Направих го и съжалявам ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Направих го и съжалявам !
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 4317 пъти
Здравейте! Реших да пиша тук, защото нямам близки хора до себе си, това е единственото място където мога да споделя проблемите си. Ще се радвам, ако ми дадете полезни съвети, защото положението е доста тежко.


Аз съм момиче на 17 години. Имах приятел с който бяхме заедно от 2 години. В началото си мислих, че това е най-голямата ми любов, че този човек ме обича и държи на мен. Вярвах. Вярвах и давах абсолютно всички мислейки, че това е истинска любов.
Излизахме често, виждахме се винаги, обгрижваше ме. Даваше ми ласки, внимание, нежност и купища красиви думи. В началото не ме натискаше за секс, но с течение на времето нещата се промениха.
Започваше да ми прави намеци, да ме притиска и задушава с тази тема. Разбирам го, няма лошо, че е искал да го направим, но не и да притиска еди човек. Бях глупачка. От силните емоции, чувства и натиска - да, направих го!
Беше толкова непоносимо, изпитвах силни болки, имаше кръв, а той ужасно груб. Вкарваше го целият, пляскаше ме, правеше го твърде бързо. Чувствах се... като идиотка.
И какво се случи? След няколко дни той ме остави. Човекът, който твърдеше, че ме обича повече от всички, че винаги ще бъде до мен - остави ме по телефона. Каза ми, че съм била зле в леглото, че не го задоволявам. И освен това, казал е на всички от класа, че съм пълно дърво, че дупето ми било прекалено голямо, а гърдите много малки.
Всички говорят за това и ми се смеят, подиграват ми се ( има защо ). Какво да направя? Толкова съжалявам за това! Къде ми е бил акълът? Къде? Единственият човек, който знае за това е мама. Не мога да повярвам. Искам това да е сън. Първият ми път беше с човекът, който най-малко заслужаваше това. Как го позволих? Лятото ще мине, а когато дойде септември - тогава какво? Всички знаят за това, защото той го раздуха.
Чувствам се като боклук, защото допуснах това да се случи.
Какво да направя когато започне училище? Всички ще ме нападнат.

Благодаря на всеки, който е отделил време за да прочете това!
Ще помоля редакторите да публикуват историята ми, защото това е много тежко за мен, не мога да се справя. Нуждая се от съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 51a17844ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Историята е гадна, но моля те знай, че не си виновна ти. Изобщо не се чувствай идиотка, или каквото и да е подобно, заради това, че си преспала с двугодишния си приятел, или че е било гадно.
Въпросното момче мога да нарека единствено и само недорасъл, несигурен в себе си дебил. Не че когато и аз бях ученик много хора не се "учеха" от порното, но в днешно време, визирайки главно твоя мачо, явно нещата са станали по-зле. Тея пляскания по дупето, тва бързо вкарване и подобия точно с порно филмите се рекламират, а за да ги прилагаш когато правиш секс за пръв път с приятелката си... трябва да си тотално спрял с главния мозък. Да обясняваш, че не те задоволява сексуално, след като сте го направили едва веднъж, познай - пак липсват мозъчни клетки. Явно нивото му е доста под твоето, съжалявам, ако това те обижда.
Относно училище и това, че е раздухал на съучениците - единственият ти вариант да премине колкото се може по-леко, е да не показваш изобщо, че те обижда / засяга, когато някой ти се присмее или тръгне да ти говори за тея работи. За съжаление децата са безскрупулни и обичат да тормозят (поне по мои наблюдения). Колкото повече показваш, че темата ти е болна и те засяга, толкова повече време ще продължат ебавките. НО! Опитай се да не се притесняваш за това ( до колкото е възможно ), преди да се е случило. До септември има време и в крайна сметка може и никой да не ти досажда.
Ако все пак искаш да заемаш защитна позиция, да кажем в случай, когато някой те нападне, че си дърво, че имаш голямо дупе и малки гърди, имаш 2 варианта. Първият - говориш откровено, спокойно, примерно "да, може да съм била дърво, какво се очаква, като ми е за пръв път? никой не се е родил научен", или нещо подобно. Давам ти го като ориентир. Вторият вариант е да си нападателна ти - ама имала си малко дупе, кажи им, че пък той има малък член. Ама била си дърво - еми с дърветата си дърво. Един вид му прехвърляш топката, така агресията се разделя.

Виж, не се сдухвай, защото ще премине. Не оставяй една случка да ти загуби повече ценно време и нерви, от колкото е нормално. Интелигентно момиче изглеждаш, а животът продължава. Има една приказка - всяко чудо за 3 дни. Аз лично съм минал през стотици подобни ситуации, тъй като бях по-отворен и общителен в училище, от там имам някакъв опит и ти давам мнение. Желая ти успех, бъди усмихната и не се предавай пред глупаци!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 287cf60e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче ,съжалявам ,че си попаднала на такъв простак .Само си представям как си се почувствала ,колко унизителна и тъпа ситуация .Сигурно се чувстваш ужасно .Съчувствам ти .
Какво би могла да направиш -човекът е боклук .Не тъжи за него .Щом вече е раздухал нищо не можеш да направиш .Върви с гордо вдигната глава ,хората казват ,че всяко чудо е за 3 дни .Ако е вариант смени училището ,макар че е доста радикално .
Ако не ще трябва да се справиш с простака и последиците от него с вдигната глава и това е .
Не се чувствай виновна ,този глупак те е подвел .Ти не си се изложила ,а всъщност той ,но твоето поколение връстници са твърде повърхностни и жестоки ,за да видят действителността .Сигурна съм ,че ти си прекрасно момиче и един ден ще намериш човека ,който ще те заслужава .Преодолей тази ужасна случка и давай напред .Споделей с майка си или с приятелка ,за да ти олеква .Ще ти кажа подобна случка ,която сполетя мен на 15 години .
Един човек ме насили и аз споделих на приятелка от класа .Тя разказа на всички .До дни всички ме плюеха ,наричаха ме курва ,мръсница ,казваха че навярно все с нещо съм си го заслужила ...Тогава аз не само трябваше да се справям с шока от преживяното ,не само с болката и унижението ..,а с предателството на близка приятелка и подигравките на цял клас .
Преживях го много трудно ,нашите не знаеха .Не съм получила подкрепа .Справих се сама .Аз не бях недостойна тогава задето ме бяха изнасилили ,а ти не си недостойна сега ,защото си повярвала на един простак. Сипи му пепел и продължавай напред .Има една сентенция - който се смее над белега не знае какво е рана ! Не позволявай на недостойните да те пречупят !
Желая ти щастие и горе главата .

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6ed0512210
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   О я стига. Той може да каже, че дупето ти е зелено на точки, как ще го спреш. Не можеш да контролираш хорските дърдорене. Отиваш с вдигната глава. НЕ СИ НАПРАВИЛА НИЩО ЛОШО!!! Като почнат да ти подмятания, казваш не ти пука какво казва. И си се отървала от грубянин и насилник, което е факт. Ще поговорят 3 дни и после край. Всички очакват от теб да си смачкана и да те мачкат, но трябва ти да го позволиш. Сега мисли за бъдещето, не пречупвай следващият през същата призма. И не идеализирай толкова първият път, хубавото тепърва предстои.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 015d65e5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей мило момиче. Сега ще трябва да изградим твоята защита. Няма да е лесно, готви се за тежка битка. На всички които е разказал, може да разказваш истории за неговата импотентност и как всъщност не му е станала патката. Съветвам те също да платиш някъде да го пребият, или самата то да му теглиш един голям бой.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d042dcec37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хм... в момента искрено се радвам, че не съм си лягала все още с никого; именно такива случаи ме принуждават да внимавам повече и да не се давам лесно на никого, най-вече да не бъда податлива на манипулации от страна на момчетата на нашата възраст.
Та, към твоя проблем — била си влюбена и заслепена; чувствата често замъгляват разсъдъка, нормално е. Почувствала си се притисната и си се поддала на напрежението, според мен това е нормална реакция. Може би и вътрешно си се притеснявала да не го загубиш именно заради честите му намеци; сякаш не си влагала във връзката това, от което е имал нужда, предполагам, че ти е насаждал и вина.
Такива като него в днешно време са навсякъде... дори и да го прикриват успешно за доста дълго. Истината е, че човек винаги трябва да си има едно наум и да се стреми да разгадава поведението на хората около себе си, особено в такива взаимоотношения. Ти си млада и неопитна (както и аз) и това е изиграло много лоша шега в случая... винаги си знай едно — притискат ли те за нещо под каквато и да е форма, не са за теб. Това според мен е златното правило.
Относно другото — според мен в училище никой няма да посмее да каже нещо. Момичетата веднага ще разберат от коя „лига“ е този младеж и ще разгадаят, че е играч, който съвсем явно е достатъчно комлексиран и несигурен в себе си, че е склонен да обижда и да разпространява такива истории. Момчетата (в зависимост от това дали са като него) са склонни да реагират на думите му, но едва ли ще се изправят лице в лице с теб, за да ти се подиграят. Няма как да очакваш разбиране от негови познати и приятели, със сигурност са от неговата „порода“, както се казва. Но това не бива да те интересува. Който е достатъчно зрял, бързо ще разбере за какво точно става въпрос и ще изключи този меко казано хормонален пубер от обкръжението си.
Виждам, че си умно, грамотно момиче, продължавай в същия дух — работи над себе си и си дай време след тази връзка; не се впускай в нови взаимоотношения, когато не си готова. Нека да поминат малко раните от старите любови, както се казва. Сигурна съм, че ще намериш човек, който ще те оцени такава, каквато си и никога няма да се осмели да те третира като нещо по-малко или пък по някакъв начин да те манипулира. Боклуци винаги ще има, оглеждай се за тях, бъди предпазлива и бързо ги изхвърляй, където им е мястото! Това е моят финален съвет към теб.
Пожелавам ти много усмивки и спокойствие.
— М. Р., 18г.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 51023b44bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Извинявай, но какъв е този мозъчно умъртвен дивид с тестиси в главата, вместо мозък? ! Първо, нито един нормален мъж или нормална жена не разправя наляво и надясно какво е правил/а с партньора/партньорката си. Нарича се себеуважение и уважение към човекът, с когото сте били интимни, дори и нещата да не са се получили! Второ, ти си била девствена и неопитни и няма как да си като порно актриса в леглото. Опитът се придобива с времето и е повече от логично, но явно бившият ти е прекалено тъп, че да се сети. Няма как да изсвириш нещо велико, докато все още учиш първите си акорди. Трето, като девствена, той е бил длъжен да те предразположи, но не ти, а той не струва в леглото и не го е направил.
Най- разумното е да смениш училището. Друг вариант е да се изправиш сама срещу всички и да обясниш колко той не струва в леглото, защото не може да предразположи момиче, колко е тъп да очаква от девственица да бъде богиня в леглото, като тя учи А и Б в секса и че вероятно както теб те разправя на другите, така ще постъпи и с други момичета, а някои не иска да говорят клюки зад гърба му, особено когато става за интимният му живот. Само, че това изисква игра на думи и психика, които ти вероятно трудно ще намериш, защото си стресирана от ситуацията.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4726400541
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-вероятно е бил един от алфите на класа, към тях момичетата изпитват силна страст, която се бърка с любов.

Дай си време, а след това дай шанс на очилатковците.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3c348ba18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мила, и аз съм на 17 и не толкова отдавна излизах с идиот, подобен на този твоя. Мен също много ме боли и разбирам как се чувстваш. Използвана и предадена. Наистина съжалявам да чуя историята ти. Но последното нещо, което трябва да правиш, е да мислиш за мнението на останалите. Да се смеят и да говорят каквото си искат. Ти трябва сега да отделиш внимание на себе си. Трябва да вдигнеш глава и да помниш, че макар сега да имаш усещането, че ти е взел всичко, има една част от теб, която той никога няма да може да ти отнеме. Всички правим грешки. Трябва да се научим да си прощаваме. Дано съм успяла да те накарам да се почувстваш малко по-доцре.
П. С. удари му шамар хаха

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0ca7fdd55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оххх, не си виновна ти, откъде да знаеш, че си се събрала с двуличен човек и манипулатор от класа. Виновни са родителите му, че не са го възпитава ли за да стане човек. И какво, ще ти се подиграват, въпреки, че няма за какво само злобарите. Свестните съученици и твои приятели ще бъдат на твоя страна. Знам, че те е яд, че си си дала девствеността на този, но нека това не е причина да намрази всички момчета, защото има и свестни, които дори биха го ступали, този мърльо! Главата горе и знай, не си направила нищо от което да се срамуваш. И това ще отмине! А можеш да отричаш до край, че не си била с него, никой не ви е сетил все пак. Аз пък съм разбирала най - последна, че съм спала с много хора, с които не съм.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 13b85d0214
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Явно този пикльо е искал да подражава на накой герой от някой късен филм. След това те е оставил, за да не носи отговорност. Последствията са лоши за теб обаче. Забрави го, защото ако той не те беше оставил, то ти определено щеше да го оставиш с това негово държание. Даже се чудя как си успяла да кажеш на майка си. Успех занапред и помни, че не всички са такива, а за учениците от училището не се тревожи. Те могат да си съчиняват филми и без да ги е имало.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b82df1e23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   О-ох, Господи-и.. като почнете с тези "заслуги"...
То и сега нямаш акъл, ама хич, но ще го разбереш по-нататък :)

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8e2f1a927d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Приеми, че този човек има сериозни проблеми със себе си, щом е стигнал до там, да унизява момиче. Той винаги ще остане нещастен и неудовлетворен. Избива някакви сериозни комплекси.

Ти си си съвсем наред. Всяко девствено момиче, е "дърво". Аз бях дърво, цяла година, след първия ми път. Но все още съм с него, 12 години по - късно.

Имай си самочувствието и ако някой от училище те пита нещо, кажи, че си сгрешила с този човек. Измисли му някой недостатък и го кажи, на всеослушание.
Пък, който те познава и уважава, няма да повярва, на този болен мозък. По - спокойно!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4639ad6e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Разбирам те ти си почти пълнолетна но този човек явно не те заслужава

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9fe288482e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Има за какво!? Ако в този момент беше пред мен, щях да ти се развикам, че си мислиш, че си виновна за нещо.
Момиче, сексът не е лошо нещо и в една нормална ситуация не е болезнен. Твоят бивш някак е решил, че първият път може да е като част от порно филм, но това няма как да се случи. Искрено съжалявам, ти не можеш да знаеш, но се ядосвам на това момче и ми се иска да не беше преживяла нещо толкова гадно. Наистина лошото е, че ще ти остане неприятен спомен, лека травма и ще ти отнеме много време отново да повярваш на момче. Сексът е чувство, емоция, а ти просто не си имала късмет с този твой опит. Не си дърво. Първият път е болезнен, момчето трябва да подходи внимателно към теб, а ти трябва да си спокойна. Цялата тази история се базира на фактът, че той е бил груб с теб, а не на това, че ти не си била добра в леглото. Истината е, че след време и с правилния човек ще имате невероятни интимни преживявания и тогава вече ще разбереш, че нямаш грам вина за първия път.
Съветвам те да не позволяваш на никой да те мачка, да ти напомня това и да ти се присмива. Застани гордо и кажи, че сексът се прави от двама и ако не е хубаво, то вината не може да е само твоя, особено от един опит и то първи за теб. Колкото повече слягаш и показваш слабост, толкова повече хората ще се възползват от това и ще говорят. За твоите години е нормално да се заплитат драми и интриги, всичко ще отмине за няколко месеца, докато не се случи нещо ново с някого, за да има нова клюка на дневен ред. Опитай се да си силна, да приемеш случилото се и да реагираш с достойнство на отзвука.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2d7fa93ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ходи с високо вдигната глава и хич да не ти пука за тоя дрисльо! Ти пък какво му се връзваш намери нещо друго, за което да го очерниш!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7f3031739b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   На твое място ще отричам, че това изобщо се е случвало.
Отделно потърси помощ от психолог, ще имаш нужда.
Изнасилил те е, затова се чувстваш така :-(

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c8bf44c95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Странно е, че си е показал лайняното лице след две години. Обикновено не чакат по толкова. А който се подиграва на това, значи не е качествен човек. Само може да се радваш, че некачествените хора показват колко са некачествени. Така просто може да избягаш от тях. И да си опичаш акъла, че такива "ебачи" се издигат в култ, с това им поведение...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 44bb313265
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Бъди силна момиче, този направо те е изнасилил ако питаш мен! Защо момичетата повече от нас сме толкова глупави и наивни и се оставяме на момчетата? Момиче вдигай главата убеди ги, че НЕ ТИ ПУКА и ще видиш за 3 дена ще са забравили. Като заговорят за задника ти, им кажи " МОЙ СИ Е не съм го крала. " Същото важи и за гърдите ти, като ти се подиграят, че са малки. Кажи им " По-добре малки и изящни отколкото като на крака големи". Кураж момиче и ще видиш как ще се откажат да се заяждат.

Ем Джей.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6c9da0d8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Премести се в друго училище! Не се мъчи така!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: dfb257d949
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Стана ми гадно за теб, но не се изненадах. Има такива мъже. Трябва да споделиш с майка си. Не бива да се страхуваш да споделиш с майка си. Тя ще ти даде по - добър съвет.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: aec6dcd7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Разбирам те напълно. Атаката е най-добрата защита!! Запомни това добре и никога не го забравяй, това винаги ще ти помогне в трудни ситуации, особено в този случай. В никакъв случай не показвай срам и отчаяние, дори напротив - тъй като няма свидетели, можеш да кажеш всичко... каквото ти хрумне, можеш да го унижиш словесно най-вече пред момичета и то така, че него самият да го е срам и яд. Бъди винаги контра на неговите думи. Тъй като само вие, двамата знаете истината, той не може да докаже по никакъв начин обратното на твите думи, същото се отнася и за теб, обаче, но важното е да излезеш от положение, Дори можеш да кажеш, че никога не се е случвало. да видим как ще го докаже... та това са само думи., Никога не се оставяй на мъж! НИКОГА!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2d7fa93ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Пак е номер 16 като те питат за него ходи с високо вдигната глава и казвай че в леглото от него и чеп за зеле не става ! Един истински мъж никога няма да ти се нахвърли като диво животно . Този и мъж не е , а някакво хлапенце , което ако го пратят в казармата веднага ще ревне , че си иска при мама !

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 895f6eacf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ти пък кажи на другите че му е бил малък

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 243efb8214
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Миличка, да гадно е това, което си преживяла, но всяко чудо за 3 дни както са казали хората. Съучениците ти бързо ще си намерят нови теми за разговор и напълно ще забравят за приказките на този и... т.
Виж, по-лошо е другото, споменът който ти е оставил, той ще те преследва още много дълго време и нищо чудно и в следващата си връзка да имаш проблем заради това. Просто ще се страхуваш да се отпуснеш, ще мислиш, че винаги ще боли и ще е гадно и т. н.
За това колкото и да ти е трудно, опитай се да приемеш, че това което ти е направил няма нищо, ама нищо общо с любовта и да когато си с любим човек трябва да ви е хубаво и на двамата, а не да боли и ако нещо не е ок и на някой му е дискомфортно, трябва да спрете, дори ако трябва да си поговорите и едва след това да продължите. Сексът с любим човек трябва да носи удоволствие, а не болка! Съжалявам много за това, което си преживяла, но явно е трябвало да стане така за да си научиш урока, а именно че има твърде много момчета, които се интересуват от теб не заради това, което си като човек, а само за да спят с теб. Не е честно, но е така!
И на мен ми се е случвало. Даже мисля да ти разкажа, за да видиш, че почти всяка от нас има лоши спомени.
Та бях на 19 когато срещнах страхотен човек-мил, грижовен, с чувство за хумор. Е, аз не бях девствена и спах с него. Сексът не беше нищо особено, обаче аз го приех. До тук добре, обаче след това той не искаше от мен нищо друго освен секс. В смисъл преди ходехме на кино, разхождахме се и т. н., а след това той искаше всяка наша среща да е само за секс. Е, аз не бях съгласна и един път просто му казах, че днес не съм в настроение и искам да правим нещо друго. Познай, заряза ме веднага, т. е. дори нямаше смелостта да ме зареже, а просто като страхливец започна да ме отбягва, да не си вдига телефона, да ме игнорира от всякъде и разбира се накрая се усетих, че всичкото това преструване, комплименти и т. н. е било само за да спи с мен. Почувствах се страшно омърсена и обидена и мина доста време преди да допусна друго момче в живота си.
За това сега се опитай да си намериш някакво занимание и да не мислиш за тази гадория, която си преживяла и ще видиш как след време няма да ти пука толкова. Обаче пак повтарям сексът и любовта нямат нищо общо с това, което си преживяла! Не искам да съм крайна, но това си е било почти изнасилване, особено ако си го молила да спре, а той въпреки това е продължил. Е, не казвам, че го е направил умишлено, може просто да е бил неопитен, обаче поведението му след това вече е много, ама много грозно и за това няма оправдание.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: dbf9fe1298
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   От Авторката :

Здравейте ! Прочетох всеки един коментар по няколко пъти. Даже нямам думи, толкова много Ви благодаря за всичко, което направихте за мен. Дадохте ми много полезни съвети, разбиране, добро отношение, мили думи и съчувствие.Не очаквах всичко това, наистина ! Също така искам да благодаря на редакторите, че публикуваха историята ми. Благодаря Ви ! Направихте толкова много за един напълно непознат човек, признателна съм Ви !
Много се замислих върху това, което ми казахте. И се опитвам да преодолея тази ситуация, но се случиха едни неща.
Вчера той ми писа. Да, точно така. Имаше пълната смелост да ме потърси. Написа ми много неща, но едно нещо ме шокира.
Каза ми, да сменя училището или да взимам успокоителни, защото ме чака тежка година.
Съжалявам много, защото заради този боклук и моята глупава наивност, мама не може да спи спокойно. Говорих с нея ( тя също прочете коментарите Ви и следи темата ) , решихме да отида при психолог, който да ми помогне. След дълги разговори с нея, решихме да споделим това и с тати. Той е бесен !!! Скара ми се, защо не съм му казала по-рано, каза ми, че не трябва да навеждам глава. Няма значение ! Решихме да пуснем дело ! Имахме консултация с няколко адвоката. Всички казаха, че това се приема за изнасилване и че трябва да си търся правата. Също споменах и това за съобщенията. Казах всичко. Дано нещата да се оправят ! Ще следвам съветите, които ми дадохте.

БЛАГОДАРЯ ВИ !!!

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2e1e611abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   по средата на училището му залепи един шамар, при възможност в компанията на някоя приятелка, да не си сама

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b4f0d98147
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Миличка, ако съм на мястото на бащата ти ще го потроша тоя пикльо! Това келешче заслужава да прекара остъка от живота си в инвалидна количка
! Няма да се оставяш на едно вчерашно... о да те срине психически! Той трябва да се срамува от поведението си не ти!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b653976e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Пиши какво е станало после. Надявам се нещата да се наредят и тоя да си получи заслуженото. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c5b17aaba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Леле изобщо не те е заслужавал. Относно формите ти, не се срамувай, всеки бюст си има свои плюсове. Фактът, че е бил толкова груб и невнимателен е просто... Не трябва да се натъжаваш, а напротив да покажеш, че си със самочувствие и ако някой те пита да кажеш всъщност колко зле е бил ТОЙ в леглото, защото по историята ти си личи, че явно гледа много порно и очаква от първия път всичко да е като по филмите. Бъди смела и покажи, че не се интересуваш от него и от мнението на другите. И също, според мен трябва да му го върнеш! Късмет!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c6618c0c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Еми не не ти съчувствам, не само той има проблеми, явно имаш и ти за да се хванеш с него. На вас момичетата някой да ви се усмихне или да ви каже една добра дума веднъж и вие вече го считате за най-голямата си любов, още повече ако е от ''популярните'' деца в класа... Сякаш не сте гледали филми мама му стара...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9ea0012279
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Ох много неприятно се е получило... Първо искам да ти кажа, че не си виновна ти. Ако трябва да съм честна не знам как си попаднала на такъв простак... Съветвам те да го накараш да опита от собственото си лекарство. Демек започни да раздухваш че бил много зле, не му станал, бил му малък, бил най-лошия в леглото от всички с които си била... Такива работи общо взето.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a0a11b1e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Момиче, такива са, , момчетата" в днешно време. Бих казала, че той е боклукът в тази ситуация, не ти! Просто си обичала! Но за жалост това днес може да ти струва много.. Само си мисля как едно такова добро дете се е хванало с такъв идиот като този. Не те е заслужавал. Представи си нивото на комплексите му, след като е тръгнал да злепоставя човека, в който е бил, , влюбен". Той ще си го получи, рано или късно, защото никой не бива да бъде унижаван по този начин. Съветвам те да вървиш с горно вдигната глава, защото нищо лошо не си направила, а и пак ти казвам - ти просто си си позволила да обичаш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker