Не знам какво става с мен?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам какво става с мен?!?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 902 пъти
Здравейте, аз съм момче на 13 години и имам чувството че нищо не ми върви. Свиря на пияно, имам си и хоби да събирам стари училищни вещи и диапозитиви, и уча сравнително. Но, един от най-добрите ми приятели, момче, се развива много повече от мен а е по малък с една година. И не е само той. Когато започна да се сравнявам със него, имам чувството че съм някакъв тъпънар. Той има хиляда пъти по-хубаво тяло от мен, той не тренира а има мускули, в крак със всичко е, слуша модерна музика, и се развива много повече от мен. Момичетата много го харесват, и той каза че баща му е казал че 8-ми клас има вече сексуални контакти. Обаче като се замисля за мен, ми се доплаква. Аз започвам 8-ми клас а съм нисък, не се развивам и съм много смотан... Грозен съм и никое момиче не ме харесва, дори ме харесват ДВАМА, не един гейове... Не знам какво става със мен? !? Мои познати и други момчета и момичета понякога ме обиждат, имаше една компания на един мой добър приятел дето обикаляше по изоставени места, и на мен ми викаха мекицата, щото съм бил като мекица... Та, въпросният мой приятел /не предният/ му бях споделил че харесвам едно от момичетата. Той каза че не е лоша, и че той НЕ я харесва, а тя ме отряза и отхвърли. И след един месец те ми споделиха че са тръгнали, все още ми е тъпо... Щях да се залея със солна киселина... Имам чувството че ще си остана сам, толкова нисък и смотан... Споделете мнение по моята история...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7b551a20a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хората се развиват с различна скорост. Това, че на 13 си нисък и кльощав съвсем не означава, че на 23 няма да изглеждаш перфектно. Едва в началото на пубертета си имаш достатъчно време да пораснеш. Освен това можеш да се запишеш да тренираш нещо и това допълнително ще се отрази добре на тялото ти. Обаче не се шашкай! В моя клас имаше едно момиче, още на 12 беше супер висока, ама сякаш на 13-14 спря да расте и си остана с почти същия ръст, а в същото време имахме едно момиче, което беше много нисичко, ама после като дръпна... та сега и двете са с почти еднакъв ръст. За това няма смисъл да се сравняваш с никого, само гледай да не качиш килограми и да станеш дебел и отпуснат, пък за ръста-колкото ти е заложено-толкова ще пораснеш.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: af721736c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, Боже.... Да, знаеш, че времената са трудни. Вие, децата, се развивате по - бързо физически вече... Желая ти да отстояваш на собствените си разбирания, или поне доколкото можеш!
Стойностите хора в този живот често не се чувстват на място, всичко в живота е изпитания за човек, които той трябва да се опита да вземе успешно.
Направо ми е болно как деца говорят за секс, гейове и едва ли не е нещо нормално, а не е. А навсякъде се пропагандира как извращенията са нормално нещо, и да на 12год е извращение да мислиш за секс! Да харесваш момиче на тази възраст означава да се държите за ръка, да играете заедно.. и след 5 години да целунеш момиче за първи път не е късно, изобщо даже не е късно. Ще има време и за другото, като станеш на 17год е нормално, каквото и да говорят и правят връстниците ти. И на 20год е добре за първи път да се прави секс. Аз на 17год го направих за първи път. Но си мислех за други неща тогава, спортувах..
А живота е пред теб, какви солни киселини.. Занимавай се с твоите хобита и се моли на Господ да ти прати приятно обкръжение от приятели.

От една много красива мацка, но родена през 90 - те ;).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker