Родителите ми не приемат приятелят ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родителите ми не приемат приятелят ми
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1326 пъти
Ето я и моята история!
Аз съм на 18, а приятелят ми на 25.
Запознах момчето с майка ми, защото с нея си споделям всичко и очаквах, че ще ме подкрепи и този път, но уви! Бяхме излезли на кафе, оставих майка си в нас и излязох обратно с приятеля ми. Още с прибирането ми вечерта майка ми ми вдигна скандал как съм могла да излизам с него и всякакви такива.
Думите й бяха: "Не е за теб, гледай да приключите по-бързо! " "Адски разочарована съм от теб! "
Винаги съм се старала да правя само най-доброто за мен и за близките ми. Уча на 2 места, изкарах книжка, помагам в нас винаги, ходя да прибирам майка ми от работа редовно. Ходя по лекции, презентации, имам амбицията да се развивам и всичко до тук добре. Проявя ли някакъв друг интерес, различен от това, с което се занимавам с момента - става ужас! Винаги съм кривата! Очаква се да съм перфектната дъщеря и да си седя постоянно в нас! А това няма как да стане! Бунтарка съм си от малка, ходя си на главата и те си го знаят това! Момчето ме гледа като принцеса. Винаги, когато съм имала нужда от нещо ми го е осигурявал. Имам мечта да си имам собствен бизнес, а той и баща му имат такъв. Бях споделила на баща му и той ми каза: "Ще направя всичко възможно да ви осигуря достатъчно средства, за да си започнете нещо двамата! " Баща му и майка му ме харесват, макар и да са разведени! Момчето само прояви желание да се запознае с нашите, за да са спокойни и да не се притесняват. Планирахме да ходим на почивка. Работата му е свързана с пътувания в страната и чужбина и аз адски много искам да съм с него, когато пътува. Хем ще сме си заедно, хем той ще си върши работата и ще му помагам и хем ще посещаваме нови места и пътувайки ще си създаваме много нови емоции! Всичко това го обясних на майка ми, а тя ми каза да си го избия от главата, защото нямало как да стане това! 11 клас съм и съм последна година - това е болна тема. Постоянно повтаря "Не забравяй, че имаш да учиш още 1 година! " Как по дяволите ще забравя? ! Както и да е! Винаги, когато съм започвала връзка, не са одобрявали момчето. Този бил такъв, онзи такъв и всякакви такива. Много се влияят и какво ще си помислят хората, което не го разбирам! Сестра ми също е на 25 и е имала същия проблем с нашите, но вече си има приятел от повече от 3 години и си идва за по 1-2 дена в нас и мислят за семейство! Сестра ми и приятелят ми са учили заедно и дори сестра ми гарантира колко добре ще се държи с мен и тн, но майка ми не се интересува от това, какво й казвам аз или сестра ми! Беше изрична, че момчето няма да идва в нас и да се запознава с баща ми. защото тази връзка и без това не можела да продължи! Много ме огорчава факта, че именно майка ми не ме подкрепя, а вижда колко щастлива съм всъщност! Когато ми каже, че съм я била разочаровала и не очаквала такова нещо от мен и тем подобни ме боли много!

Вече не знам какво да правя и как да й покажа, че момчето наистина се грижи за мен, обичаме се и искаме да сме заедно. Тя не иска и да чуе за него. Отделно голям проблем е прибирането вечер - 23часа трябва да съм в нас! За бога на 18 съм! Омръзна ми вече! Това с вечерния час продължава от години и сега с проблема с приятелят ми ми идва в повече! Просто психиката ми е скапана! Не знам какво трябва да направя? !

Моля дайте съвет или изкажете мнението си! Благодаря предварително и се извинявам, че стана толкова дълго!

Много любов и усмивки!
***

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 79a0a8a5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каква е причината да не го харесва?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c7a8ea4503
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е ли време да се изнесеш и са правиш каквото искаш? На 18 трябва сама да гради живота си.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8cef561d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти си се филмирала яко, а? Явно щото е видяла нещо лошо в приятеля ти, вместо да си викаш че си права и майка ти не уважава избора ти вземи да я послушаш. При това пак не схванах защо си се хванала със 25 годишен в предположение че си на 18? Явно да те чука щото сериозна връзка аз не виждам, той е с 6 години по-голям от теб... Деградация на макс... Иначе си повтаряте че сте големи, зрели и сте готови да започнете свой живот а после ревете...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker