Обичам те мила моя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам те мила моя
преди: 13 години, 27 дни, прочетена 5285 пъти
Отново си в съзнанието ми.. отново тъна в мисли за теб. Незнам къде си, незнам с кого си, незнам би ли издържала един ден да се видим пак, незнам помниш ли какво означават думите "Обичам те! ", които сме си казвали толкова много пъти, а сега не смеем да си кажем липсваш ми. Липсваш ми адски много, но не искам да ти звъня. Искам ти да го направиш. Да ми покажеш знача ли все още нещо за теб. Ще оправдаеш ли сълзите, които пролях за теб.. ден след ден, вечер след вечер дъжда от очите ми не спира. И все за теб.. сутрин се събуждам, виждайки те до мен. Вечер заспивам, усещайки те на гърдите си.. но те няма.. липсват ми дълбоките ти очи, в които винаги съм виждал безкрайността.. които винаги са ме карали да се отпусна и да забравя всичкото зло на света.. хората са казали: "Очите са прозорец на душата. " - Е.. прави са! Моментите, в които просто стояхме по пейките, прегърнати и дори да не говорехме, бяхме на седмото небе..

Незнам.. може би нямаш тази смелост.. може би си твърде горда.. може би аз имам смелостта, но искам да видя само аз ли съм така!?

И повтаряйки ми, че те дразня, че си ме опознала и характерът ми е започнал да те отблъсква, ще видиш, че не е така.. защото това е поредната проява на ревност от моя страна.. но не обичайната ревност, която те отблъсква, а ревността, която идва от сърцето и е толкова загадъчна и неописуема. Ревността, която винаги е била част от мен, но никога не е била толкова силна. И знаеш ли защо - защото никоя друга не успя да докосне сърцето ми както ти го направи!

Минахме през толкова много. Търсихме топлина при други само и само да не мислим един за друг.. ранявахме трети лица.. и какво излезе!? Било е голяма лъжа. Те страдат заради нас сега. Истината е, че няма да успеем да се забравим, каквото и да правим. Скоро ти ще бъдеш до мен, ще бъдем заедно, щастливи.. но ще бъде за кратко.. месец, може би два. Но аз ще се погрижа да бъдат незабравими. Ще си изкарам всичката болка, през която съм минал.. всичките проляти сълзи, наранената ми душа и сърце ще бъдат "отмъстени". Времето не можа да ме излекува. Време е аз да го направя..

Хората, които се опитваха да ни разделят ще млъкнат. Разстоянието, което ни делеше ще изчезне. Сърцата ни, които бяха разбивани толкова пъти отново ще затуптят едно за друго.. и ти ще бъдеш моя.. както винаги съм искал. Ще те направя моя в нощта..

И знаейки, че няма да прочетеш това, аз пиша, само и само да излея мъката си за пореден път, тъй като няма гръб.. приятелите изчезнаха. Предателите се появиха отново. Но аз не спирам да се боря. Не спирам да те чакам всяка нощ в съня си. И знам, че и аз съм ти в мислите. И това, защото си ми казвала..

И те чакам.. чакам да дойдеш при мен и отново да възвърнем нашия си свят. Светът, в който нямахме граници и пречки.. ОБИЧАМ ТЕ, МИЛА МОЯ!

И отделно, благодаря на този/тази, който/която отдели време да прочете моята история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 26 дни
hash: 172c40c991
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   НЕВЕРОЯТНО!!

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 59a2e0d7a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Единственото, което мога да ти кажа е, че всичко, което си написал е прекрасно, и дано ти и твоето момиче скоро се съберете отново заедно. Бъдете щастливи!

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 50a8b181a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Браво! Трогна ме адски много! Много е красиво!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 25 дни
hash: 4e34968f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момче, хората се събират и разделят. Нищо не е същото, всеки ден сме различни. И Любовта се променя, развива, гради, узрява или се разпада.... Животът ще те изправи пред всичко това. Няма единствена любов, има много, но една остава -зрялата, осъзнатата. Но... с риск да те разочаровам, ще ти кажа, че тя не идва в тинейджърска възраст- не защото няма силни емоции, а защото няма опит, за да я сравниш с другите, да знаеш какво търсиш в другия и да го направиш максимално щастлив (а). Тази любов е една стъпчица напред, чиста и неподправена, и все пак емоционална, незряла.
А опитът ми на зряла жена говори, че само осъзнатата любов има шанс да е дълга, неостаряваща, щастлива, дълбока... За да я стигнеш, са ти нужни стъпки като тази сега. Изтрий сълзите от любовната мъка, те са горчиви, знам от опит, и ми повярвай, че това е част от твоето израстване към онази Любов, която ще те прави щастлив всеки ден.

 
  ...
преди: 13 години, 25 дни
hash: 05a4e49dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   От автора: Радвам се, че ви хареса. Може би си падам романтик и не съм намерил подобен човек, за да споделя с него и реших тук да си излея мъката. А то взе, че ви хареса :) Радвам се, благодаря ви!

 
  ...


...
преди: 13 години, 25 дни
hash: 14f2430c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Направо имаш дарба да пишеш - това първо. А другото е, че определено си момче с чувствителна душа, способен да дълбоки чувства, романтичен и определено влюбен.
Момиче, тичай при него, защото такива момчета не се срещат често!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3b3c027ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   :))) Заслужаваш да бъдеш щастлив.
"Хората, които се опитваха да ни разделят ще млъкнат. " - И си достоен.

П. С. СПОДЕЛИ - браво, много хубаво сте написали това с жълтото за интервалът след препинателни знаци!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c947509314
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Скъпи авторе,
Имаш голяма дарба за поезия. Това толкова ме трогна, даже една сълза се появи в ъгълчето на окото ми...

Разбирам колко сълзи си пролял, всяка капка, която е падала, ти е напомняла за момичето, което си изгубил. Ревността много пъти застава на пътя на хората и се бори със зъби и нокти да ги спре. Няма пълно щастие на тоя свят. Да, изгубил си я, но ако тя не се върне знай, че ще срещнеш много други, които ще запълнят тази самота в сърцето ти. Те ще отворят очите ти за нови красоти, нови мечти, нови мисли, нов начин на живот. Да, момичето ще остане завинаги в съзнанието ти и ти не можеш да предотвратиш това. Ще виждаш облика й във всяка капка вода, която някога зърнеш, всичко това ще ти напомня на мъката-сълзите, които си пролял. В сънищата ти ще кънти нейното име, ще си спомняш гласа й, усмивката й, очите й които са те карали да забравиш всичко. Косата й, която се е развявала от вятъра като гъста и хубава свила. Веждите й, потрепващи при различните мимики и жестове, с които ти се обяснява в любов. Миризмата й- на люляк, карамфил, роза - да, така ще я помниш ти. Моментите, в които заедно сте гледали звездите и сте посрещали слънцето, моментите, в които тя е казвала как ти си всичко за нея, а ти си се усмихвал. Когато си с нея няма нужда от думи, вие сте щастливи, че сте заедно. Ще сънуваш как танцуваш с нея, тя се смее, а ти придържаш кръста й и сякаш се носите в небесата. Да, всички влюбени са така. Затова ще кажа- живеят само влюбените, останалите просто съществуват.
Любовта е най-святото и невинно нещо на света. Тя може да пламне от една усмивка, поглед, целувка.
Ти ще си спомняш моментите, в които устните й са докосвали твоите и ти си се чудел дали си жив, толкова си бил щастлив. Ще си спомняш ръката й, която нежно те е галела.

Извинете, отплеснах се. :))

Кели

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4ff922226c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не мога да повярвам че има момче което би написало нещо толкова красиво, нежно, невероятно...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 340db86f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си невероятен човек, а момичето е голяма късметлийка!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ddc2c9993f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Каквото и да кажа, ще бъде повторение на предните коментари. Прочетох го цялото, уникално е! Поздравления за времето, което си отделил да го напишеш и за труда, който си положил! :) Мотивира ме и аз да напиша подобна историйка за моето момче. :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 16747bdfb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Толкова е красиво! Браво момче

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 16747bdfb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Толкова много искам да бъда на мястото на това момиче! Струва си и болката, и сълзите и разочарованието. Защото ЛЮБОВТА е най-голямата сила във целия свят, онази чистата като капката вода, истинската-вечната. Животът без любов, не е живот-а само съществуване. Браво момче! ПРЕКРАСНО Е НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ. МОИТЕ АДМИРАЦИИ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker