Въпрос към момичетата от 16 до 25 годишна възраст. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Въпрос към момичетата от 16 до 25 годишна възраст.
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 4294 пъти
Здравейте! За първи път пиша в подобен сайт, но от време на време съм ги посещавал. Имам въпрос към дамите отговарящи на възрастовата граница, която съм посочил във въпроса. Питането ми не е от рода на... "Има ли разгонени... " и други подобни, извратени.

Снощи (28. 05. 2011) то си е днес де.. в 04:30 АМ. (приблизително), попаднах тук в сайта на една тема "Как да се целуваме с език? " Едно момиче на 13 години беше задало този въпрос... преди 2 години :D Отговорите изключително много ме заитригуваха от страна на тяхната сериозност, точност и зрялост. Не бяха от порядъка... "Къде си тръгнала дрисла малка... " и прочие. Аз съм момче на 16 години уча за доста елитна професия, живея живота си съвсем обикновенно, имам свойте граници както някой от вас, не съм свръх разкрепостен и както всеки тинейджър обичам събиранията с приятели.

Моят проблем, даже не мога да го нарека така, защото това за мен не е проблем, но както и да е.. та става въпрос за това, че намирам общ език в повечето случай само с момичета над 20 години. Преди се питах нормално ли е това, нормално ли е за сред приятелите ми, но вече не ми пука. Запознах се на скоро с момиче на 21 години с която супер много се разбирам, общи теми, интереси, просто ни е изключително приятно заедно. Не много отдавна същото нещо се повтори с едно момиче пак нейна връстничка на 21 години. Така беше около 5 месеца. И двете не са от моя град... няма да споменавам кой е. Та искам да попитам или по-точно да ми дадете съвет има ли начин в който да породя интерес в ителигентни като тях момичета към себе си. Смисъл има ли начин как при започването на един чат с дадено момиче като достигна момента в който: ИМЕ и на мен ми е приятно.. мхм 20, аз съм на 16. и т. н. Да не си казват "Пфф.. поредния пубер искащ да изкопчи голи снимки... " Просто търся някого, от който да науча нещо, да споделям, да имаме общ език, защото явно мойте връстници не са настроени като мен... гледа се само пиене, и секс. Не че съм против това, но секса и пиенето не са главната част в живота и една връзка. Винаги залагам на доверие и компромиси. Както и да е... мисълта ми е трябва ли да подходя по някакъв друг начин, или просто да карам по течението и да се случа на момиче настроено по същия начин. Сега малко извън темата.

Ако някоя от вас, там в безизвестността на интернета си търси може би житейски партньор ако мога така да го нарека... ако има желание може да разменим някой друг контакт (скайп/мейл) и да намерим общ език. Просто се нуждая от човек, който е изминал няколко стъпала нагоре по пътя на човечеството и с него да се чувствам като свой води. Да мога да му се доверия и прочие. Може би в повечето случай ако не започна аз разговор след няколко дни с даденото момиче, тя няма да го направи... причината сигурно е, че си мисли... да извратено копеле, няма си работа, хлапе с два конски зъба и очила загоряло за порно и т. н. Но съвсем не е така. Умея да предразполагам женския пол и съм изключително мил, поне аз се определям като такъв. Казвали са ми го директно... цитирам: "Ти наистина си бил джентълмен... ", но не мога да си обесня защото непознатите не ми дават шанс да им покажа, че не съм нещо от изборените по-горе неща. Малко объркано ми е писанието, но се надявам някой от Вас да са ме рзбрали. Хмм интересно никъде не включих момичетата на 16, 17, 18, но при тях е почти същото... лесно губят интерес. Е очкавам коментари по това дали аз правя нещо не както трябва или просто попадам на неподходящия човек. Поздрави! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: dadce9e64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тва не е сайт за запознанства в случай че още не, и го осъзнал, , , Питането ми не е от рода на... "Има ли разгонени... " " всъщност до някъде на това ми заприлича, също така имам чувството че си нямаш друга работа или си нямаш гадже и си тръгнал да се рекламираш тук с някакви неясни надежди. Хората търсят тук решение за проблемите си, отговори на въпросите си, съвети и прочие това твоето не мисля че би попаднало в графата на гореизброените. Не че нещо ми пречи това но според мен не е тук мястото за това което си написал.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e539a75918
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Момиче съм и съм на 16 години.
Изключително много се зарадвах, когато прочетох всичко това, което си написал. Направи ми много добро впечатление и някак си ми даде надежда (така да се каже), че съществуват момчета, които мислят като теб, защото аз наистина харесах начина ти на мислене. :)

Ще си позволя да ти дам един съвет, с който се надявам да съм ти полезна.
Аз също си харесвам по-големи от мен момчета, даже бих казала мъже. Просто с тях имам общи теми на разговор, общи интереси, харесва ми това, че се държат по-зряло и не говорят празни приказки. Само че осъзнавам, че е по-добре да си намеря момче, което да бъде на моята възраст и което да ме разбира. Вярно, че такива момчета вече се срещат все по-рядко, но въпреки това аз вярвам и се надявам, че някой ден ще срещна моето момче. :)
Същото се отнася и за теб. Опитай се да си намериш момиче, което да е на твоята възраст, което да има интереси като твоите, с което да можеш да си споделяш както радостни, така и тъжни моменти.
Не че една жена на 21 години не би те разбрала и не би ти помогнала - напротив, но просто тя има малко по-различен начин на мислене от твоето. Така разбирам аз нещата. Може би не съм права, на 16 съм и тепърва започвам да си изграждам някакви мои представи за това как трябва да изглеждат нещата по темата. Но реших да споделя мнение и пак казвам, дано да съм помогнала. :)

Няма да оставям нито мейл, нито скайп, защото смятам, че комуникацията лице в лице е много по-истинска и по-пълноценна отколкото виртуалния чат и изобщо нещата в интернет. Търси си момиче навън, сред приятелите ти, в училище. Излизай, забавлявай се и твоето момиче може би ще бъде някъде там.
Пожелавам ти да я намериш!
И като я намериш не я изпускай в никакъв случай!
Успех! :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a48bb0a952
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   аз съм минала границата ти - на 26 съм и се надявам да бъда малко или много все пак полезна.

Първо, нормално е на тази възраст да се интересуваш повече от жени, „хвани си кака да те отрака“ - проблемът е, те интересуват ли се от теб?

Знам, че се чувстваш на 16 доста зрял ментално, но не си. Не само заради липсата на житейски опит, който няма как да си добил, но и заради липсата на много неща - поведение, жестове, опит, теми на разговор, които може да ти предложи един 30+ господин.

Не се отчайвай. Съветвам те, първо да се представяш поне в интернет за 18 годишен - не е много честно, но какво пък? С твоите 16 годинки плашиш.
Второ, ако действително е повече за контакта, не за сексуалното - чети книги, по-сериозни и дълбоки. Хората на възраст 20-25 се питат за смисъла на живота си, за пътя си, какво искат.
Препоръчвам ти Достоевски, Оруел, Еко и всякаква световна тежка литература.. философска на теми за живота...
Проблемът е, че действително тези терзания са доста непознати за 16-годишните, малко повече хормонът ви тресе, според мен - и това е добре и нормално така. Според мен, на 16 човек е жертва на депресии и настроения и иска просто да се махне от властта на родителите си...пак се пита за смисъла на живота, но от друга гледна точка.

Иначе смятам, че си нормален и вкусът ти към 20-25 годишните няма да се измени с времето - ти обаче ще остаряваш и постепенно естествено ще можеш да им предложиш, това което ги интересува.
Сега не изпускай и опита с младите момичета - не ги отричай, има и доста стабилни от твоето поколение...

И не си прави разни фикс идеи... Факт е, че една дама рядко би излезнала със 16 годишни. Аз покрай една игра си имам контакт с доста такива, но ги приемам като момченца, много са ми свежи и сладурски, но нищо повече. Харесвам зрелите мъже и ги привличам. Интересното е, че вкусът ми не се изменя с годините - аз самата остарявам, и преди, и сега не харесвам мъже по-малки от 35 г., приятелят ми е 21 г. по-възрастен от мен и разбирам напълно интересът ти към по-големите. За съжаление в обществото не е прието жената да е по-възрастна.
Има си естествени причини - жените сме фертилни (може да имаме деца) само като млади жени, докато мъжете могат да правят деца ако са здрави до края на живота си, а и не ги носят 9 месеца - значи, очаква се жената да е млада, свежа и плодородна в една връзка с млад мъж... или нова връзка с по-възрастен поне не е нещо ненормално.
Аз лично познавам човек като теб, при който обаче се е запазила тази разлика -винаги е харесвал поне с 6 г. по-възрастни жени. Ами той най-накрая е убедил една такава да се омъжи за него - стара мома на 36, той на 30. Сега са заедно заради децата и т. н., но не е щастлив - тя е в менопаузата и не ? се прави нищо, той иска да лудува вътрешно - да лети с парашут или делтаплан, да се скита по планините, да предприема нещо - да излиза - но тя е вече над 50-те и той сега води нейния начин на живот, търпи настроенията и и т. н. в тази трудна за жените възраст.

..

но не е нужно при теб така да завършат нещата...
за сега една такава връзка с по-голяма жена е положителна за развитието ти и би ти помогнала много за бъдещи връзки - то народът си го казва - хвани си кака да те отрака!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4eaf23bfc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здавей, младеж!

Аз съм като теб, но от другия отбор - харесвам големи мъже:) Изненадваш ме, честно казано. Ако наистина си такъв, за какъвто се представяш, значи си поредното доказателство, че не възрастта е мерило за менталното равнище на човека. За това, което питаш - няма нищо нито лошо, нито ненормално да харесваш каки. Щом те влекат, давай смело:) Остави се по течението, не ползвай заучени фрази. Интелигентната жена усеща и се дразни. Ако усетиш, че те "омаловажава" атакувай фронтално - като мъж! Т. е. питай я: "Ти мислиш, че съм загорял за голи снимки пубер, нали? Или дечко? Дай ми шанс да ти докажа, че съм нещо по - различно.". Просто бъди откровен докрай. Кажи, че не намираш общ език със средата си, че просто ти е приятно да общуваш с нея и т. н. Всичко, което каза на нас. Ако си себе си, ВСЯКА интелигентна дама ще го оцени. Един съвет: стилът ти на писане, а може би и на говорене не е много добър. Разводнен е, неподреден... Ако човек не е специално настроен да те изчете, ще се отегчи и ще те разкара. Не се безпокой, поправимо е. Пиши много и после се чети. Стреми се да отстраняваш излишни фрази, повторения, ненужни уточнения. Стреми се към ясен и стегнат стил. Това ще ти е полезно не само в свалките, но и в доста други сфери на живота. Желая ти успех! И... не се чувствай длъжен да си търсиш "момиче на твоята възраст", само защото преди 1000 години някоя бабичка така е казала и разни, отказващи да мислят със собствената си глава хорица са възприели готовата теза (че е по - лесно) и я повтарят като мантра. Следвай сърцето си:)

P. S. До номер 2: Щом харесваш мъже, бъди с мъже дотогава, докато ти харесва. Никой не е казал, едва ли не да се омъжваш за тях:) Радвай им се! Какво те притеснява? Който плаща данък Обществено мнение далеч не е стигнал...

Борония, 21 год.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e539a75918
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От номер 2 до номер 4:

Борония, абсолютно съгласна съм с този израз "Данък обществено мнение не плащам" само, че мен не ме интересува какво ще кажат хората и дали ще приемат това, че излизам с по-големи от мен мъже. Аз гледам на нещата от моя гледна точка и до колкото е възможно от гледната точка на мъжа към който имам някакви чувства.
Преценявам кога какво е правилно не за хората, а за мен самата.
Не съм против нито между връзки от тип "по-голям мъж - по-малка жена" или "по-малък мъж - по-голяма жена" или пък както хората ги наричат "нормалните връзки" т. е. между набори. Всеки сам си избира, кое е добро за него! Според мен далеч по-важно е човека, с когото си да се чувстваш добре.

Попитала си ме какво ме притеснява. Притеснява ме не толкова разликата в годините, колкото начинът на мислене и приоритетите, които има човек на определена възраст. Аз съм на 16 години и не искам да звучи не скромно, но смятам, че разсъждавам доста по-зряло от други момичета на моята възраст. Да, обаче аз нямам опита, който например има един по-голям мъж от мен. Под "опит" разбирай във всякаква област. Да не говорим, че ако разликата е прекалено голяма и приоритетите 100 на 100 ще се разминават и в един момент ще се наложи или единият да "изостане" за да дочака другия, или другия да изпусне част от нещата, които му предстоят за да "догони" другия.
Още веднъж казвам - не ме разбирай погрешно, нямам нищо против връзки, които не са като "традиционните" просто разглеждам нещата от няколко гледни точки, не само от една. :)
Поздрави!

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4eaf23bfc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 2/ 5:

Умно момиче си, вижда се. Само че, не бързай да мислиш от името на другите. Мъжът сам знае защо е с теб. Колкото и да им е чудно на някои, не всички големи мъже бързат да се женят, да се плодят, множат и т. н. А и приоритетите не са винаги функция на възрастта. С моя приятел имаме 12 години разлика. И имаме еднакви приоритети - за мен учене и кариера, за него - да си завърши дисертацията и също кариера. Не мислим за деца в близките 10 години. Да сме живи и здрави, след 10 години аз ще съм на 31, той на 43. Какъв е проблемът? Мъжете могат да правят деца доста до късно, а жените вече масово раждат след 30. Да, вярно е, че когато той стане доктор, аз тъкмо ще начевам магистърската теза. Но това не ни е проблем. Работим заедно, учим се един от друг. В екип сме много по - добри, отколкото поединично - той с натрупания опит, аз с младежка смелост и експериментаторски дух... Ако попаднеш на ПРАВИЛНИЯ мъж, няма да ти пука на колко години е, ще те интересува само любовта:) Хубаво е, че не ти пука за чуждо мнение. На мен, ако ми пукаше, досега да съм се обесила, честно ти казвам:) Между другото, майка ми винаги е била противник на такива връзки. Тя смята, че хора "от различни поколения" нямало какво да си кажат, защото били расли по различно време и т.н. Но, откакто се запозна с него много го хареса, защото видя какъв човек е и усети, че си подхождаме. Даже, когато му се разсърдя за неща (аз съм голям кибрит, бързо паля:), обикновено го защитава него! И все казва - "Не се карайте". Неговата майка също е за наборите, защото и се искат внуци вече. Но, откакто ни видя заедно и тя се укроти. Така, че ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ КОНКРЕТНИТЕ ХОРА. Ако си харесаш голям и той те хареса, дай му шанс, не бързай да го режеш. Може пък да ви съвпаднат приоритетите, кой знае:) С какъвто и да си (ако ще и 10 години по - млад да е:), желая ти да се обичате много и да гледате в една посока! Другото си го имаш!

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 62248d1c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съпругът ми е с 6 години по-малък и се разбираме отлично вече 18 години.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e539a75918
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пак съм аз (номер 2 и 5) :)

Благодаря за съвета, който си ми дала. Наистина ще го имам предвид! Аз също ти пожелавам много любов с настоящия ти приятел и дай Боже да докажете на всички, че няма невъзможни неща и вие да бъдете доказателството за това.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 90929d958e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Така аз съм на 30 мъж. Проблема е там че ти си по умен и с по високо IQ за разлика от твоитв съученици. Това се отнася и за може би 95% от момичетата на твоята възраст (боже колко прости момичета има) но да не те отчаивам и на 20 21 23 24 се намират доста глупави момичета. Просто е късмет да попаднеш на момиче което да е на твоето интелектуално ниво тя може да е и на 14 но може да е и на 25. Просто след 23 24 се поосъзнават момичетата и изапочват да стават жени (да тогава 23-24)
Това е от мен дано си ме разбрал

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 114be449be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз изпаднах в доста неловка ситуация. Запознах се с едно момче с 2 години по-малко от мен и ми хареса много! 20 годишна съм, но нито средата ми го предполага, нито досегашните ми връзки. Партньорите ми, приятелите ми, хората, с които общувам най-интензивно са далеч по-големи от мен. Ужасно неестествено ми е, когато съм в неговата компания, заради бредразсъдаците си, може би. Чувствам се като педофил.. И най-вероятно, не бих започнала връзка с това момче, заради ограниченията в главата ми...
Успех, младежо! :) Дано попаднеш на по-освободени момичета!

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8ebea0cadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравейте! От мен - автора :) Искам да се извиня, че след толкова време пиша, но чак сега имам възможност. Както и да е... искам да благодаря на всички писали, освен на номер 1. Просто яко се залъгва... окей.

Прочетох много неща, които ми допаднаха като идея, други не чак толкова, но всеки е с различн мироглед. Хмм IQ, надрастнал съм връстниците си и т. н. За някои да, за други не, но сигурно е така. Искам да коментирам всеки един коментар от различните Вас.

Номер 1 - Ох, да тук няма какво да кажа... няма смисъл да се впрягам.

Номер 2 - Явно има и свестни на 16 което е страхтно, но проблема е такм, че тези общи приказки ги намирам в по-големите. Може би с момиче като теб или твоето мислене, макар че всеки е уникален сам по себеси...

Номер 3 - Хъх 18 години... не съм научен така. Какво правим след време ако се получи нещо и момичето пожелае да излезем? Извинявай аз не съм на 18, а 16. Шансовете за разбиране и погаждане в бъдещето "отиват на кино". Колкото до книгите... добър избор ако и ти си ги чела, но за сега съм се спрял на "Не пипай тази книга" - Ян ван Хелзинг. Все пак изключително много ти благодаря, части от това което си написала ме накараха да се замисля.

Номер 4 - Практикувал съм, това с дирекността, но не винаги се възприема сериозно - "Ти ли бе? ! " неочакван отговор последван от блокиране и прочие...

Тук има известен диалог между номерата, който ми помогна и на мен за нещо...

Номер 7 - Доказателство, че годините нямат значение... щом се обичт, нека се вземат.

Номер 9 - Цитирам: "Просто след 23 24 се поосъзнават момичетата и изапочват да стават жени... " Точно това търся. Не лигли (в повечето случай... и моите уважения към номер 2! Пак да подчертая, че върна в мен загубената кауза. ) Но точно това търся, поосъзнали се момичета, жени за да водия един пълноценен разговор, диалог изпълнен не с безсмислени ласки, местоимения и т. н.

Номер 10 - Всеки има свойте граници... може би това са твойте, а може да има и още, но важното е че си осъзнала какво да не търсиш и на кое да не отдаваш надеждата си.

Поздрави към всички и чакам допълнителни коментари. Всеки ден преглеждам тази статия и за сега мотивацията ми става все по-голяма и по-голяма. Благодаря ви!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4eaf23bfc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Човече, всеки, който е откровен бива многократно рязан (от посредствените, а те са мнозинство). Бива обаче и уважаван (от хората на място, които са малцина). Не се отказвай от директния подход - така ги пресяваш. Не всяка жена на 20+ е читава - има и 30-годишни лигли. Именно те те режат. Забележката ми за стила не коментираш:) Помисли над нея, важна е. Прекалено многословните мъже биват определяни от много жени като "дърдорковци". Не ми се ще добро момче като теб да получи този етикет, който значително ти занижава шансовете...

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8ebea0cadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря ти! Ще взема съвета ти под внимание. Това е резултат от мисленето ми в момента на писане иии става една :D Очаквам още коментари. Поздрави!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 01f55cc143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Здравей! Значи не само на мен ми е писнало от лигавите момченца. Аз съм момиче на 16 и мисля че повечето момчета се мислят за голямата работа, че могата да впечатлят момичето ако са футболити, спортисти и прочие, но не е така. Авторът ми направи впечатление с това, че явно все още някъде там по света има някой който да бъде романтичен, джентълмен и да не мисли само с коя да си легне и коя да стане!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8ebea0cadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Автора: За мен в една връзка не секса е най-важното нещо! Сериозната връзка се основава на доверие, разбирателство, единство... Не мога да разбера това например В. Божинов "Хъх 50-та бройка... "? ! Че от кога жената е с предметна стойност и е бройка 1, бройка 2 и т. н. С всеки изминал ден момичетата писали тук ми вдъхват наежда, че наистина не всички подръжават на "приятелките" си. Поздрави! Очаквам коментари и от други :)

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2a24adc1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здрасти! И аз ще се вмъкна в диалога, макар че съм момиче на 15 години. Преди време се запознах с едно момче, защото майките ни бяха колежки. Ходих на гости на майка му и така се запознахме. Тогава аз съм била на 13, а той на 15 години. Направи ми страхотно добро впечатление, направо се изумих. Говореше изключително културно, скромен, чете книги, симпатяга, освен това имаше собствен сайт, който поддържаше и ми пращаше линкове към него в скайп - огромна рядкост за момче на толкова години. Виждала съм се само веднъж с него, сега ако го срещна няма да го позная, но това момче ще остане винаги в съзнанието ми с добрия си манталитет.

Едно по-лично мнение: Макар и да не те познавам, бих те сметнала за момче на място, на жаргон - пич. Направо си е чист късмет да срещна някога някой като теб или най-вероятно, ако срещна ще се притеснявам да те заговоря, защото съм срамежлива. Често в стремежа си да кажа нещо умно казвам някоя пълна простотия. Дано като порасна малко (да речем след 2-3 години) да не е така. Живея в добро семейство, но всяка друга среда, в която съм (училище и др. ) не ми въздейсва добре. Плюс това аз не излизам много, освен да спортувам. Дали има място, среда, където да се почувствам в свои води - май не. До момента обстоятелствата наложиха да си нямам, както се казва приятели ''под ръка'', което говори лошо за самата мен.

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 8ebea0cadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Автора: Здравей номер 16 :) Интересно, но си приличаме доста. Смисъл и аз не излизам доста честичко... за дискотеки и нощни напивания да не говорим по принцип обичам да се събирам с приятели вкъщи. Излизам колкото за тренировки и да се видя през деня с приятели може би поради същата причина, че не се чувствам в свои води както ти. Колкото до това дали ако срещнеш някого като мен, като момчето с което си се запознала... може би сега мислиш, че ще те е срам, но никой не може да каже тогава какво ще стане... инстинкта ще ти зарботи и без да усетиш вече ще си говорите за някоя обща тема. Колкото до това, че си на 15... това, което съм написал "от 16 до 25" е защото помислих, че няма смисъл да смъкна границата тъй като не очаквах отговор от по-малки, не че разлиакта е голяма. Просто все още някои на твоята възраст не знаят какво искат, но ето че ти упроверга всички мои мисли което ме мотивирва още повече. :) До тук видях толкова много позитивно мислещи хора и се изпълвам и аз с позитивизъм... жалко, че политиката на сайта е "Това не е сайт за запознанства... " с радост бих си побъбрил с много от писалите до момента. Невероятно е как в подобен сайт можеш да научиш толкова неща... как се появяват хора и да ти оворят очита и да ти покажат как стоят нещата и да ти вдъхнат надежда. За пореден път благодаря! Поздрави! Очаква още коментари. :)

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 2a24adc1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Пак съм аз - номер 16. Ами и аз искам да ти благодаря. Също съм много доволна от сайта, научих десетки неща и имам по-добра представа за разбиранията на различните поколения. Ти ми вдъхна кураж и вяра, че е възможно ''да плувам в свои води'' някъде в бъдещето :) Сега съм на границата момиче-жена, вече спадам по-скоро към 20-годишните, отколкото към 10-годишните.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 29 дни
hash: 8ebea0cadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Автора: Хеййй радвам се, че съм ти бил от полза! Желая ти успехи за напред и както се казва всичко най-най :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 22a758bf3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   здрасти така за съм момиче на 14 знам, че не се включвам в границата и не искам да ме мислиш за няква малка кучка.....и смисъл и аз искам да намеря момче като теб но всички момчета искат само секс от мен и като им кажа не дим да ги няма(имала съм 3 гаджета) аз съм малка и немисля да го правя, просто искам като теб някой , с когото да имам общи теми и т.н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker