив. На същата възраст, бръсне и краката и под мищниците. Било грозно, а и спортува. Така, че както прецениш, в каквото среда се движиш. Лично аз мисля, че е по-хигиенично, защото космите задържат пот и въпреки дезодорантите и къпането е по-трудно да се поддържа хигиена.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ee4b7d7163
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, не е временно явление и няма да отживее. Тук говорим за хигиена не за естетика. Космите там задържат миризми. Няма да отживее както не отживя бръсненето на краката от жените. Относно мустака аз почнах на твойта възраст. Тук вече ти си решавай.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 9ac6d27243
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   от автора явно модератора е решил да попеомени заглавието, нямам нищо простив но нека всички са наясно, не се колебая дали да си бръсна мишниците порсто искам някои съвети по въпроса ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 61636a3a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Аз съм момче на 16 год. Аз започнах да си бръсна мишниците преди 2 години. Главната причина бе, че след като започнаха да ми растат доста космите под мишниците започнах бързо да се изпотявам и да мириша ужасно. Затова се реших един ден и го направих. От тогава разбрах, че космите задържат гадната миризма а сега съм много по-добре, като не се налага при всяка игра на мач да се къпя(всеки ден). Моят извод, е че трябва да си обръснеш космите под мишниците, защото е по хигиенично и няма да миришеш ужасно. Тези, които пишат тука относно това, че е гейско значи предпочитат да миришат на порове с извинение но да се мислят за мъже. Та по-друга тема - космите на краката. Мъжете, които си бръснат краката на мен не ми пречат не ги мисля за обратни но и не ми харесва да си обръсна моите. От скоро обаче мисля по този въпрос. Когато играя футбол или просто се занимавам с някаква работа краката много бързо ми се изпотяват и почват да лепкат, което е много гадно. Вече почнах да спя с чаршаф, но и така ме се изпотавят краката, не знам каква е причината, но космите ми пречат. На мен няма да ми пука ако си обръсна краката, защото няма да го направя за да ме мислят за готин а за да мога да спортувам, спя и работя спокойно :) Поздрави и не забравяй, това което направиш трябва да си е твое лично решение, не слушай другите, които пишат :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d2ef23d614
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   2, не мисля че е минало кой знае колко време за да се каже дали модата на бръсненето на краката ще умре. До колкото зная има страни, в които все още не го правят или поне не всички, пък и там не става въпрос за хигиена.
Авторе, определено ти е време, няма значение дали си момче или не. Аз обикновено го правя с бръсначка, вярно, че тогава трябва да е често, но е лесно и много бързо, особено ако е редовно, защото тогава и космите не са дълги. Ако го правиш като се къпеш и без туй, няма да имаш проблем. Другото, което можеш да пробваш е епилатор- ефектът е за по-дълго време, но болката е ужасна, а и е по-бавно. Космите растат с различна скорост, тъй че дори да стане по-бавно, поникват други и всъщност може би пак не е гаранция, че ще държи повечко.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 190d14ae1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Бръсненето не е мода, а хигиена! Така, че не се чуди, а действай. Лошата миризма и петната от пот върху дрехите са ужасно отблъскващи за момичетата. Купи си самобръсначка и действай.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7e19ef84b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато бях на 13 се запознах с едно скромно и слабичко момче, беше първата ми любов, другите не го харесваха, но за мен си беше хубав. Но когато един ден си сменяше тениската и видях едни големи бурели се ужасих, а мислих след време с това момче да правя секс. Аз не обичам косми. Когато започвахме с опипването аз се втрещих още повече, като напипах една джунгла долу, от която почти нищо друго не се намирашше в нея. Попитах го защо я има тази растителност, и той ми каза:Не искам да ми боцка после. Аз от 12 годишна се обезкосмявам, а той нещял. В крайна сметка заради любовта ги махна, свикна за 1 година и след време пак спря да ги маха. След време се разделихме по други причини и аз реших че искам да пробвам дали нещо се е подобрило в него, но пак нямаше промяна. Не на всички жени им пречи косморяка, но оперелено не е хубаво някакъв косъм да ти влезе в устата или да е погали по корема буйна грива.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 38c01ea9dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Имам син с една година по-голям от теб и доста дискутирахме именно този въпрос с обезкосмяването. Изборът е предимно твой, защото от него зависи твоят комфорт. В момента тялото ти преминава през хормонални промени и миризмата наистина е малко по-силна. Хубавото е, че на пазара козметика колкото искаш. Както посъветвах синът си така ще кажа и на теб, хубавото е че ако не ти харесва да нямаш косми под мишниците просто спираш с бръсненето и си ги имаш отново. Съветвам те да ползваш задължително пяна или крем за бръснене, ролята им е да втвърдят космите и улеснят махането с брасначката (сапуна омекотява избягвай го, по-голяма става вероятноста да се плъзне бръсначката и да се поржиш). Използвай след това сух дезедорант с омекотяващ ефект, може и парфюм ще пощипи за кратко, въпросът е каква е кожата ти и дали няма да се раздразни от парфюма. Ако идеята за бръснене те отвращава и не ти е по-вкуса, другият вариянт е просто да намалиш косъмчетата с ножичка. Първото обезкосмяване е странно, дай си поне няколки дни :) Може да използваш и дамска самобръсначка. Разликата в мъжката и дамска самобръсначка не е само цветовата гама, те са съобразени с кожата. При жените е по-деликатна кожата.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6d8e6f1c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Човече, обръсни ги, много са гадни мъжете с косми там. Аз ползвам самобръсначка и гел за бръснене. След бръсненето се намажи а автършейв балсам, за да не ти загрубее кожата (бръсненето изсушава), а след това пръсни дезодорант и си готов!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: d5986395e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №4, приятелю - не миришат нито потта, нито космите, а БАКТЕРИИТЕ, които се развъждат по тях. Космите под мишниците изпълняват една много съществена функция, а именно - тяхната огромна обща повърхност позволява на потта много по-бързо да се изпарява, отколкото ако се стича на капки по кожата и по дрехите. Защо точно под мишниците? Защото там се събират две кожни повърхности и тяхното охлаждане, респ. - изпаряването на потта (охлаждащата течност) е силно затруднено. Потните си жлези така или иначе не можеш да запушиш - какво става с отделената от тях пот ако няма косми обаче? Потича по кожата на капки или се просмуква в дрехите... За съжаление космите също така са и благоприятна среда за заселване на бактерии, които се хранят с потта, и точно продуктите от техния метаболизъм "миришат ужасно". Космите трябва да се проверят - ако са тънки, фини и с гладка повърхност, значи не са тежко заразени. Ако обаче имат грапава и зърниста структура - значи бактериалната колонизация е стигнала твърде далеч и може да се обръснат еднократно, веднага след което започват редовно да се прилагат долните лесни и бързи процедури (не много по-сложни от миенето на лицете или зъбите).
Какво може да се направи по въпроса без да се бръснат космите?
1. Подмивай се под мишниците (не изисква къпане на цялото тяло... ) сутрин и вечер със антибактериален сапун Safeguard. (Сваляш фланелката, надвесваш се над мивката в банята, плисваш една шепа хладка вода под мишницата, натъркваш обилно със сапун, след това плисваш още 3-4-5-6 шепи вода докато напълно отмиеш сапуна. )
2. След подмиването, още докато космите са влажни се натърквай хубаво там с парче стипца или комерсиално предлагания Deo Crystal.
3. Най-накрая можеш да сложиш малко количество някакъв десикант, като например Gillette 3x Power Beads за лек приятен аромат и още по-силен ефект.
4. Колкото и странно да звучи - храната има огромно значение за състава, а оттам и за мирис на потта. След неколкоседмично пълно гладуване човек започва да отделя направо... дестилирана вода! Засилената консумация на меса, млечни храни, сланини, кремвирши, соеви сурогати (особено от мъже), некачествена храна и всякакви други подобни боклуци води до рязко влошаване на миризмата на потта (и със и без бактерии). Консумацията основно на пресни плодове и зеленчуци (много лесно реализируемо през лятото/есента), нискокалорични житни храни и др. подобрява метаболизма, състава на потта, а оттам и миризмата й.
Успех!

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: cb4334b878
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   последния -----скрий се
авторе махай ги тея косми ще повърна
МРАЗИМ КОСМИИИИИИИИИ

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d5986395e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №11, инфантил. Ще видиш колко скапано ще се развие животът ти, след като освен да мразиш и да повръщаш нищо друго не умееш...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: d2ef23d614
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   12, космите подмишниците са гнусни. Какво ще кажеш ако видиш такава жена? То пък голямата работа да ги махате. Ще умрете направо.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: cb4334b878
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   ЗАБРАНЕНО ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОД
Абе, тва мъжете са мързеливи гнусни същества. И аз ще си пусна косми навсякъде и ще ги карам да ме лижат.
Майтапа настрана/то един майтап/но жените им ги позволяваме тези волности. Приятеля ми беше една космата горила, било гейско да се махат косми. Така лииии? Няма проблеми, само не искам да ме прегръщаш, защото се отвращавам от мишниците ти и няма да ти правя свирки, докато не започнеш да се бръснеш отдолу. И не искам да се гушкаме след секс, защото немога да понасям космите на корема и гърдите. А и между другото и аз няма да се епилирам повече отсега нататък...
Да го видиш сега как се потдържа, пиленце сладко, галя си го, лапам му го с удоволствие

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d2ef23d614
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   :Д, 14, само така! Много жени сме така. :Д Ще ги махат или ще търпят и те. :Д

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d5986395e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   БЕЗСМИСЛЕНО ЗА ЛИЦА НАД 25 ГОД

№14 и 15, щом за вас КОСМИТЕ са критерий или пречка за успешна връзка, благородно ви завиждам! Опсявам се обаче, че "гнусливостта" ви ще трае до малко след момента, в който започнете да чистите навсякъде повръщано и да миете акани дупета...
Гнуслив е човек, който се мисли за нещо отделно и специално от света около него (нещо много по-голямо и значително, може би). Също така - човек който не признава индивидуалността и желанията на другия/другите.
Не се бръсна и не го изисквам от партньорките си (поддържам изрядна хигиена, разбира се). Подстригвам се само когато е функционално необходимо (лятото примерно). Не бих бил никога с жена, която има някакви претенции към мен. Не бих налагал изисквания и аз, не защото не мога да го постигна, а защото го смятам за фундаментално погрешно. Изобщо не са ми приятни женски крака, триъгълници и подмишници, които боцкат в стил "еднодневна мъжка брада", и от които ми излизат пришки по езика и бузите. Точно обратното - волево съм търпял тези особености на всичките си партньорките, които са предпочитали да се бръснат. Леко подстригване и оформяне - да, бръснене - не.
Забравете, че мъжете са мъзреливи и гнусни същества (може би мъжете, на които попадате вие на принципа на подобието със самите вас - да) - предпочитам да изразходвам жизнената си енергия в други и много по-интересни/смислени дейности, отколкото да се посветя на космотрепането, космогоненето у другите, "гнусенето" и тем-подобни палячовщини...
Оставете Природата, Еволюцията и Господ да си свършат работата - не се правете на по-умни и по-бързи от тях. Много ще ми е забавно, примерно, да настъпи някакъв глобален геологически катаклизъм, в резултат на който обезкосмените да започнат да загиват първи поради неприспособеност в стил "хитрата сврака в капана с двата крака..."

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8e4f185f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Според мен пък един мъж е много по-секси с косми, отколкото без. Естествено, нямам предвид някаква огромна "растителност", а в рамките на нормалното. Иначе какво, да е по-гладък от мен ли? Хах... :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d2ef23d614
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   :Д 17, щом нямаш претенции към жените, по-добре за теб. :Д ;) Тези, които имат, обаче, ще се съобразяват. :Д

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2c83430e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Според мен не е правилно момче да се обезкосмява или да бръсне космите си. Има и ДРУГА СТРАНА. Някои момчета са по-космати от други. Хубаво е те да се бръснат.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 69102e5727
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ами според мен е правилно да си бръснеш подмишниците защото, космите задържат потта а при влажна обстановка микробите се размножават 100 пъти по бързо а един микроб се размножава за точно 17, 4 секунди така че аз се обезкосмявам редовно и препоръчвам на всички да го правят ;)

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 06c5853fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Добре от автора, сега за тези които го правят (моля отговорете на този въпрос а не започвайте спорове, макар че ми е интересно да ги чета ;д, ) та въпроса ми е, после например ако ме домързи или нямам време или тн, знам че започват да растат по-бързо но ме интересува дали могат да се поддържат и без бръсначка, просто само да се скъсят. (междудругото вие ми говорите за горили и тн но не мислете че съм така, всъщност нямам кой знае колко голямо окосмение на подмишниците) питам това защото малко ме притеснява фактът че ще започнат да растат мн по-бързо. Не че ще ми е проблем, просто да ги бръсна като се къпя, но все пак.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 533044efa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Според мен е гейско...Ама ако са мноого дълги и черни ги махни.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6ec5c25a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Пич, аз също съм момче на 15. Редовно се обезкосмявам под мишниците и в обаста к**а ;д. Незнам за другите обаяе мен хич не ме кефи да съм с косми. Незнам има ли отношение това, че съм футболист но и краката си бръсна, както почти всичките ми съотборници... Не съм гей, а и не става дума за това. Аз лично ако бях на твое място щях да се обръсна. Хем пичките се кефят повече, хем не вуниш на пор! Пък и аз си се кефя на обезкосмени повърхности... ;д

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a83d20eca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Еми ако са дълги и черни по-добре ги махни а пък също така от хигиенни съображения е добре да ги махаш и на интимните части. Но на краката и ръцете по-добре недей гейско е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ba33d21739
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Аз съм момче на 14 години. Кажете ми какво да правя. По ръцете, краката, подмишниците, и по к**а имам доста косми. Мисля да ги премахна, но ме е страх. Незнам с какво да го направя. Около половият орган имам доста. С ножичка ли да го направя? Около тестисите също имам. Доста са дълги. Около 4 - 5 - 6 см. Притеснявам се, когато настъпи лятото и трябва да хода с къси ръкави, доста са на гъсто. Те са руси и на плажа като ида всякаш светят от слънцето. Как да ги премахна? В училище трябва да хода със дълги ръкави, защото другите деца ще ми се смеят.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4aada92431
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Леле.. За мишниците ти си решаваш,но по-добре ги махни, за краката наистина е леко г**ско ама за мустак.. по-добре, най-добре го махни, защото е грозно и не е хигиенично.. Хора живеем в 21ви век незнам какви са тези въпроси от вас?!
Мери

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0d158c9be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Как така ще си бръснеш мишниците си? Не го прави-нали си мъж. Не слушай "приятелите" си. И моите "приятели" какво ли не са ми говорили и обиждали по-този въпрос, но аз не им обръщам внимание и не ги обръснах и няма и да го направя. Това е гейска работа с извинение. Не знам каква е тази "мода" мъже да се бръснат под мишниците и да се подиграват на тези, които не го правят. Освен това не се ли досещаш, че като ги обръснеш ще почнат да растат още повече и ще станат по-рошави. Така че не се занимавай с глупости и не слушай какво ти казват съучениците ти и познатите ти, а сам си реши, но според мен не трябва да го правиш. Не може някакви гейчета да ти казват какво да правиш. И гледай училището да върви, засега това е по-важно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4d332a267e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   28, харесваш ли жени с косми под мишниците? Или "гейското" оправдание служи само за мъже, които ги мързи да се поддържат, но за жените трябва да е друго? Космите те правят мъж, не поведението?
Представям си те само с дълги черни косми с капки пот по тях, които се подават през дрехите.... а пък после ако тръгнеш да прегръщаш някой да си допираш потната гора до него... Ако да се поддържаш е гейско, дай те ми гейове и без това сме запознати с любовта към лесбото на точно такива "нормални" мъже като теб, който са п/в хомото, ама само за мъже т. е. само както на тях им изнася.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2ee4fbde1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   номер 28: 29, за мен няма значение дали една жена има косми или не. Важното да е добра и да е подходяща за мен. И това, което съм писал не е оправдание. Всеки си решава-това, че си момиче не означава, че непременно трябва да си махаш космите там. Познавам една жена, която лятото като си сложи блузата и се вижда, че има големи косми на мишницата и не ги маха, обаче е много добра и има две прекрасни деца. Така че не си мислете, че това за гейовете е оправдание-наричам ги така, защото търсят най-малкото у другия за да му се подиграят. В космите няма нищо срамно-те са нещо естествено, а това, че някой не харесва това или го е гнус си е негов проблем.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d5986395e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Колкото по-голям проблем са космите за един човек, толкова по-зле и по-назад в развитието си е той. Космомразците разбира се си мислят, че са върха на сладоледа, а всъщност са най-обикновени дечковци, за които формата е много по-важна от съдържанието.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e01369828a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Аз съм 14 годишно момче. Веднъж взех една пинсета и си оскубах веждите. Имах само леко като мъхче. След време се появиха и други черни косми, който направиха две вежди в съединени вежди. Така станах много по грозен. Децата ме питат защо са ми така. Дали да ги махна?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8516b9f086
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Ми аз съм на 13 и вече си бръсна мустака и подмишниците, бая нехигиенично е пък и ти е крайно време. Някои хора се развиват по бързо.

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: 1689a13388
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Хора, спрете се! Какво сте тръгнали да се нападате? Човека си каза, че се е решил. Няма нужда да се мъчите да му променяте мнението. Някои казват, че като се обръснеш и космите ти стават по-черни, по-дебели, по-дълги. Това е просто мит, доказано е. Единственият проблем е че после боцка. Интересувате се как да го направите? Ами влезте в сайта на Gillette, където има много полезни съвети.

Аз съм на 16 и се бръсна под мишниците, въпреки че нямам кой знае каква нужда (само в името на хигиената). Краката си ги бръсна само като ходя на море или басейн. Иначе не ги пипам, защото съм рус и не са много дълги. Но за хора, на които не им личи дали са по къси гащи или са с вълнен панталон е препоръчително. Всеки е господар сам на себе си. Правете каквото искате, само се чувствайте добре в кожата си.
Бъдете толерантни и не мразете някой за това, че има собствено мнение и собствен мироглед!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 25 дни
hash: 0243b3e621
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   преди 4 години (бях на 14) за пръв път си обръснах мустака, почти всички го бяха направили вече в моя клас, имаше само 2 момчета, който не го бяха направили. напавих го без гел, но вече си използвам гел. а за мишниците пак на 14-15 започнах без никакъв гел или нещо от сорта и до сега съм така :Д

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1f28a991b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Вземи си ги обръсни на мишниците по-добре.. аз съм на 14 и си ги махам навсякаде малко е педалско ама отстрани като те гледат че имаш косми е малко отвратително но ти както си решиш :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 163996a508
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Нормално е вече ако са ти пораснали достатъчно да ги обръснеш. В банята като се къпеш със самобръсначка. После след първия път само може да те сърби леко и дразни но определено ще ти е по-свободно и приятно. по-добре е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: afbbb69643
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Ми аз съм на 13 и вече си бръсна краката и подмишниците.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c3d035a79b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Ако не си обръснеш подмишниците ще изглежда ужасяващо на снимките или като си с тениска и си дигнеш ръката... ;д
А и ще събираш пот хДД

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1eeb064af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Вижте аз съм почти на 14 и се бръсна понеже не се понасям, защото другите от нашия клас, които нямат постоянно ме оглеждат!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ec54011a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Бръсни ги, аз почнах на 14 май - много по-добре е без тях и въобще не е гейско. По краката недей да ги пипаш.

Venjus

 
  ...

...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 3ed9a6793f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Шведски феминистки се събраха на протест срещу налаганото на жените схващане, че трябва непременно да се епилират и да не се появяват на публични места с окосмяване под мишниците.
Жени с естествено окосмяване се събраха на централния площад в шведския град Малмьо, за да защитят правото на жените да бъдат такива, каквито са. Повод за недоволството им стана неволен кадър, излъчен по телевизията на неизвестна жена с вдигнати ръце, чиито мишници не бяха епилирани. Лена Ерин от Лудвика е приветствала победителката в шведската "Евровизия" Лориийн с вдигнати ръце, когато един от операторите улавя в кадър необръснатите и` подмишници, съобщи Local. Впоследствие потребител на Facebook качва в мрежата снимка на жената и вълна от коментари, спорове и дискусии се разразява в онлайн пространството. Именно като реакция на последвалите коментари феминистки се събраха с демонстративно неепилирани подмишници, за да изразят възмущението си. "Искаме да защитим всички, които са се почувствали засегнати. Става дума за полове и за правото всеки да бъде себе си", заявиха протестиращите. "Трябва да покажем, че това е форма на потисничество срещу пола чрез налагането на норми кое е красиво и кое не. "
================================================================
Аз съм мъж и никога няма да си обръсна подмишниците, защото смятам това за противно и педалско. Къпя се редовно и ползвам дезодоранти, така че не мириша на пот и през лятото. Космите на подмишниците спомагат да се потим по-малко и по-бързо да се изпарява потта!
Обезкосмяването на женското тяло е една отвратителна мода наложена от американските педерасти (дизайнери) в последните 20 години в Европа, а в САЩ се щавят още от началото на 20 век. Причината е че мръсните печелбари от "Жилет" по-този начин са си увеличили двойно продажбите на самобръсначки. Обезкосменото и мършаво женско тяло, какъвто и съвр. "псевдоидеал" наложил се изкл. агресивно в България след 1989 г. може да задоволява нагоните на всеки прикрит педофил! Замислете се защо в САЩ педофилията е социално значимо "заболяване".
Феминистките издигат много глупави искания по принцип, но в случая са абсолютно прави! Женското тяло не трябва да се превръща в евтин сурогат и да се моделира съобразно извратената психика на всякакви психопати, налагащи разл. "модни тенденции"!
За мен естествено окосменото женско тяло е силен ародизиак, а окосмените подмишници - изключително възбуждаща гледка. Заради тъпата мода, жена ми е принудена да си ги бръсне през лятото, а аз се чувствам отвратително!
Бръсненето не е характерно за западноевропейките като цяло, във Франция, Италия, Германия, Скандинавието, Чехия, Унгария и пр. окосмените женски подмишници са сексуални стимулатори за мъжете! Напишете "hairy woman" в Гугъла и ще видите колко галерии, форуми, блогове и клипове ще излязат! Български - нито един, но това е типично за тъпоумна, маймунска нация като нашата, която само копира де що простотия дойде от САЩ.
Българките също бяха красиви и естествени до 90-те години на 20 в. Сега са тъпи ощавени пачаври, приличащи на проститутки и турски гювендии! Въпреки че турските ханъми са се бръснели напълно, българката не е възприела тази "мода" в течение на 500 години. Нещо повече даже с погнуса казвахме за някоя фльорца на времето "обръснала се като туркиня"! Днес предвид общата тъпотия на българите като цяло, напълно закономерно е шестването на това противно явление сред българските патки и тъпите и примитивни български мъжленца!
ДА ЖИВЕЯТ ШВЕДСКИТЕ ФЕМИНИСТКИ, С ТЯХ СЪМ И ГИ ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО! РАНО ИЛИ КЪСНО НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ! ЗАЩОТО ЗАЛАГАМЕ НА ЕСТЕСТВЕНОТО И ПРИРОДНОТО, А НЕ НА ПЕДАЛСК

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 19c4243b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Недей даги слушаш, най-добре недей да се бръснеш защото космите показват че си мъж, а не некво педалче.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 87a618b4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   Абе, вие не разбрахте ли, че дори да си мъж, космите под мишниците са изключително гнусни за момичетата??? Как ши му казвате да не ги маха, не стига, че смърди отвратително, ами и е гнусно. Никое момиче няма да те хареса с брадати подмишници, отвратително е. Аз си ги бръсна от 6 клас, вмомента съм 9. Краката си ги обръсни, ако са много, това също е отблъскващо за момичетата, мустака задължително, то на мене ми става гнусно като видя един приятел с един мустак дето от колко време му казваме да го махне. Не ги слушай мама и тате дали е време или не, щом някой те е избъзикал-значи е време. И то точно американците хич не си бръснат подмишниците. Най-гнусното нещо за едно момиче е да си потен, миризлив и космат, с един противен девствен мустак. Тва не е гейско, що да е гейско??? Ти пак може да се бръснеш и да бъдеш мъж! Бхт ограничените дет' сте ве!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8d32a00bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Смятам, че обезкосмяването е въпрос на лична хигиена и чистоплътност и това, че мислиш за външния си вид, не те прави обратен или по-малко мъжествен от другите.
Аз махам всичко от веждите надолу и така се чувствам комфортно.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 185146e134
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Въпреки това, което много хора биха помислили и казали, бръсненето не е лична хигиена. Ако се къпеш достатъчно често и добре, няма да има разлика между миризмата на тялото ти със или без косми. Да не говорим, че цялото това нещо си е въпрос на вкус. Факт.
Има си много добра биологична причина homo sapiens да имат косми само по главата, на едно особено място, и разбира се, на подмишниците. На подмишниците специфично, се намират косми, за да намаляват триенето при движение и за да задържат феромони. И двете неща са важни.
Така че, по-добре не се бръсни.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 91d2389b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Ааааа, недей бе. Защо ще си ги бръснеш. Ходи като дървар, пък после се чуди защо хората не стоят около теб лятото. Обезкосмяването на мишниците няма да те направи половин мъж. Напротив - ще ти даде самоюувствие. Според мен започвай да си обезкосмяваш мишниците и интимната област - хигиенично е и не е гейско. Освен това за мишниците си купи дезодорант или рол он против изпотяване, за да пропъдиш и миризмата. Успех!
АКАТИМ

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8d32a00bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Аз съм на 22. На мен бръсненето подмишниците и интимната зона ми е навик и задължителен ритуал по душа. Никога не пропускам да го сторя. Най-добре се чувствам, когато нямам никакви косми по тези места.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 865830c65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Космите под мишниците са противни, колкото при мъжете, толкова и при жените и трябва редовно да се премахват.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker