Страх от буболечки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх от буболечки?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1007 пъти
Здравейте всички.
Аз съм момче на 17 и от край време се страхувам само и единствено от буболечки. Знам, че тая песен е пята стотици пъти, но исках да чуя някакво по-модерно предложение.
С паяците съм горе-долу добре, но дарвеници, бръмбари и подобни вкъщи малко ми идват в повече. Живея в къща и осъзнавам, че е нормално веднъж на 2-3 месеца да излиза нещо такова, ама за тия тва си е дом повече от на мен, всяка седмица се показват по 1-2 същества и то вечер.
Разбрах, че страхът е преминал във фобия в моментът в който във всеки дом в който отида започнах да оглеждам стените. Вкъщи лятото спя от 6 сутринта до 12 на обяд само защото на светло се чувствам повече в безопасност. Гледам филми или сериали или пиша музика до сутринта и след това лягам. Родителите ми са пръскали с препарати и аз искам да ги накарам да повикат някакви терминатори които яката да си омъртват мястото но те казват че не им се дават 100+ лева за нещо което не е изобщо сигурно.. На мен ми остава още 1 година да живея тук, след което се местя в друга страна, но наистина ще съм доволен ако ми помогнете за това как да прекарам тази 1 година тук по-нормално.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 40844667e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Разбирам те напълно и на мен са ми фобия. Четох някъде, че мозъка бърка отвращението със страха. Спасение от тях има като стане студено, сега се въоръжи с Райд или някакъв друг спрей срещу насекоми. Комарниците също са голяма помощ.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ebbb7afbd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че то и аз се отвращавам и даже леко стряскам, като мерна някоя, ама особено ако е едра, хлебарка, охранена такава-слава богу, туй лято почти нямаме хлебарки тука, много малко са, за разлика от предното, но... най ме е яд, когато вкъщи се намъкне някоя миризливка-тогаз направо откачам!! Айде, мухата ясно, хвърчи хвърчи, накрая каца на удобно за теб място, където да я цапардосаш, и готово! ... Обаче миризливката-е няма такава гад просто, след хлебарките, туй са другите насекоми, които направо откачам, като ги мерна само! ... Затова и тях гледам да ги убивам, както мухите! ... И не, няма срамно според мен, че и момчетата се отвращават и дори плашат от таквиз гадини, те са си направо за такова отношение! ... Ако и за това човек ни упреква, просто не си струва да му обръщаш внимание, честно казано! ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker