За всички тормозени в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За всички тормозени в училище
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1151 пъти
Здравейте аз съм момиче на 15 години, девети клас ще бъда тази година. Та колкото по скоро идва първият учебен ден реших да разкажа моята история. Аз съм от обикновено, даже бих казала леко бедно семейство, живея само с единия си родител. От първи до пети клас бях тормозена от всички, позволявах другите да ме мачкат, да ме обиждат и да се подиграват с мен. Защото бях много притеснителна, скромна и може би прекалено добра с всички и другите се възползваха от това. Когато влязох в пубертета се промених рязко може би заради че бях тормозена пропуших и започнах да се водя с компании които не бяха в моя стил определено. Точно тогава когато се промених всички започнаха да се държат с мен по друг начин, изразявах мнението си и заставах зад себе си. След време спрях със цигарите и бях си бях като преди само че доста пораснала с много приятели, връзки и хора зад себе си. Този тормоз съм го преживяла в продължение на години и може би днес ми остана нещо като травма и за това не вярвам във себе си напълно. Бих дала съвет на всички които го преживяват, да не се обиждат от думите на другите, да не си мълчат, а да покажат кои са, въпреки че в началото ще ги е срам или може би по скоро срах. И дори да сте по различни на външен вид, да не ви е срам от това което сте. Например ако сте по-пълнички и всички ви го натякват и ви обиждат, вие се мотивирайте и покажете какво можете напук на другите, а не да се демотивирате. Или примерно ако ви казват как сте глупави и имате ниски оценки, седнете и учете да покажете че не е така. Никога недейте да се влияете от хората и от това какво мислят те, защото каквото и да правите вие ще сте непрекъснато в устата им. Аз бях супер мълчалива и мразех хората и факта да съм около тях, а ето че сега след години обожавам новите запознанства и хората. Така че тези които ви се подиграват и са "известните" в училище, след години ще живеят с родителите си и ще се чудят защо не са учили на времето и абсолютно никой няма да ги помни. Не позволявайте другите да ви мачкат и никога не се водете от това какво правят "готините"в училище, защото след време ще съжалявате. Имате много повече потенциал отколкото предполагате и го използвайте както трябва. Аз като малка бях доста тормозена, ето сега съм много общителна, с хора зад гърба си и не позволявам вече да ме обиждат и да ме тъпчат. Просто нещата след време се променят и след години сигурно нищо няма да е същото. Така че си живейте живота и не позволявайте другите да го оправляват. И най-голямата подкрепа която може да имате в този живот сте си самите вие. Тази история реших да я споделя след като прочетох доста истории относно тормоза и реших да споделя нещо и аз. Съжалявам за правописните грешки и се надявам да съм била на някого от полза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: e66c0df749
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вземи един чорапогащник, сложи вътре сщедин сапун и отиди в парка, да отренираш над някое дърво. Когато някой те затормози други път, просто си бръкни в джоба и им отнесоха мутрата.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9b13fe8cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Благодаря ти, че сподели. С удоволствие прочетох всичко.
Аз съм една от многото, които бая я изтормозиха в училище. Включително и физически тормоз.
Ще се радвам да си пишем. Може ли твой имейл или някаква друга форма за контакт?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8269a751d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Моя съвет е да станетете готини. Момчетата на фитнес, момичетата да си купят яки дрехи, но никога да не забравят от къде са тръгнали и самите те да не стават подигравачи и да не си отмъщават на подигравателите.
Егати кво като си дебела? За един срок даже за по кратко с фитнес и с диета ще станеш егати якото гадже.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker