Не ми правят комплименти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не ми правят комплименти
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1174 пъти
Здравейте, момиче съм. Има едно нещо, върху което от известно време се замислям. Красива съм, имам високо самочувствие и увереност с покритие. Когато вървя всички ме гледат, подсвиркват ми, мислят ме за красива. Но много рядко някой ми прави комплименти, дори майка ми. Аз мисля, че когато някой е красив трябва да му се каже. Не знам дали другите хора ги ласкаят често, но мен много рядко и това ме дразни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: a94326cdc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако ти се мислиш за красива, то защо ти е да ти правят комплименти? Не търси чуждото одобрение.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6a210d97a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Умирам от смях като ти чета историята. Честно! Май изобщо не си хубава. Няма как да не ти правят комплименти ако беше. То всички момичета с голямо, да не кажа огромно самочувствие са адски грозни всъщност.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ac524be452
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ам... Нарцис? Ахахаххаха не се обиждай, ама ако наистина имаш високо и покрито самочувствие, нямаше да искаш толкова отчаяно другите да те хвалят и да ти правят комплименти. Виж, аз не те познавам, затова имам право не да съдя ТЕБ, ами начина, по който си се изразила... Има хора, които са красиви, сладки, направо перфектни да се каже (ахахха ако има наистина перфектни хора), но едни от тях излъчват една топлина, една невинност, абе СЛЪНЦА с една дума и този техен характерте подтиква да им правиш комплименти и да ги караш да се чувстват добре, ама... Има и такива, а ти звучиш точно така, които са АДСКИ надменни, надути и прст си мислят, че всеки трябва да ги хареса или да им завижда. Не казвам, че си такава, ама виж се как звучиш. Спри да ОЧАКВАШ от хората възхвала и сигурно, усещайки, че си станала по-смирена, те сами ще започнат да ти обръщат това внимание, което търсиш.
Ама... Моля те, без лоши чувства!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0d041b3cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Истината за живота е, че никой нищо не ти дължи, включително и комплименти. Ако мъжете не се стараят да ти обръщат този вид внимание, който ти искаш, то тогава може би ти не се стараеш да привлечеш този вид мъже, който ти искаш. А майки много видове има. Някои ще те къпят в комплименти, а други само ще те хокат. Не му мисли.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bef6180213
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Че ти да си датската кралица като вървиш да ти се кланят доземи и да викат в хор О, колко сте прекрасна?! Никой нищо не ти е длъжен.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a534c0ebe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен проблема е в това, че тъй като майка ти не ти прави комплименти и от това си внушаваш, че никой друг не забелязва позитивите ти. Просто говори с майка си как се чувстваш. Дори и разговора да се развие негативно, майка ти основата ѝ работа е да се интересува и изслушва децата си. Също така запомни, че нямаш нужда от нейното одобрение за да си щастлива.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e30cd2edfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също мисля, че съм красива, и то доста. Обожавам да се гледам в огледалото. Комплименти и на мен ми липсват. Майка ми като малка много ми говореше как по-красива от мен няма и как сигурно всички ми завиждат, но сега ми говори, че не съм привлекателна за мъжете и ако хвана някой, да не го изпускам. Постоянно ми хвали циците и задниците на други момичета и ме предупреждава да си пазя гаджетата от тях. Не я разбирам, вече за нищо не ѝ вярвам. Комплименти от други хора, особено от млади и особено от мъже, получавам още по-трудно. Всички комплименти, и за външността ми, и за другите ми качества, идват от хора с богат житейски опит, които всеки момент ще ми поискат пари назаем или някаква друга услуга. Иначе ми казват неща, които и аз виждам, не са някакви свободни съчинения, но ако нямат изгода, няма да ми ги кажат. Като питам приятеля си дали съм хубава, той даже не ме поглежда. Опитвам се да гледам на проблема от забавната му страна. Освен това по-добре ли е огледалото да ти казва, че си караконджул, а хората да ти казват: а, не бе, екстра си си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker