Моля ви помогнете ми - искам да отслабна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля ви помогнете ми - искам да отслабна
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 4415 пъти
Значи аз съм момиче на 13 години доста харесвано с визия и характер.. Единственото нещо което не харесвам у себе си е корема.. В долната част на корема имам малко за отслабване, талията ми е много хубава и изваяна, абе точно от "6-те мускола" на корема долните две плочки с покрити със един слой.. това много ме комплрксира, разбира се другите не усещат това а и защото може би не си личи проблема ми.. а Аз... Мъча се с този корем от доста време.. значи от септември аз прая по 160 коремни преси, още 50 със сгънати крака, 120 обратни, още 70 един друг вид после 60 като седновременно приближавам гръдиния кош и краката.. Общо стават 460 но не намирам голям ефект. Сега ще ми кажете че много ям но изобщо не е така. Не ям хляб от месеци пържено мазно и какво ли не, ям по веднъж на ден някаква салата със сирене или варени картофи. От време на време похапвам по някоя вафла или нещо сладко но в много умерено количество. Ям и плодове разни портокали, кивита, лимони и ябълки, не пия газирано предимно консумирам вода или натурални сокове. Физическото натоварване ми е страшно голямо понеже съм танциорка и танцувам по 3 часа на ден после правя пресите някой път ходя да бягам.. но не от колко време се мъча с тези мазнинки.. Много съм подтисната и се чувствам страшно грозна понеже и лятото идва потничетата тениските с къс ръкав и така.. Ако може да ми кажете някакъв начин (по-бърз) да сваля коремчето.. ще съм ви много благодарна. :) А и да ви попитам защо пресите при мен не действат тези методи някой ще кажат че имам прекалено много лой но не е така, съвсем малко е, дори не се забелязва ама изобщо. нО ми предстои да ходя на екскурзия и.. А и релефа си не харесвам.. Моля еи помогнете ми каквото ми кажете това ще направя.. Съжалявам за допуснатите правописни и пунктуационни грешки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 41bd33b01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С коремни преси няма да свалиш мазнините там. Колкото и да тренираш, мускули ще се правят, да, но докато не свалиш мазнината отгоре те няма да се видят. Не тренирай корема, ти дефакто го тренираш по цял ден, без да се усетиш, защото мускулите там помагат на тялото ти да стои изправено.
Наблегни на краката, оттам се топи всичко.
Успех!!!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5143bfbd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се тормози, миличка, сигурна съм, че изглеждаш страхотно! Може би това е временен комплекс. На твоите години всяка тийнейджърка преминава през своя "грозен, отвращаващ и отвратителен" период, в който се чувства недобре. При всички положения съм убедена, че пресите действат и скоро ще си проличи. Както някои жени пълнеят в бедрата, а други - в дупето, ти пък може да имаш предразположение да трупаш мазнинки в областта на коремчето. В това няма нищо лошо, с повечко натоварване след време (защото нищо не става веднага:)), ще изглеждаш зашеметяващо! Аз например бях много пухкаво дете, но реших да пазя диета и за няма и два месеца смъкнах около 20 кг. с по 1 чаша вода и 1 бейк ролс на ден. Сега съжалявам, въпреки, че изглеждам като модел, защото твоят вариант със здравословното хранене определено е за предпочитане.
Успех ти желая! :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b125670631
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   все пак пиши някакъв ръст и кг. - на тази възраст и както с почти омраза говориш за тялото си, много е вероятно да развиеш някаква форма на анорексия.

Не ми харесва и диетата ти, защото може накрая да не ти дойде, да ти окапе косата и т. н. - диетите по вестниците не ги гледай - ти още ръстеж, те за за големи жени. В момента тялото ти има нужда от много калции, за да образува кости - откъде да го вземе?
Откъде да вземе витамин Е за коса и нокти, когато не ядеш хляб - може и да почне да ти капе косата, не се чуди.

Конкретно по въпроса ти - ако нействително имаш „коремче“ долу не се махка с коремни преси, те са за мускулите под гърдите, където е стомахът. Ако действително правиш толкова спорт - най-вероятно става дума за задържане на вода - виж дали ядеш солено, ПИЙ ПОВЕЧЕ ПОНЕ 2 литра при този спорт, но може да е и хормонално -добре дошла в групата на жените. Ако имаш предвид малкото извисение под пъпа, то е естествено го има всяка жена - даже манекенките (виж снимки на викториа сикрет) - няма начин да го махнеш, освен да се изсмуче, но е грозно и всеки нормален човек, ще види, че нещо не е нормално при теб.
Ако имаш и „паланки“ около кръста - спри сиренето, кашкавала по-специално, виж си пак хормоните, ако си иначе слаба и отиди във фитнес студио - правят се упражнения за мускулите на кръста, правят се и упражнения и за други групи мускули - вземи си частен час и нека ти кажат вкъщи какво да правиш, но определено не са коремни преси - долу мускулите са други, а и анатомията на жената е такава, просто трябва да свикнеш, че ставаш жена и детската фигура заминава в миналото.. Спри лудите диети, особено като правиш толкова спорт - вземи си обезателно и витамини, ако 3 часа танцуваш!!! и никакви диети, ще си спреш растежа и ще си останеш грозно пате, вместо да се превърнеш в красив лебед, вярвай ми

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6a7b3fa2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило дете не се мъчи това е детското ти коремче на 13 си нали. Женската ти фигура ще се оформи в бъдеще прочети малко за оформянето на женското тяло в тийнежърска възраст.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: baf2b87f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 1 на тези крака чак "мускулчетата" ми се виждат като камък са.. все пак танцувам всеки ден.. дупето също го има но и то е камък ръцете също абе всичко горна част на корема талия гръб но тези две долни плочиции.. Все пак Благодаря ти :) Номер 2 наистина никой от семейството ми не е с плоско коремче но все пак те са и на възраст майка ми е била страшна красавица на времето.. Номер 3 не мразя тялото си, а части от него.. висока съм 159 и тежа 47кг но изобщо по това няма да ме упреличиш понеже съм със спортен кокал.. тежат ми костите много и така :) Номер 4 не е детско коремче аз имам гърди имам и цикъл как ще е детско коремче.. Благодаря за съветите ам някой беше споменал че задържам течности не изобщо не е така много често ходя в тоалетна и пия много вода.. Все пак ако знаете някакъв лесен начин с който да стопя коремчето ще съм ви благодарна :) Пак се извинявам за правописните грешки и моля ви не ме съдете всяко момиче на моята възраст иска да има хубаво тяло.. :)
***Авторката***

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6a7b3fa2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мило дете и като имаш гърдички и цикъл на 13 год си вече жена. Та ти ще растеш и ще се променяш още поне 5-8 години за да станеш жена.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 29 дни
hash: 817a9eb774
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това го знам :) не казвам че съм жена.. но не е детско коремче наистина имам малко мазнинка.. Никой не ми каза начин обаче как да сваля коремчето.. А само за това ви помолих.. не за упреци за това каква съм и що съм а за начини които помагат за стопяването на коремччето :)

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 817a9eb774
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   По-горният коментар е от ***Авторката***.. мн бързах и не можах да напиша..:)

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 6a7b3fa2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мило дете :) Никой не те упреква и не искам да те нагрубявам. Как може да си го помислиш. Та нали всички ние сме били деца. Просто исках да ти кажа, това наистина е детско коремче, ти наистина си дете на 13 и няма начин да го махнеш в момента. От сега за напред тялото ти ще се променя и когато пораснеш достатъчно това коремче ще изчезне от самосебе си. Няма лошо продължавай да спортуваш, но като чета по колко спортуваш и по колко се храниш се притеснявам за здравето ти, сега растеш и тялото ти има нужда от храна. И аз съм майка. Няма повече да пиша по темата, ако искаш ме послушай, ако искаш поискай пари и подпис от татко си за пластична операция /това е единственият начин за момента/ животът си е твой. Не си толкова голяма колкото мислиш, все още си дете и ще бъдеш такова поне до 18. А ако продължаваш да мислиш, че този който ти дава съвет те напада /като гледам се чувстваш нападана от всеки който ти е писал независимо дали е прав или не/, в бъдеще ще имаш много по големи проблеми. Но това е за бъдеще за сега само това.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 28 дни
hash: 817a9eb774
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не казвам че всички ме нападат.. и аз не се мисля за голяма но определено не е детско коремче.. това детското коремче знам какво предствлява леко подуто и напред но това беше преди години сега имам малко сланина.. все пак БЛАГОДАРЯ ТИ! :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 28 дни
hash: 3ed40d07a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Послушай номер 1. Ей тФа моа ти каЖа.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 51a2c2c9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   47кг при ръст 159 са си направо манекенски момиче нямаш никакви сланинки на двете ти плочици на корема само си въобразяваш сигурна съм ,но ако искаш пробвай 2,3 дни на прясно мляко помага но не повече от 3 дни!поздрави и успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6f9a6ccd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Такам... наистина много се извинявам, но малко ще се отплесна от темата... аз съм висока 164 см, тежа 48кг и съм на 14 год. Исках да попитам за някакъв ефикасен начин за стягане на корема, защото пробвах с коремни преси, но нищо не постигнах (правих по 200 сутрин и вечер в продължение на около 5 месеца). Усещам че мускулите ми са твърди, но сланинката ги скрива. Чела съм, че въртенето на дървен обръч помагало. Някой пробвал ли е това и има ли ефект? Не спазвам никакви диети и за момента и не мога да спазвам, защото ми е прекалено трудно да се ограничавам до 2 зеленчука и 1 плод... А и в тази възраст знам че са нужни много витамини и калций, защото в момента раста и се развивам. Храня се здравословно, ама корема ми си е все така "мазничък", ако мога така да се изразя.
Много ще съм благодарна на всички, които ми дадат съвет и нямам нужда от коментари, в които само да ме упреквате и обиждате за щяло и нещяло.
sSandy

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cd4e587611
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз също съм на 13 и съм 160 и тежа 40-42кг... Това нормално ли е??

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 90c4b14725
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   №14 това въобще не е нормално. На тази възраст и за тази височина трябва да си поне 48-50 кг. Това можеш да го пресметнеш, като от височината си(160см) извадиш 110 и така се получават приблизителните кг, които са нормални.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d588b08388
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От №14 до №15 Много ти благодаря! Явно ще трябва да надебелея малко... ;дд :))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1dbfd4d1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Е, само аз ли сабелязвам че има грешка в заглавието !?
написала си така :Моля ми помогнете ми.. отслабване ??
Не трябва ли да е така Моля ви а не ми ??

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 576f141b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   17, не, не забелязваш само ти, но ние не сме толкова дребнави и знаем, че това е от бързане, също както твоето :" Сабелязвам"

Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 36e949b68c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Еее голямата грешка станала №17...Ти друга работа нямаш ли си??

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bac5c95e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   17, я пак прочети. Сабелязвай по-добре. :)))

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e272b526dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 17, пише си "моля ви..." Сляп ли си?

Модератор - действително имаше грешка в заглавието. Вече е коригирана.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7d445481ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Здравейте, аз съм на 14год. , тежа 63кг. и съм висока 1, 63м. ;х Моля ви помогнете ми.. искам мноооого да отслабна! Никоя дреха не ми седи добре, освен ако не е широка! Кажете нещо ефикасно, с което да си помогна и така по-бързичко да отслабна? Почти всички мой приятелки са слаби и ми е ужасно гадно ;( Ще съм ви ужасно много благодарна!!! :*

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker