Измъчвам се заради грешка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Измъчвам се заради грешка
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2729 пъти
Здравейте, имах нужда да споделя на някой, от който да получа обективна преценка и май това беше най-подходящото място. Става въпрос за грешка, която направих и не мога да си простя. Спах с момче само заради секса и мисълта, че съм го направила ме изгаря, чувствам се толкова виновна и недостойна, засрамена, мръсна, че не знам как да продължа и как да си го простя. А най-глупавото е, че го направих не защото ми беше приятно, а защото исках да докажа на себе си, че съм силна и мога да го преодолея(кой знае защо). Исках да мина и през това, защото цял живот съм се старала да правя всичко както трябва и да не правя грешки, за които да съжелявам и осъзнах, че съм живяла като в стъкленица, без да изпитам нищо от живота. Нали все пак от грешките сме се били учели и не знам си какви още теории. Да, а сега като го направих? Нито се чувствам по-добре, нито по-мъдра, а чувствам само вината и разочарованието от самата себе си. Ще съм много благодарна, ако някой, който е минал това, и не само, да ми даде гледната си точка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: e075c9527c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ейй здравей от мен : ) лично аз не съм минавала през това но моя много близка приятелка го направи не мога да си обясня по каква причина като нямаше много чувства.. аз чесно казано не знам.. понякога и аз като теб искам да докажа на себе си че не ми пука че ще го направя, в следващия момент си мисля -може би пък трябва да е специално.. моя съвет е успокой се, не го мисли за грешка.. опитала си, взела си си поука следващия път вече се замисли дали ще има чувства защото това може да остави следа и занапред в психиката ти : )

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5e3b5b35a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно нещо доста е повлияло на мисленето ти по тая тема. Ако евентуално преди време си била с убежденията, че секс трябва да се прави след сватба само с мъжът ти :))
Като цяло не си извършила смъртен грях, още повече, че това е редовния номер на много хора :))

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 679947272c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много упреци и терзания, а не е чак толкова страно де! Глупаво може би, но чак такова прегрешение не е. А впрочем струваше ли си изобщо поне по отношение на секса?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 010428f175
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма за какво да се чувстваш виновна. Така си искала и така е станало-било е само секс. Не е голяма работа, още повече, че явно не си обвързана. Няма смисъл една нощ да повлиява по такъв начин на живота ти. Сексът си е секс, независимо за една вечер или за повече. Не мисли за това, приеми го просто като допълнителен опит :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4281b689ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката: Благодаря много за думите и успокоенията. Наистина гледам да го приемам като опит, от който съм си взела поука, а не като смъртен грях. На въпросът дали си е заслужавало по отношение на секса мога да кажа, че по скоро не. Преди си мислех (къде заради възпитанието ми, къде заради това, че съм по стеснителна)че съм от хората, които не си падат по отношенията "само секс", но сега го знам повече от 100%. Поне аз не изпитах никакво удоволствие. Може би някой по-разкрепостен от мен би намерил нещо привлекателно, но аз определено не намерих. И както казвате голяма работа, случило се, човек трябва да мине и през грешките, за да знае какво да не прави вече :) Та съветвам, ако на някой някога му се прииска- не си заслужава, голяма глупост :D

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: aa7d5bb349
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, пише ти 15 г. Християнин - Евангелист. "Мангалче" От ромски произход! (Добре ще е, ако коментарът ми бъде одобрен).

Има една приказка: От всяка грешка си взимай поука. Това не означава да убиеш някого и да искаш прошка, защото колкото и смешно, учудващо и клеширано да звучи - в тази страна има закони! Ти си го направила, не защото си почувствала, че той е мъжът, а просто защото ти писна да живееш по-сякакъв принцип. Направила си го, няма връщане назад. Няма да казвам нищо по-дълбоко от това, че има вероятност повечето четящи тази история, включително и авторката на историята, един ден да не отиде там, където никой здравомислещ човек не би искал! Знай, че моят жив Бог е готов да прости всичко на всеки го. И тъй като има вероятност коментарът ми да не бъде публикуван, ще бъда максимално кратък! Прави повече от това да живееш, живей за Исус Христос! Много са изследователите, който твърдят, че Библията и Христос не съществуват и всякакви неща от този сорт. Единствено той носи чувството, че не си живял напразно. Убеден съм в това. Едва ли ме взимаш на сериозно, не само заради това, че съм от ромски произход, а и заради това, че съм само на 15 години. И аз в началото не съм бил сигурен, въпреки че го чувствах и усещах, но сега съм убеден заради всичко, което се е случило в живота ми. Заради всичките чудеса, ня които бях свидетел! Бог те приема заради самата себе си. Заради това, което си. Той не те обхвърля и обича еднакво както мен, така и теб. За разлика от теб аз открих истината. Нищо не би го накарало мен да заобича повече, и теб по-малко. Той не прави разлика, и сега те чака, по всяко време. Той е на всякъде. Всичко ще премине, както ние, така и Бойко, (разбира се, на негово място ще дойде някой друг, който да ни каже, аз ще ви оправя, а ще бъде същия боклук). Но неговото слово няма да премине. Не зная, но мисля, че има голяма вероятност, това, което пиша в момента да не стигне до теб. Не за друго, а защото е възможно коментарът да не бъде одобрен. Но ако все пак бъде одобрен, много искам един ден да се видим горе. Ще те помоля да направиш нещо много простичко и лесно. Когато е възможно и си сама. Падни на колене и си сложи ръката на сърцето. Помоли се както ти дойде. Аз не разбрах каква е действителната причина, поради която се чувстваш виновна. Сигурно, защото мислиш, че не бе правилно. А не защото някой ще ти се кара, или че ще си имаш проблеми. Пътят, по който вървиш, определя мястото, на което ще стигнеш. Направи това, за което те помолих. Помоли се, потърси го. Попитай го дали наистина съществува и ако е наистина жив, нека ти се открие. Пожелавам ти го от сърце. Който търси - намира, сестро! (Ще помоля редактора/администратора да одобри този коментар, това, което пиша в тези скоби можеш да го изтриеш, пиша го за теб! Моля те, одобри го. Бог има за всеки го план, и има за всеки човек по-добро! ))

Ако искаш ми пиши на емайл:cchumata@abv. bg
Бих се радвал да има въпроси!
Има друга истина, и тя е една - тя е в Исус Христос
Цеко ;-)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker