Аз не ставам за нищо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз не ставам за нищо
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1669 пъти
Здравейте. Ще ви споделя нещо. На 17 години съм и съм много отчаян. С училището съм горе долу добре, но в личния живот хич не съм. Нямам много приятели, но като пиша на някой от тях да излезем да се видим, те всеки път. Нямам приятелка, но честно казано не ми пука. Повечето хора ми казват че уж за всеки влак си има пътници, за всеки има отреден момент, дъра дъра 100 чадъра. Ами ако този момент не дойде, ако изтърва влака и следващите. Ами ако не дойде нито един влак. Кво прайм? Дори като искам да се запозная с някое момиче, никое не ми отговаря на съобщението. Писна ми вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3619896f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Затова наблегни на това, в което ти върви - ученето. Не е задължително непременно да е само каквото се учи в училище. Има много интересни и полезни неща, които могат да се учат в интернет. Развивай се, и ще се превърнеш във влакът, в който другите ще се качват, вместо да чакаш да дойде твоят влак. ;)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 77e97cd2c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оф, говори ми.... ти поне още не си завършил училище и още не се знае какъв ще се реализираш като човек, още всичко е пред теб.. сега съм на 20, момиче съм, до към 18 все нямах свестни приятели, но после някак си от един път се появиха.. случайно се запознах с по-общително момиче, покрай нея се запознах и с други хора и сформирахме компания. НО!! Откакто завърших, буквално в нищо друго не ми върви... само приятелствата, което хич не е малко, но имам предвид, че като цяло личностното ми развитие като образование например и посока в живота са трагедия. От 10 клас бях решила, че ще кандидатствам в НАТФИЗ актьорство, но не ме приеха, записах в УНСС. Веднага обаче разбрах, че това не е за мен, отказах се, пропуснах една година, на другата ме приеха в НАТФИЗ, само че изобщо не това, което исках, а нещо тъпо и безсмислено. Отгоре на всичкото отпаднах по една нелепа причина от академията в края на първи семестър. Нямах вина, бях си взела всички изпити, няма да навлизам в подробности, общо взето там има критерии, където никъде другаде ги няма.. колегиалната оценка е такава, която другите ти слагат - какъв си като човек, как работиш и т. н. и има тежест... и някой като не те харесва много лесно си прецакан. И ето - още една година пропуснах... така и така щях и тази година да пробвам актьорско, но както и да е... тъпо е, защото поне бях започнала нещо и пак на камък... на колко школи съм ходила и или е некачествено, или се разпада групата от несериозни преподаватели... Едно нещо да ме питаш да кажа, за което ставам, няма да ти отговоря, защото не знам.... някак си като гледаш всичките ти познати как се развиват, при мен повечето ще са вече 3-ти курс, а при мен още си бия главата и не знам какво става... За приятел направо да не казвам - цял живот съм харесвала само някакви идиоти, които ме дърпат надолу и не ме оценяват. И не, не харесвам батки с татуировки и нагли "над закона", харесвам привидно нормални момчета, които са или на годините ми, или малко по-малки от мен... не харесвам наркомани и побойници. Но пак случвам само на някакви с комплекси, тесногръди и малоумни. В тази сфера пък тотално съм се отказала. Направо живота ми е каша... ти имаш още време, всичко е пред теб... най-важното е да разбереш какво искаш в живота, а не да се луташ като мен...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3802f3554e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   За всичко са отговорни тъпите ни родители, дето са ни оставили на самотек да се оправяме и ни развалят като личности!!! Много искам кармата да им го върне!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 56d27c61ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не е лесно да си промениш самочувствието, но поработи върху това и така ще привличаш другите. Няма да стане бързо и трябва да се положат усилия, но можеш да промениш настройката си. Развивай се и се старай живееш пълноценно- спортувай, учи, поставяй си цели и ги преследвай. Така ще излезеш от това състояние, в което се чувстваш безполезен. Момичетата може засега да не ти пишат, но все някое ще откликне. Пусни негативните мисли, така само си вредиш.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 451bf42c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Последното, за което трябва да се притесняваш, са гаджетата. Много момчета и момичета на твоята възраст, че и две-три години над нея нямат гаджета и никога не са имали. Аз също бях от тях, въпреки че обожатели имах много, не ги харесвах. Едва, след като отидох да следвам, си намерих приятел, който наистина да ме привлича.
Що се отнася до теб. Направи всичко за себе си, което е свързано с твоето развитие. В наше време е задължително да владееш много добре английски език и да имаш високо ниво на компютърна грамотност. Спортът е задължителен за придобиване на увереност, правилна стойка и хубава фигура, както и за трениране на волята, внасяне на ред в живота, създаване на нови контакти и разбира се всичко това ще те направи по-привлекателен за противоположния пол. Всички други умения са добре дошли - шофьорска книжка, втори западен език и т. н
Ако се запишеш на различни курсове и спорт, отговарящи на твоите интереси, ше срещнеш нови хора, с които ще имате допирни точки и е много вероятно именно там да създадеш приятелства. От курса по английски имам една много добра приятелка, от спорта имам две. От други занимания имам още една. От студентските години имам три, от езиковата гимназия само една и още три от други училища, а не съм от най-общителните. Гледам да поддържам тези приятелства и с най-близките се срещам поне веднъж на две седмици. Понякога ми е тъжно, защото повечето хора имат приятели на работното си място, но позицията ми там е такава, че колегите странят от мен, затова създадох приятелства на ниво партньорства.
Ако около теб няма подходящи хира за приятели, трябва да търсиш нови среди по интереси, в които да ги срещнеш.
В природата има закон : "Адаптирай се или умри". Ние, хората, обаче имаме избор - сменяме средата, а ако трябва и макросредата - държавата.
Жена

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3de30fe6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сега по-добре ли си, братленце?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker