Писането по фейсбук - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Писането по фейсбук
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1611 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 г почти (16). Моята история е, че нямам с кой да си пиша по фейса пиша си само с една приятелка, но тя е от друг град дори няма с кой да излизам, и не знам какво да правя, то по фейсбук само аз ги търся пиша им първа преди няколко дни се бях запознала с едно момче на живо и си приказвахме и се добавихме в приятели но той изобщо не ми пишеше и аз пак го потърсих писахме си предложих му да излезем той все викаше добре добре и накрая се отказа каза че не иска и го оставих. Искам и на мен някой първи да ми пише да каже здравей какво правиш как е искаш ли да излезем и т. н, а не все аз първа да им пиша.
Дайте ми някакви съвети какво да правя.

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0386929db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, знам какво е. И аз нямам много хора, с които да си пиша и да излизам. Всъщност има, но не бих казала, че са истински приятели. Има само 1-2 човека, на които мога да имам доверие. Сигурна съм, че много хора са в това положение. Просто в днешно време хората са много недружелюбни, невъзпитани и трудно допускат някого до себе си. Донякъде е нормално да са резервирани, ако се запознавате във фейсбук и не сте се виждали. Сигурно си от по-свитите и срамежливи момичета, а повечето момчета търсят "отракани" и разкрепостени момичета. Най-добре не търси хора по интернет, защото не се знае какъв човек ще стои зад екрана. Пък и без комуникация на живо няма как да имаш истински отношения с някого. Излизай повече, запиши се на някакъв спорт или фитнес, намери си хоби, ходи на различни места, на които можеш да срещнеш различни хора. Във фейсбук например постоянно има разни събития, на които можеш да отидеш. Концерти, представяне на книги, изложби, инициативи. Знам, че сигурно ще ти е скучно сама, но постепенно ще се заприказваш с някого и ще се опознаете. Важно е да намериш човек с твоите интереси. Ако някой не иска да излезете или не ти обръща внимание, просто го остави. Хората не обичат досадни хора. Също така ти заслужаваш някой, който ще има същото желание да излезете и да се опознаете, както и ти. Просто трябва да имаш търпение. Грижи се за външния си вид, защото повечето хора гледат първо него. Но не прекалявай, бъди естествена. Дръж се мило, дружелюбно, бъди усмихната и комуникативна. Но не бъди отчаяна и не търси хора, с които да си пишеш и да излизаш на всяка цена, защото това ще се усети и хората ще се отблъснат. Ако имаш желание да се запознаеш с някого, го направи. Най-добре ще е на живо. Но ако видиш, че той няма същото желание, просто не си струва. Не губи вяра! Рано или късно ще намериш правилните хора, които ще те оценят. Ако бяхме от един град, с удоволствие щях да изляза с теб, но не знам от къде си. Желая ти успех и горе главата!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3fafffa7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Така, аз мисля че трябва да харесваш постове като *харесай за мнение* и такива има най-различни. И като ти дадат мнение, може да продължите да си пишете.. може да се включваш в групи във фейса.. Но мисля, че след време ще ти доскучае, постоянна чатене и мда.. УСПЕХ :)

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 67562ea90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз бях почти така. Имах фейк профил. С никой не се запознах на живо. Аз ако не им бях писала щяха да ми пишат 1път в месеца. Не си пиши с непознати. Намери си приятели. В даскало много приятели може да си намериш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 08d32963c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Срещай се с хора на живо писането на фейса няма да ти помогне след 10тина 20 години фейсбук няма да го има вече

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6444396b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1- Благодаря ти за съвета

От Авторката!!

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f9cc8362a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   10тина 20 години... аз на тъпия фесбук му давам още макс 5 години живот

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bc871ff3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това, че всички си ровят в телефоните, не означава че са социални и имат приятели. Така убиват времето, което могат да употребят за нещо полезно. Моите колеги по цял ден си пращаха малоумни съобщения във вайбър, докато аз работех, включиттелно и тяхната работа. После ме питаха защото взимам двойно повече пари. Не е нужно да си пишеш с някого, направо те съветвам да си изтриеш фейсбука. Така няма да чакаш момчетата да ти пишат, а да те търсят за срещи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker