Моето различно АЗ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120496)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моето различно АЗ!
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2437 пъти
Еми какво да ви кажа. Значи, Момче съм аз на 22 години. Начи аз мраза дискотеки, барове и всяк'ви такива неща, смисъл не ми допадат, от малък живея по затворен начин на живот, хич не ме кефат шумните компаний и разни такива събирания, страшно съм срамежлив и във контактите с момичетата хич ме няма, даже поради тая причина не мога да си намера работа щото се притеснявам от колективите и от самото притеснение сякаш силата ми и желанието за работа се изчерпват.

Не съм си имал приятелка до сега, не съм имал възможността да права любов със момиче или пък нек'ва връска да имаме, имал съм само едно момиче и то почти не беше връска щото се виждахме рядко с момичето и така всичко се разпадна с течение на самото време. Та мисълта ми е според вас има ли такова момиче което би обикнало такъв странен и затворен тип като мене с коренно различни представи за животът, за нещата и т. н. Би ли приело едно момиче такъв чоек като мене, който мрази да ходи по дискотеки, който предпочита домашната обстановка, и който е труден в контактите си, човек за които дори обикновените неща са сериозен проблем, все пак сами разбирате че ми тежи на цели 22 години да нямам нормален живот, гадно е, иска ми се мноо работи да си имам а така стават нещата че всичко е нек'во бахси шибаното. Не че съм депресиран ама май нататък вървя, понекога си пускам нек'ви тъжни клипове тука из ю туба или вбокс дори плача и тъй си изливам болката някакси. Ами това исках да споделя моля ви без обиди, ако може кажете си вие мнението и дайте нек'ав ценен за мене съвет :) А да сте живи и здрави и всичко най добро :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0022353f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здр, аз бих имала връзка с такъв човек и съм сигурна, че не само аз. НО има едно НО, което трябва да го имаш предвид. Когато си хванеш гадже, пожелавам ти да е възможна най-скоро, не бива да я ограничаваш и затваряш. Мисълта ми е следната-ок, ти не обичаш шумни компании, дискотеки и т. н., но твоето момиче, ако иска нека ходи да се забавлява, да общува... Не искай от нея да стой затворена с теб и да общува само с теб. Надявам се да си ме разбрал.
:)айде, умната

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4659fd8f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такива момичета има, но трябва да излезеш навън, за да ги потърсиш. Никоя няма да дойде да почука на вратата ти. Може да не ти е приятно сред хора, но това е единствения начин да се запознаеш с някоя.
И задължително послушай номер 1, много е права!

Мег*

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 51d1d0032e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей мислих вьрху написаното от тебе и знаеш ли.. Смятам, че проблем в това, че не обичаш шумните компании е нормално... Имам приятел с когото много си приличате. Той сьщо изглеждаше затворен. Познаваме се от сьвсем малки сега сме на 28години. С времето се промени стана по общителен и отворен кьм хората, е с дискотеките, никакьв го няма, но го обичам вьпреки това. Аз пьк сам куонджийка обожавам да танцувам, да се забавлявам е в крьвта ми. Да имаме разногласия, и никак не ми беше лесно, ама това да му е проблема... Та мисля, че това не е кой знае колко основателна причина за да си нямаш приятелка. Този момент все някога ще дойде. Има място за всеки под сльнцето. Вярвам, че и над тебе ще изгрее. Защо пак не и точно днес. Огледай се и виж да не пропускаш нещо което не си видял с просто око. Успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 57c375700b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега, ще бъда честна с теб. Не обичам сдухани типове. Един мъж трябва да бъде самоуверен. Аз също мразя дискотеки и шумни компании. Но, мразя също да слушам мрънкане и оплаквания. Привличат ме стегнати хора. Спри да се самосъжаляваш и си намери работа! Влез в някакво общество. Аз също трудно правя контакти и понякога единственото ми желание е било да дотичам час по - скоро вкъщи, да се заключа и да не пускам никого. Но, не става така. Трябва да си силен и борбен. Вземи, учи нещо. Правописът ти е ужасен. Никога не бих излязла с мъж, който пише така. Не мисля, че в момента би привлякъл която и да е жена, защото:

1. слаб си (психически)
2. нямаш воля
3. самосъжаляваш се, мрънкаш
4. не можеш да я забавляваш
5. щом не ходиш на работа, значи зависиш от родителите си
6. не си особено образован

Човече, стягай се стани мъж! Всичко най - добро ти желая!

Борония

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 51d1d0032e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До номер 4... Колко силни думи и как точно си ги подредила, сякаш пише човек сьс сврьх естествени способности. Човек е колкото и силен да бьде си има, и своите слабости. Да се бори е едно.... А споделяйки открито за истинските чувства, не е ли това сащо стьпка напред, да преодолееш и да се изправиш пред собственото си аз... Не е ли сьщо стремеж кьм усьвьршенстване... Макар да ни е известно, че сьвьршенни няма... Не ти ли се е случвало понякога и ти да си помрьнкаш, на мен да, е не открито но го правя... Мисля, че си малко крайна в коментара си. Стигам до извода, че си малко строга с себе си, и критична кьм останалите в случая кьм автора на това писмо.. И искам да добавя, че няма и лошо в това, че изразяваш собственото си мнение. Дори и то да не сьвпада с моето.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8327f14cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   това е на психическа основа отиди на психолог сподели с него трябва ти лечение не за дискотеките теб те е стах от външния свят трябва ти помощ не се обиждай това не е нормално на 22 години да не искаш да общуваш намери си приател който е по отворен към външния свят и общувай с него и най важното е този приател да е свестен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 57c375700b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер 5 от номер 4:

Вярно е, че съм критична към себе си и към другите. Но, това не е толкова важно в случая. Четох горните коментари в стил "за всеки влак си има пътници", успокояващи едни такива... И, честно казано, се възмутих! Защо, за Бога да лъжем човека? ! Той пита: бихте ли тръгнали с такъв като мен? Аз отговарям съвсем честно и съм така любезна да посоча и причините. Защо да лицемернича? Другите казват: все някоя ще те хареса, а тактично избягват да кажат те дали биха...

Борония

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 51d1d0032e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей Брония аз съм номер 4, и знаеш ли нещо за лицемерието!? Защото аз да... Да се опитваш да бъдеш друг, а всъщност не си. Какво лицемерно има в това, че искам да бъда честна и когато казвам, че и за него ще има този слънчев лъч го мисля на 100 процента. Не всички харесват, самоуверени типове от вън а всъщност се указват страхливци. Не всеки мъж има куража да говори, за слабостите, чувствата и какво го мъчи наистина. А този тук го е сторил. Твоето мнение според мен е крайно неуместно. Пишеш за тактичност, според мен всеки трябва да си знае мястото, аз следвам някой правила и не смятам, че не е грешка. Грешка е да се опитват да моделират някого според собствените си представи. Ами реалността къде я забравяме! Има такива мъже, и това е факт, който не можем да променим, а само да помогнем. И съвет с който ще бъдем полезни на това момче и сигурно на още други в неговото положение.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 57c375700b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей, номер 10!

Доста неща знам за лицемерието, за жалост - от горчив, личен опит.

Има такива мъже. Но аз не съм срещала жена, която да харесва такъв. И аз не харесвам. А ти, би ли се влюбила в мъж като автора - да или не? (Ама честно:)

Борония

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 51d1d0032e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей отново аз съм номер10. Ще ти отговоря често да.. Имам приятел с когото сме 5години заедно, и когото смятах за задръстен тип, и в когото сега съм влюбена. Не мислех въобще, че ще се получи. Като заключение ще добавя, че се оказа доста стойностен за разлика от онези които ми вдъхваха доверие.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 51d1d0032e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Здравей Брония мисля че бих била с такъв мъж. Извинявай ако съм те обидила с каквото и да било.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 57c375700b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравей, номер 10!

Радвам се за теб и приятеля ти! Обичайте се още дълго:) Моят също, не е някой "отворко", вероятно дори "смотан" в очите на много хора. Но не е асоциален и оплакващ се, образован е... Ако се беше затворил като автора, надали чисто физически бихме се срещнали и харесали...

P. S. Не си ме обидила, разбира се:) Дискутираме си, нали в спора се раждала истината...

Борония

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 14292c8937
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авоторе наистина "за всеки влак си има пътници" имам личен пример с такова семейство хора като теб. Не се отчаивай ще намериш своята пътечка в живота и спътника с който да я извървиш. Няма лошо да работиш върху себе си, но да се променяш заради хора който не те харесвали е глупаво, дори да се промениш те пак няма да те харесат. Трябва да се промениш само и единствено ако ти не се харесваш. Вярвай има на света млада дама, която също като теб не обича шумните компании, места и т. н. тя те чака там някъде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker