Приятелите в днешно време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелите в днешно време
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 867 пъти
Здравейте, темата за която ще ви поговоря е за "приятелите" в днешно време..
Мисълта за това, което ми се случи ми къса сърцето. Не искам да преовеличавам, но ме заболя..

Имах много приятели.. Излизахме заедно, прибирахме се късно и на сутринта още в ранни зори излизахме отново. Имах една приятелка - най-добрата ми от всички. В един клас сме. Обичаше ме страшно много - както и аз нея. Беше изключително добра и се държеше с мен сякаш съм ѝ господарка.. В такъв смисъл, че се съгласяваше на всичко, което кажех без значение дали ѝ харесва, а аз не целях това.. Хората казваха, че прекалено много ми "угажда" и че е НЕВЪЗМОЖНО да ми се разсърди някога за нещо.. Имаше случаи, в които съм я карала да ми противоречи. До такава степен не искаше да се кара с мен. Както казах - обичах я МНОГО, макар да не го показвах толкова колкото нея. Знаех и не се притеснявах дали ще се скарам с някой, понеже си имах нея. Дойде лятната ваканция и тя рязко се промени. Скарахме се за нещо дребничко, а тя взе че го превърна в НАЙ-ГОЛЕМИЯ СКАНДАЛ. Като се скарахме (и двете бяхме виновни, затова няма да уточнявам как ) тя се прибра - съвсем спокойно. Аз бях спокойна, понеже знаех, че е невъзможно да ми се разсърди. Изведнъж телефона ми почна да титка, понеже ми беше изпратила няколко съобщения. Те гласяха : Ти си тъпачка, изполвачка.. и т. н. Аз гледах и не казах нищо.. Две сълзи се стекоха от очите ми. Беше настроила всичките ми "приятели" срещу мен.. Тогава разбрах, че и те не са ми приятели. Та сърцето ми се сви.. С дни не вярвах че може да бъде такава. Реших да се изправя очи в очи с нея, за да се уверя, че това е истина и че тя ме е намразила.. Като се видяхме тя почна да ми крещи, а аз я гледах и не вярвах на това, което виждам. Първоначално всички си мислеха, че целия този скандал е поредната наша "шегичка" и си мислеха, че не е вярно. Мина време и приех случилото се. Чувствам се празна. Почти всичките ми приятели са срещу мен.

Това е моята история.. Може би сте се отекчили, но.. Благодаря на тези, които са прочели всичко!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5dc3eb8781
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   бившата ми най-добра приятелка ми се разсърди защото братовчедка и и казала да не излиза с мен защото харесвала 5 момчета ДА 5. Сега разбирам ква к*рва е била на 12 братле. И едно момче ме харесвало губела съм и връзките а у. Само аз и братовчедка и знаехме как лъже че е в нас и вечер излиза с някви 30 годишини и после аз съм била виновна и техните отвиниха мен. Случайно целия град разбра колко е долна и взе че стана курвата на града и сега не излиза от тях, а семейството идва да се извинява, но нашите ги наредиха (казаха, че не искат да се доближават до мен, защото не съм виновна, че същеря им е курва) сега е послемшище заради сонствената си глупост, а аз като си помися, че съм ревала за тая. Не се пречупвай заради никой да не ти пука. Щом е станало така, значи е трябвало. Ще си намериш приятели, които те заслужават!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2a8134e3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Пхах колко познато.. С малката разлика, че аз нямам почти никакви приятели, макар че много хора ми се мислят за такива. Преди месец и аз се скарах с моята "най-добра приятелка" за нещо съвсем елементарно. Даже не бяхме се скарали. Аз се сприятелих с един нейн приятел, а тя дето от бебета сме заедно ми се разсърди и ме блокира от всякъде. От малка бях се убедила, че няма истински приятели и то вечни! Всеки си показва магарията и злобата рано или късно, затова и не мога все още да си намеря среда та съветът ми е да не ти пука изобщо. Бъди винаги усмихната, не показвай слабост пред тях, те щом веднъж са те предали, не можеш вече да разчиташ на тях. Продължавай смело напред и успех!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9126cdf9ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много тъжно! Пожелавам ти да си намериш истински приятели, които да те ценят. Ако се чувстваш самотна излизай и говори с братовчеди, брат, сестра, родители... Успех!
One girl

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker