Хормоните врят и кипят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Хормоните врят и кипят
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1305 пъти
Здравейте, момче почти на 16 съм. От известно време имам проблеми със самия мен. Хетеросексуален съм, добре поддържан съм, отвсякъде, но защо като видя добре поддъжан мъж с перфектно тяло, се възбуждам и мисля за него с желанието да правим секс, докато се самозадоволявам, а след като еякулирам, желанието ми за секс с него, като чели няма. Харесвам жените, но не мога да разбера защо се получава така. Единственото основание за това са "Хормоните".
Между другото имам пъпки по гърба и деколтето, които са страшно досадни и болезнени. Обилно окосмяване по тялото, като ръцете, като даже косми има и във вътрешната страна на ръката, по краката, като в подбедреницата са много гъсти и дълги. По гръдния кош, корема. По интимните части, космите са гъсти и дълги, така и е около ануса. В тези зони съм пробвал депилиащ крем, но искам по друг начин и ефекта да е по-дълготраен. По гърба на ходилата също. По носа космите ми са много на гъсто. Ако са необходими изследвания, какви са изискванията? Опасявям се, че имам завишено ниво на андеогени!!!
Моля помогнете ми! Без обиди и нападки!!! Проблемът е сериозен!
Моля, модераторите да публикуват историята ми, възможно най-скоро!
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: acd35d6152
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мисля, че окосмяването и сексуалното желание имат нещо общо, но ето какво ще ти кажа. Първо, няма нищо лошо в това да се възбуждаш от мъже с перфектно тяло и да се задоволяваш на това, има къде къде по-странни неща. И аз както и много други съм срещал, които след еякулация губят желанието си за секс и дори ги избива на срам, че са направили нещо нередно, това си е по-скоро психологическо, отколкото нещо странно. На 16 си, живей си живота така както ти харесва и прави това, което те задоволява. Бих предположил, че може да си бисексуален, да харесваш и жени и мъже като разбира се това може да е в различни аспекти - романтични, сексуални и т. н. Успех и спокойно, всичко е наред!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 491b1cf784
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Автора:
Номер 1, благодаря! Дали с времето след пубертета ще изчезне желанието за секс с мъже? Също така ме притеснява това обилно окосмяване.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6b74cb8d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И как реши, че си хетеросексуален като се възбуждаш от мъже? А от жени възбуждаш ли се? Най-малкото си бисексуален.

Хетеросексуалните мъже, колкото и да им кипят хормоните, няма да тръгнат да мастурбират мислейки за мъже. Изключвам някои много крайни варианти като по затвори, лудници, супер затворени общности и такива места.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 798f85b539
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм ученичка на 16 години, признавам си не съм квалифицирана по въпроса, нито съм човек с опит, но този сайт е за споделяне на мнение и съвети. Преди няколко месеца в училище учителката по биология ни разказа за един интересен Медицински случаи. Разказваше се за една жена, която през целият си живот е била хетеросексуална има мъж и деца, но когато настъпва менопаузата тя започва да изпитва привличане към жените. Причината за това беше (доколкото си спомням) генно заболяване, тя е трябвало да се роди мъж (имала е х,у хромозоми) , но действието на у-хромозомата е било блокирано от това на х-хромозомата, което е пречело на производството на тестостерон. Идеята ми е, че е възможно да имаш нещо подобно, но това е един сложен и почти невъзможен по моето мнение вариант. Все пак винаги остава вариант да си бисексуален, в което няма нищо лошо. И все пак ти все още дори нямаш 16 години, все още нямаш напълно ясна сексуална ориентация. Моят съвет е да не се "вкарваш сам във филма", както се казва, и с времето ще намериш просто и напълно логично решение на проблема си. Стискам ти палци да е скоро!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 604efae780
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Предоставената информация е твърде малкo, за да се направи със сигурност такова заключение, но може би все още не си осъзнал, че си бисексуален с предпочитание за жени? Защото сексуалното привличане към който и да е пол или го има или го няма. Един хетеросексуален човек не би почувствал каквото и да е било сексуално привличане към същия пол, колкото и хормони да му бушуват. Общо взето, няма причина да се притесняваш, понеже хора в твоето положение има навсякъде, даже един от приятелите ми е бисексуален, но ако много те тормози всичко това може да бъде добра идея да поговориш с психолог или някой, който е преминал през това, защото колкото по-рано опознаеш себе си, толкова по-лесно ще ти бъде. Какъвто и да е случая, не е задължително да му мислиш изобщо. Важното е да следваш сърцето си :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 491b1cf784
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора:
Номер 4, как реши че съм за лудница или пък затвор и т. н.
Към останалите:
Благодаря Ви! За сега ще гледам да съм по-внимателен и да не губя самообладание.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d83cde9518
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   от 4 до автора /7/: Къде съм казал, че ти си за лудница или затвор? Я чети пак. Казвам, че в затворени общности понякога има т. нар. ситуационна хомосексуалност и хетеросексуален човек може да развие хомоеротични импулси, просто защото няма накъде другаде да се насочи сексуалната енергия. Най-типичнит пример са затворите.

Но при теб ситуацията не е такава.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bd0e8e45b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Как валят определенията, леле! Дай на народа да се прави на професор по медицина и гледай какво става. Не е бисексуален, възбужда го мисълта за секс (че това тяло е чудесно, за да прави секс), а не само по себе си мъжкото тяло. Някои се възбуждат от секскукли, нима това означава че харесват предмети?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a6094a2dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен трябва да си гледаш кефа без да се интересуващ от обществено мнение и етикети като гей и хетеро. Правиш каквото ти харесва без много да мислиш и без да се срамуваш и самоопределяш. В еднополовия секс няма нищо лошо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3f858d7ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До номер 9 : Не мисля, че трябва да си експерт по медицина, за да изразиш мнението си и да дадеш съвет на някой по споделен проблем. Никой не слага определения на момчето а дава предложения и варианти за отговор на зададения въпрос.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker