Всичко е различно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всичко е различно!
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2043 пъти
Здравейте!

Ще карам колкото се може по-кратко!
Преди години имаше едно момиче, което беше много влюбено в мен и много ме харесваше. Не зная какво си въобразявах тогава, но май не осъзнавах какво губя. Както се казва, който търси - намира. В продължение сигурно на месеци тя ме е търсила 5-6 пъти, в който аз се криех, бягах и т. н. Последният път, когато тя дойде да се видим, не се случи нещо особено. Просто си тръгна и не се върна повече. Макар от тогава досега да си я спомням постоянно, и да мисля за нея. Това не я връща.. Та както и да е, това е било преди години. Някъде 3-4 г.

Та както може би се досещате, тя не ме посети никога повече. А как ми се искаше само... От онзи момент непрекъснато си мисля за нея. Спомням си я.. за всичко.. Представям си какво щеше да бъде, ако не бях такъв задник тогава....

Та преди месец я видях напълно случайно в училището, в което учи. Случайно аз и приятелят ми минахме оттам, че е по-пряко.. и я видях да говори с някого... Тогава за миг света ми се преобърна.. Просто не знаех на кой свят съм.. Беше по-различна.. По-красива, но въпреки това се сетих, че е тя. Нямаше как да се спра и да я заговоря, защото тя говореше с някого, а и след тази ситуация не съм много сигурен, че ме помни. Защото като минахме с приятели ми, тя ме погледна право в очите. Аз си помислих, те на, ще се сети. Но за жалост по нейното изражение си личеше, че за нея съм - просто непознат! Нищо не я издаде, че си спомни нещо - или нещо подобно. Тъй като нямаше как да спра и да я заговоря, а и ако беше сама не мисля, че бих го направил. Аз и приятелят ми продължихме напред към автогарата.

Ни телефона й имам. Нито не бих отишъл, а и не знам къде живее. Не зная, тя ми е в ума постоянно. Като чели се е настанила там и няма никакво намерение да излезе.

А и нали има разни приказки. Сега аз те обичам, а ти мен - не. Когато ти ще ме обичаш, аз няма! И всякакви такива. Просто не зная какво да си мисля.. Моля, помогнете! Отчаян съм!? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: ce4bf9f227
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Когато прочетох историята ти, осъзнах, че е почти като моята. Преди 3-4 години имаше едно момче, което ме харесваше, но аз си харесвах друго момче. След като той спря да ме харесва, аз започнах да го харесвам... и така вече 3 години си го харесвам, а той не ми обръща никакво внимание, дори си харесва и друго момиче. Само, ако знаех какво губя... не знам, събери смелост, поговорете с нея, когато сте насаме.. или се опитай да я забравиш...
*Яса

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker