Труден и самотен живот ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Труден и самотен живот ...
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3607 пъти
Ще започна от тук че съм най-обикновено момиче на 15 години което има найстина труден живот няма да споделям, защото и да говоря и не проблемите си остават и няма оправия. Ще кажа това, което ме мъчи най-много, много ми е тежко че съм сама че нямам никой до себе си а толкова много искам да бъда обичана разбирана както всички останали. Да имам даже поне една приятелка, но да е истинска найстина не като старите ми "приятели" със думите "ние винаги ще бъдем до теб" а когато имах нужда от тях бях зарязана без причина, нямаше и смисъл да ги питам защо защото щяха да овъртат.

Това се случи преди 2 години и от тогава започна моята самота от тогава никой не ми е казвал "обичам те" гледайки ме в очите и чувствайки го от тогава никой не ме е прегръщал а толкова много искам да прегърна някой :(( но няма кой и това ме убива по малко всеки ден. Да оставим на страна че има и едно момче, което се появи преди 2 години и точно тогава имах нужда от големите ми "приятели" защото той няма никакви чувства към мен и ми е трудно все още да го приема, защото още го обичам сигурно ще кажете "ахахха как ще го обичаш ти си на 15" аз бях готова на всичко за него и все още съм! Няма кво повече да говоря от там на татъка пак сичко ми е наопаки не искам вече да живея така! Ся ще кажете ми излизай повече общувай, да ама не става така както ще кажете повечето от вас просто аз съм тук и съм сама и имам чувството че винаги ще съм сама а не искам да е така :(((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 4c132f2717
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравейй! Аз съм на 17 почти 18 нямам приятели от малак разбирам те напълно,но няма и отърване от тая самота.Ако желаеш пиши ми на имейла ми ще ти дам скайп SwoRdD_bs@abv.bg

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 00cc89ebc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тук може да намериш много истински приятели, ако искаш ми пиши на имейла. Никога не е късно за нови запознанства по интернет. Човек не знае кога и къде ще открие един истински приятел, намерих много общи неща с това което си написал... Явно не само моя живот е така скучен и самотен....

Бате Митко :)))

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: d82f2e45c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   цитат „искам да бъда обичана разбирана както всички останали“
кои са тези всички и откога да бъдеш обичан и разбиран е право?
Откога приятелите са тук да бъдат до теб в трудни моменти - ще ти кажа нещо, точно на твоите години разбрах, че се изпаряват точно тогава. Дори приятелят ми, които ме обича и т. н. (в това съм сигурна) сякаш нарочно се изпарява, точно тогава.
Научи се да живееш за себе си, сама да се справяш с проблемите си и да не чакаш от другите. Ти самата дарявай с любов, обич и разбиране, но от другите зависи дали ще бъдат до теб, дали ще ти върнат даденото. Като даваш, не чакай да получиш.
„Обичам те“ чух за пръв път на 23. Днес го чувам всеки ден. Аз давах дълго и нищо не получавах, сега давам 70%, за да получа 30% - такъв е животът.
Научи се и сама да бъдеш щастлива, да живееш за себе си, после за другите и не смятай, че само, защото съществуваш някой, освен родителите ти, е длъжен да те обича и разбира - няма такова нещо.
Дори за децата ти няма да важи - много хора раждат деца и очакват, че те ще ги обичат безустловно, но истината е, че всеки поставя условия - най-важното е ти самият да разбираш и обичаш, после другите АКО РЕШАТ ще ти отвърнат, но може и да не го направят!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 29 дни
hash: e2fb831aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   шш ей до номер 3 къв е смисала аз да давам обич и т. н след като аз имам нужда някой не ми дава???

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: e2fb831aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   ot авторката : Исках да кажа какъв е смисъла аз да давам обич и т.н след като на мен няма кой да даде и да помагам на хората без да ми се връща..

 
  ...


...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 3c04b59510
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   спокич бе момиче... аз бях същата.. бях на 13 когато срещнах един глупак и го заобичах а тои тапака нищо не испитваше кам мен.. както и дае.. вървях след газа му 3 години без никакав успех.. и кфо стана появи се едноо момче с което сам в момента и което много повече обичам.. и аз така като теб бях в дипресия.. бях самотна постоянно.. минала съм през този път по който вървиш ти в момента.. и повярвай тфа скоро ще свърши...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 28 дни
hash: 3c04b59510
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   искам да попитам за савет... значи ходя с едно момче от 8 месеца... обаче в седмицата се виждаме 1-2 пъти, защото той следва в Габрово.. и си идва Събота и Неделя.. той ми беше първия, и много се превързах кам него.. и му казах че го обичам, и той ми отвърна че все още не е испитъл това чувство и неиска дами казва че ме обича като не е така.. и че когато го испита сам ще ми го каже.. апак за мене е готов на всичко и ми го доказва.. немога да разбера това като не е обич какво е..? постоянно оставам да спа у тях при него... като сме двамата е много щастлив.. апък като несме заедно постоянно ми казва колко му липсвам..! немога да разбера какво да направя че даме обикне..

 
  ...
преди: 13 години, 25 дни
hash: c17347f30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравей, според мен би било най добре да се преместиш в друго училище, да се запознаеш с други хора и да забравиш миналото, знам че е лесно за казване, но като го направиш ще се чустваш прекрасно :). Ако нямаш такава вазможност, намери си някакво хоби, което да те занимава, знам че не може да замести приятелите, но все пак, е по добре от колкото да стоиш и да се самосъжаляваш.

Успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b76be0dee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Наистина те разбирам,дано Бог да бъде с теб и да ти даде нещо добро.Няма кой по-добре да те разбере от човек,който е имал също много труден живот.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker