Фалшивите приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Фалшивите приятели
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 843 пъти
Фалшивите приятели са нещо, с което всеки се е сблъсквал. А ето я и моята история за фалшивите приятели.
Преди около 2-3 години имах двама най добри приятели. Момиче (нека я наречем Ейми) и момче (него ще кръстим Зак). Те не се познаваха и затова реших да ги запозная. Първоначално всичко беше наред. По-голямата част от времето прекарвахме в дома ми, защото родителите ми бяха на работа. Толкова се радвах, че имам такива добри приятели, че дори не забелязвах, че разхвърляха и после аз сама разчистваха всичко. След известно време двамата започнаха да ме игнорират и да излизат без мен, което си мислех, че е нормално. Впоследствие започнаха да се подиграват с музиката, която слушам, филмите, които харесвам, и все такива неща и, когато ги попитах защо го правят техният отговор беше сият както на всеки един ученик -, , ние просто се шегуваме"- престориха се, че всичко е наред и продължих да общувам с тях и да ги каня в дома си. Но веднъж Зак ми каза, че Ейми му е говорила лоши неща за мен. Това вече ме нарани. Тогава си помислих, че поне Зак ми е истински приятел, но грешах. Когато бяхме само двамата се държеше добре, но когато се събирахме с Ейми тотално се променяше, заставше на нейна страна и се гавреше с мен.
За щастие се усетих, че е време да спра да общувам с хора, които се възползват от мен. И на следващата година се оказах в един клас с момиче от детската градина, с което попринцип не си говорихме много тогава, но в училище намерихме общи теми за разговор. И така станахме най-добри приятелки, докато и тя не се промени с времето. И въпреки че все още общувам с това момиче, някак не я чувствам толкова близка, както преди.
Благодарение на тези събития сега нямам желание да общувам с хора, избягвам дори да правя очен контакти с някого, и естествено се чувствам най-добре в стаята си в компанията на някой интересен сериал. Може би единственотл хубаво нещо, което научих е... да преценявам по-добре хората и да не се доверям толкова бързо на някого.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 090c045be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не трябва да имаш доверие на никого само на семейството си. Опитай се да общуваш с хората. Защото самотата е лошо нещо не е хубаво да се изолираш. Забавлявай се. И се опитай да преценяваш хората с които говориш какви са наистина. Защото всички хората носят маски и могат да забият нощ в гърба ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker