Да го забравя ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да го забравя ли?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 883 пъти
Здравейте! Реших да пиша тук и да споделя с вас моята история тъй като всички ми дават различни съвети и не знам, какво да правя много съм объркана. Разделих се с момчето с което бяхме заедно 7 месеца. С него много пъти сме се разделяли, но на края винаги се сдобрявахме, но не и сега. Сега всичко е различно, той скъса с мен поради неговата ревност същност причината беше защото отидох с леля ми на басейн. А той не ми позволи защото съм можела да направя нещо с някой и го беше страх. Въпреки това отидох защото нямаше как да откажа на леля ми, която почти не виждам а, тя си дойде заради мен. Аз не съм виновна във случая тъй като не съм направила нищо лошо. Аз държа на него и никога не бих му изневерила защото, той е единственото момче, което съм обичала истински и, което ме е обичало така. На 16 години съм и сега сигурно си мислите как една 16 годишна говори за любов и как е обичала, но не е така може да съм на 16 а той на 15 но нашата обич и любов беше истинска а не някакво тинейджърско увлечение. Той не казваше толкова често мили думи и, че ме обича но го показваше. Даваше всичко за мен както и аз за него. С него си говорехме на всякакви теми винаги беше до мен, както и аз до него. Винаги ми помагаше във всичко.
С него, както казах много пъти се разделяхме за някакви дребни неща. И винаги страдахме и двамата. Сега последният път една приятелка ми каза че не си заслужава всички са на това мнение и искат да съм щастлива но аз мога да съм само с него а те явно не го разбират, защото много пъти съм плакала заради него. Сега последния път ми писа край след 2 часа ми поставяше условия ако искам да съм с него и искаше да се променя. Даже ме излъга, че си има приятелка, защото каза, че го е страх да не направя нещо и да си съсипа живота и да му тежи цял живот. Тази приятелка ми каза че ако се събера с него забравям за нея а аз не искам да я губя. Тя не иска да съм с него за мое добро и я разбирам. Но аз не мога да го забравя и искам да ми дадете съвет какво да направя и да се боря ли за него. Защото има едно момиче, което ми каза щом го обичам и той ме обича да не се отказвам. Моля ви помогнете ми какво да правя много зле се чувствам след раздялата. След като се обичаме и искаме да сме заедно какво да направя и какво да кажа на приятелките ми за да ме разберат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: ed1e4ba94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Реших да не подминавам темата, защото вярвам, че ще помогна. Аз съм в подобно положение, всички ми казват да го оставя, с изключение на няколко души. И двамата сме с много недостатъци, даже той иска да ме оставя, макар че има достатъчно нетърпими неща, които ме предизвикват да го направя аз. Няма много логика да се връщам, даже се и унижавам, но така искам - така правя. Но това съм аз.
Направи го, както ще ти е най - добре, отговора е в теб, не в някой, който те съветва, дори и съветът му да е градивен.
Ама за възрастта ти... Какви изневери на 16? !? ! .. Аз съм ти кака, с около 7 години по - голяма и във връзка от 3 години. Да ти кажа, възрастта има значение. Но, ако любовта ви е истинска, ще сте заедно и занапред.... Макар, в този живот да е много трудно.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d6b9de99b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво значение имат приятелките и тяхното мнение... Гледай единствено собствените си интереси и желания. Това е твоя живот и го изживей на макс, без да се интересуваш от хорското мнение, който иска да те подкрепи и да е с теб до край, ще бъде въпреки всичко. Истинските приятели биха те подкрепили във всяко едно отношение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker