Самотно момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самотно момче
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3996 пъти
Реших да пиша тук, защото отново поредна вечер съм сам и самотен и няма с кого да изляза да се забавлявам или нещо подобно. На 18 съм и уж сега е времето да излизам най-много и да ми е забавно, а всъщност не е така. Уча във Варна, но по принцип не съм от тук и нямам много приятели. Имах сериозна връзка 1 година, но завърши преди няколко месеца и вече съм я преживял. Без да се хваля, но съм външно хубав и ме харесват момичетата, но имам много различен характер от този на другите момчета и досега не съм намерил момиче, което да е като мен и с което да мога да бъда себе си. Падам си романтичен, гледам романтични филми и искам момиче като от там. Бих подарявал рози на момичето си, бих и написал стихотворение, бих правил дълги романтични разходки, а след това бих правил страстна любов с нея. Разбира се не искам да правя само тези неща, обичам разнообразието, обичам и да ходя на диско примерно и на кафе, но не прекалено често. Като чета из интернет всички жени и момичета искат това, а всъщност не съм срещал нито една такава. Всички момичета, които ми харесат външно, след като започна да ги опознавам разбирам, че са лигли, егоистки, редовно пушещи и пиещи, надути и имащи се за най-великите. Може проблема ми е в това, че съм на 18 и искам сериозна връзка, а момичетата на моята възраст не търсят това, но пък по-големи от мен няма да ми обърнат внимание и в крайна сметка пак ще съм си сам. Кажете какво трябва да направя според вас? Дайте ми съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: acc432c2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти! Аз съм момиче, няколко годинки по-голяма съм от теб, но бих ти обърнала внимание. Мисля, че бихме си допаднали. Но не съм от Варна.
Иначе ми прави много добро впечатление, че търсиш сериозна връзка на тези години. Похвално е!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e581d5c0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Олеее само като чета поста и направо... ти си момчето- мечта!! Направо съжалих че сподели не е сайт за запознанства :/
И на всичкото отгоре си от Варна... ;х та защото и аз съм от Варна де. :Д Не вярвах, че са останали момчета като теб честно... накъдето и да се обърна все повърхностни хора срещам. Та явно и ти се сблъскваш с такива.

Съветвам те да не се отказваш! ( и себе си съветвам същото) Ще срещнеш момичето за теб, когато най- малко очакваш!
Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 52a42ff41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Здравей! :) Момиче съм, на 17. Знам, че е много трудно за хора като нас, различаващи се от масата, да намерим половинката си, но мисля, че все пак е възможно. Предполагам, че с визия, интелект и добър характер никой още не е останал сам. Ако беше като другите вече щеше да си имаш една прекрасна "кифла" и със здраве да си я ползваш. Вярно, нямаше да разбира какво й говориш, щеше да те мъкне по чалга клубове... е, и? Нямаше да се чувстваш по-добре, бъди сигурен. Момчетата около мен са пълни отрепки, хора с извратено мислене... отвратена съм. Ако същината на връзката е секса, а секса опира до 15 минутно блъскане насам-натам - не, мерси. Трябва да търсим истинското. Това често опира не само до търсенето, но и до изчакването. Някъде, някое прекрасно момиче те очаква и ще бъдете много щастливи, сигурна съм. Стискам палци! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 72c870a4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да ти определено си ''момчето мечта '' всяко момиче би и харесало да и подаряват цветя или пък да и пишат стихотворения ама някои днешни девойчета не го оценяват и не знаят колко изпускат ама това си е за тях. Ти въобще не си съсипвай живота гледай напред да не ти пука и споко всичко ще се оправи щом имаш такива качества УАУ завиждам и на тази която ще е с тебе аз все още търся такъв принц но оВи не го намирам все попадам на някакви изпаднали лигльовци....
f17

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: acc432c2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автора си пише сам коментарите

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0510a860e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всякаш аз съм го писал това (темата). Просто ти търсиш 18 годишни, но тия момичета все още им вее вятър покрай ушите. И аз съм 18 годишен, и ти казвам че момчета като нас ще ни забележат малко по-късно. Когато вече момичетата разберат че момчетата с които се срещат са олигофрени и ще потърсят нещо друго, това което им липсва на ония, но го притежаваме ние ;) Но не казвам че няма свестни момичета на нашата възраст, просто повечето, пак са свестни де, но си търсят е такива- олигофрени, все пак опознават хората и т. н. Но честно казано виж истината. Олигофрените са до едно време - те са само в началото. Но после като момичетата се осъзнаят и търсят момчета като нас и така и си намираме ние приятелки и им доказваме че не всички момчета са свине :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: e39e3855b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   О ДА! Така е! Като станем на по 30 години, ще ни търсят като невидели. Ще ни се лепнат и ще ни смучат кръвчицата като пиявици.

Аз лично не съм съгласен да бъда "оценен" след като пиклата е била клатена 10 години от батковци по дискотеките...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0510a860e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   е верно е, както казва номер 8, и между другото аз съм номер 7, и казвам че си е вярно това, но все пак има момичета (свестни) които първо не ти обръщат внимание, а обръщат на ония разпущените и тръгнат с един и видят, че не е свестен, тръгнат с друг, и пак същото, но говоря за тея които на време са се осъзнали и тези, които търсят любов, а не търсят секс, но просто си мислят, че тея пияниците ще могат да им дадат любов, но едва ли не, няма и един месец и осъзнават че не са с подходящия и така след 3-4 мимолетни връзки, без никакви сериозни неща и сексове и т. н. започват тея момичета да обръщат повече внимание на вътрешната красота, отколкото на външната :) и лека полека осъзнават какво наистина искат и знаят да се предпазват и наистина се предпазват повече :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 62b15d805d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За предпочитане търси тихи и срамежливи момичета, те са добри и с течение на времето като ги опознаеш се отварят. Но за тях им трябва повече време. В повечето случай са даже незабелязани под носа ти.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 27 дни
hash: a541949845
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   " 5. Автора си пише сам коментарите " - Ахахахахахахах луд, луд :D.. съжалявам за спама, не се сдържах.

 
  ...

...
преди: 13 години, 18 дни
hash: 70ec9629cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   сякаш си моето второ АЗ!момиче съм на 17 ,пиши ми на скайп:.......

модератор - в твой интерес не публикувах скайпа ти - има доста хора, които щяха да злоупотребят с него и спокойствие нямаше да имаш.
Съветвам те, ако искаш да публикуваме контактна информация по изключение, за да си пишеш със самотното момче, да изпратиш мейл адрес, КОЙТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е фиктивен и да не е свързан със скайп и фейсбук профили.
Надявам се на твоето разбиране, правим всичко в твой интерес.

 
  ...
преди: 13 години, 18 дни
hash: 2612a7f66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   "Като чета из интернет всички жени и момичета искат това, а всъщност не съм срещал нито една такава. " МДааа :(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 12 дни
hash: b9160bf790
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей мило момче! Аз съм момиче на 20 години и все още си нямам никакви приятели. Възхитена съм от това, че си такъв какъвто си. И бъди такъв! Не се отчайвай, не позволявай самотата да те победи! Рано или късно ще си намериш някое мило, романтично, умно, добро, свястно момиче(въпреки, че има сега много отракани, лигави, разглезени и глупави момиченца дето се правят на какички). Имай достойнство и не бъди като другите "мъжкари". Такива муцуни има навсякъде. жалко, че те са за предпочитане, от страна на многото кифли в България. Не се отчайвай, погледни - някое момиче ще забележи твоето достойнство, духовна красота и чар. Наблягай особенно върху духовната красота, защото това е много силно качество. Именно товаще те направи по-силен от безмозъчните фиттнес момчета. желая ти успех!

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 29885c396f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Трагедията на всички е, че търсят хем перфектни красавици, хем страхотни хора. В нашето време властват надути и красиви курасани и кифли... Е, срещат се и от исключенията, но не знам. Аз лично дори и не търся, то насила не става. Ако дойде някой ден изненадващо ще е хубаво

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 042950cab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Здравей момче! Ами аз какво да ти кажа, аз съм като теб, винаги съм искала сериозна връзка, но и аз като теб не мога да намеря моето момче(мечта)! Да ме обича, разбира, подкрепяме, да ме приема такава каквато съм, да не ме лъже! От много време го търся и вече ми писна! Искам и аз като приятелите ми да имам до себе си някой на които да разчитам, споделям, да ми връща усмивката на лицето, да съм щастлива с него!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4d8c4128cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Човек ти си едно към едно като мен.. като прочетох написаното от теб все едно четях моята история.. и аз съм на 18 и също си падам по романтичен и искам сериозна връзка на тези години, но както каза ти момичетата на тази възраст са от голямото добро утро.. все едно майка им е английската кралица :Х Радвам се, че поне несъм единствен с такива ранни намерения за сериозна връзка.. колкото до проблема "ни" чесно да ти кажа незнам дали има решение.. мисля че трябва да искараме още година две и дано тогава сме "батковци" на които може да се лепне някоя :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker