Не мога да мисля позитивно след всичко!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да мисля позитивно след всичко!!!
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1131 пъти
Ами здравейте аз съм момче на 16, което вече не знае какво да прави. Просто не знам преди не бях такъв, бях горе долу щастлив сега не е така.
Казват ми мисли позитивно, да не ти пука, ще ти мине, времето лекува и др подобни. Ама не е така. Не знам дори от къде да почна. Ами не знам животът ме е направил черноглед. Баща ми е алкохолик поне майка ми се съвзе и реши да го зареже този тъпанар (поне ме остави на спокойствие и не съм си говорил с него от 2 месеца и не знам не го разбирам). Веднъж се бях сдърпал с него( скочих му, но не си спомням защо беше нещо лошо и гадно и пак беше пил мн като всяка вечер).
Срещнах най-хубавото момиче, но и с нея нещата не станаха, защото се държах като кретен, не знам харесвам ли я, обичам ли я, но не спирам да мисля за нея въпреки, че ме отряза мн пъти преди година и нещо още изпитвам чувства към нея. Ама аз съм си виновен за това.
В училище не се разбирам с класа ми, учителите и ръководството ама не ги виня заради вс което ставаше в нас и с момичето си го изкарвах на вс. Но никой не ме разбира няколко приятеля се опитаха да оправят нещата между мен и момичето, защото искат да съм щастлив ама и на тях почнах да си го изкарвам и спряхме да си говорим.
Не знам вс което ми се случва ме кара да мисля на живота като едно гадно време, което трябва да изчакам да свърши и за мен нщ не е хубаво. Благодаря на вс които прочетоха историята на едно тъпо копеле.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 568974bcab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо не си тъп, а си изтрадал. И второ не си единственият, който е живял в такава среда. Сега, имаш два варианта, или се само съжаляваш и си пропиляваш живота, като си го изкарваш н аз всички хора или се стяга. Изтупваш прахът по теб и се държиш на положение. Получаваш се от това, което си и живял, Благодариш на Бог, че ти е показал какъв не трябва да бъдеш и Благодариш на майка си, която е била достатъчно силна, заради теб за да си тръгне от баща ти и ти да живееш спокойно. Ставаш синът, за който си е заслужава Ла да се бори и който стои до нея и я подкрепя. Извиняваш се на приятелите си, ако са ти приятели ще ти простят. Остави да ми е малко време и леко, по леко, покажи и в училище и на момичето, че си се променил. Тези, неща се виждат, всички ще видят промяната в поведението ти. Извини се и на някой друг, ако трябва. Това не те прави слеб, а напротив. И не на последно място, запиши се на някакъв спорт или на фитнес. Трябва да си изкараш негативната енергия някъде и да не я насочва към хората около теб!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d8291f0128
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ах, много лошо, наистина. Позитивното мислене не е нещо, което можеш да научиш насилствено. Животът ще те мачка ли мачка и в един момент сам ще се научиш да виждаш хубавото измежду цялата гадост. Иначе няма да оцелееш, така стоят нещата. С времето се сдобих със странния навик да се забавлявам на собствените си неуспехи, чувствам се като страничен наблюдател на трагикомедия, но поне не се депресирам. Повярвай ми, малко хора имат напълно подреден живот и не са белязани от поне малко чернилка. Мога да те посъветвам да си искрен с хората, които са ти близки и с тези, които искаш да бъдат част от твоя живот. Това момиче например. Ясно е, че си се държал лошо и тя те е отблъснала поради тази причина, но винаги можеш да ѝ обясниш като човек, че ти се е струпало много и съжаляваш, че е трябвало тя да пострада заради твоите лични проблеми. Прави малки неща, които те карат да се чувстваш по-добре. Аз имам следобеден "ритуал". Всеки следобед се затварям сама в някоя стая, правя си кафе, слушам музика и разглеждам списания или пък си рисувам по тетрадките. Тази малка дреболия, този един час, който отделям за почивка, ме кара да се чувствам по-добре. Не можеш да си позитивен, ако не даваш малко време на душата ти да си почине. Можеш да четеш, да общуваш с хора и да гледаш стари филми, историите ще ти помогнат, а и все ще извлечеш нещо полезно от тях. Постави си цели, те ще те правят по-концентриран и уравновесен. Повтаряй си нещата, които не искаш да забравяш, ако искаш ги наричай свой правила... те може и да са прости цитати, които си прочел в интернет и са ти допаднали. Не се насилвай да си позитивен, а разбери какво те прави позитивен и го следвай като куче стопанина си.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: bfa617e3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От Автора:
Не знам скоро я пуснах, а за толкова малко време стана още по зле ама мн по зле. Скарах се и с момичето тя просто не ме харесва, а майка ми просто не ме разбира забравих едно нещо и тя полудя( бях забравил да полея цветята). Вече мисля за самоубийство нщ не виждам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker