Различна от другите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Различна от другите
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1860 пъти
Здравейте! Момиче съм на 17. Дори не знам как да започна...
Аз съм различна от другите-не ходя по дискотеки, не пия, не пуша, дори досега съм си нямала гадже, явно затова повечето хора ме мислят за задръстена, както и фактът, че си нямам много приятели, дори не знам дали така да ги нарека....
Сега е лято, чувствам се понякога самотна, защото повечето на моята възраст се забавляват, имат голяма компания и приятели, а аз реших да уча, защото искам да се подготвя за кандидатстудентските изпити, но дори и в това съм неуверена не само от гледна точка на това, че нямам достатъчно знания, но и на това, че големият град едва ли е за мен... едва ли хората там ще ме приемат и едва ли там ще създам контакти, щом тук, в малкия не мога. Срамежлива съм... дори някой да излезе с мен бързо му омръзва и не се съгласява да излезе пак, защото явно им е скучно с мен, тъй като темите на разговор са ни различни. А как искам да намеря нови хора, да започна на чисто и никой да не критикува външния ми вид и срамежливостта ми.... Как искам да имам приятели, които да ме разберат... Това, което е най-абсурдно е, че човек като мен, хареса едно хубаво, отворено момче, което беше единствения човек, който искаше (или изяви желание) да се запознае с мен. Тогава започнах да мечтая мои глупости, че ще станем приятели, че се интересува от мен, за разлика от другите и започнах да го харесвам дори само от представата за него, докато след няколко дни не го видях с очите си да се целува с момиче. И започнах да си казвам:"Ами да, тя все пак е хубава, не е като мен, все пак не е срамежлива... " и други неща, но се примирих. Сега просто искам да имам приятели, които да ме подкрепят такава, каквато съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: b48a5981f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей авторке, аз съм момче на 17 години и бих ти казал да не те тревожи факта, че нямаш ''приятели''. Накратко всеки на нашите години купонясва, аз всъщо, но не посещавам дискотеки просто защото не ми харесва атмосферата, много малко от хората реално са там, за да се забавляват! Те пишат по телефоните не могат да се отпуснат и прочие... Та мисълта ми е, че има много хора по света и всеки е различен. Не бива да се отчайваш, сигурен съм, че ще намериш човек който да говори на твоя език :) не се променяй заради други хора, аз съм пушач.. не само на цигари, алкохол не пия, не ми харесва, не започвай да пушиш цигари, да пиеш алкохол и да правиш неща заради които ще се харесаш на другите, опитай да намериш спорт/хоби или нещо в което ще си сред хора, дори и непознати винаги може да се опознаете, а кой ли знае да станете и най-добри приятели, малко набързо написах всичко и се отклоних доста от темата и затова съжелявам, бих казал, че за едно момче ще си по ценна такава каквато си, истинска, а не фалшива с маска, успех и не се отчайвай, всичко изисква време.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bef079ce72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм като теб :)
Може би с времето всичко ще се оправи. Намери си работа, тя ще ти помогне да се социализираш до някаква степен.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ae9bda83f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Привет!!! Аз съм на 18 и съм същата като теб, не си падам по нещата, които другите на моята възраст правят!! Не ходя по дискотеки, не пуша, дори слушам рок. И аз като теб реших да се готвя за изпитите това лято. Един съвет от мен не е нужно да имаш 1000 прилятели, а 1 готов на всичко за теб и не е нужно да имаш гадже да бъдеш щастлива. Един ден ще дойдат хора и момче в живота ти, които ще те приемат такава каквато си. И запомни едно нещо, уникални сме когато сме себе си, а не когато сме като другите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: cb8b9a8757
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами какво да ти кажа... разсъждаваш доста погрешно. Точно в големия град има много и най-различни хора, "за всеки влак пътници" както се казва. Там имаш по-голям шанс да срещнеш хора като тебе, които ще те разбират дори без да има нужда да се променяш или да се правиш на такава, каквато не си.
Виж за срамежливостта вече... ще ти се наложи да я преодолееш, дори и да срещнеш момче като тебе... Ако искаш един ден да имаш семейство и деца, вся някога ще ти се наложи да целунеш момче, да легнеш с момче... и така нататък. И ако питаш мен - колкото по-скоро, толкова по-добре. Тези неща се преодоляват с практика!

Желая ти успех, и горе главата!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c50e24c7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Промени нагласата си. Аз бях в подобно положение на твоето и още донякъде съм (също съм на 17), но трябва да ти кажа, че първо не си различна и нищо ти няма. Спри да се сравняваш с останалите, нека правят каквото искат. Ти гледай себе си, работи върху себе си. Много е важно да се запишеш на нещо, което ти харесва. Така хем самата ти ще правиш нещо за теб самата, хем ще създадеш контакти! Успех и помни, че няма по-важно от вярата в себе си!

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4834701599
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей. В малкия град май всички пият. Вчера бях в едно голямо село, което е почти град. Няма какво да се прави освен да се пие и да се свалят. Има много алкохолици. Трябва или да се затвориш и да не излизаш или да се събираш с простаци. Аз не бих се събирала с простаци. А се носят и клюки, които може да ти вгорчат живота.
В София не е така. Тук можеш да правиш много различни неща от пиене и клюкарене. Стига да имаш пари. Има страхотни хора, умни, забавни. Но за да се виждаш с тях трябва да имаш пари. Живота е скъп. Ако дойдеш да учиш, пак ще се сблъскаш със селяни в университета. Те с времето стават по цивилизовани, но в университета още са си натурални и диви.
И все пак да избягаш от там е единственото решение. Защото след време ще дойдат депресиите. Ще искаш деца, а мъж няма. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: fd816f206b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Разбирам те напълно!
Ако имаш нужда да поговориш с някой
Fb-то мие Krasi Pain

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8eac60c441
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм момиче на 14(почти 15) и съм абсолютно същата.. сякаш чета моята история.. имам 2 приятелки това е.. те не живеят в града, а в село до града и не излизам и с тях лятото.. цяло лято докато целия ми клас е навън и се забавлява аз в нас гледам филми и лежа.. помагам на нашите в домакинството и това е.. не пуша, не пия, не нося къси поли и рокли, не ходя разголена, отличничка съм, не слушам чалга, предпочитам поп и рап, може би заради всичко това ми е трудно и да си намеря приятели..
Понеже ти си по-голяма и от мен - намери си работа, там ще си намериш приятели сигурна съм!
Аз ще трябва да почакам явно още някоя година.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 06c16610a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм същия, най-важното е да се запазиш такава каквато си и всичко ще си дойде на мястото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b8aa51dc44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Миличка, ако беше от Бургас, веднага щях да се съглася да излезем. Аз търся точно такива хора като теб - истински, възпитани, стойностни, с цели. И аз понякога се чувствам самотна, но по-добре да сме сами, отколкото в лоша компания. Учи здраво, отиди в хубав университет в някой голям град и съм сигурна, че там ще намериш хора като теб. Не се отказвай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker