Не издържам!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не издържам!!
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 719 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 17 години от средно голям град в България. Тази история ще е малко по различна от обикновенните с такова заглавие. Искам да разкажа на някой за живота си без да ме интересува коментара. Нека започнем!
Като по малък бях послушно дете, но някякси всичко се обърна. Бях шести клас, когато с приятели отидох за пръв път на наргиле. Тогава за пръв път опитах и цигара. Започнах да пуша в седми клас и от тогава не съм спирал. Тогава се запознах и с нея! Във всяка такава история има по една “нея”. Беше лято. Бях малък и влюбен до уши! Заедно бяхме повече от година и половина и колкото и детско и наивно да звучи, обичахме се. Но се разделихме. Всичко си има край. През това време бях почнал да пуша трева. Мислех си, нищо сериозно. Така си беше. Всички говорят как от тревата затъпяваш и колко е вредна, е на мен не ми пукаше. След като се разделихме започнах са взимам по тежки неща. Чесно казано съм употребявал всички видове наркотици, освен хероин! Ходех на купони, бягах от нас, напивах се, напушвах се, дрогирах се, прибирах се в 7 сутринта. Типичен тийнейджър. Докато наборите ми учеха за теста в понеделник аз чу*ах пияно момиче в тоалетна на дискотека в съседния град. Да. Типичен тийнейджър.
Никога не съм се определял като лошо момче, макар че другите винаги са ме мислели за такова. Вярно е че имам характер на затворник и мога да се сбия с някой, заради пълна глупост, но дълбоко в душата ми съм мил, нежен и дори раним! Това го е виждал само един човек. Тя!
Искам просто да коментирате историята ми, интересно ми е мнението на хора, които не познавам и никога няма да видя. Благодаря предварително, моля модераторите да качат историята и се извинявам ако има правописни грешки. Пиша в 4:30 сутринта, защото рязко ме удариха емоциите и това е най добрият варянт за сега!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: d490592bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би наистина ти се е отразило това, че си се разделил с момичето, важни са и причините де.. защото винаги има някаква причина. Най-важното обаче според мен е да излезеш от тия лайна с наркотиците и сбиванията, защото по такъв начин излагаш и приятелката си /като си хванеш/ на опасност. Никак не е приятно приятеля ти да се сбие по дискотеките. На една позната гаджето се сби с някакви на рождения му ден и вместо да си изкарат уникално, защото му беше 18 рожден ден, тя се беше прелестно нагласила, бяха в компания, беше му направила торта, той взе, че се сби с някакви идиоти, а тя го умоляваше да спре, както и останалите да го оставят намира. И общо взето вечерта съсипана. Никак не е приятно приятеля ти да е пиян или надрусан, особено това никое свестно момиче няма да го изтърпи и е възможно в такива среди да попадаш само на курви. На една моя приятелка убиха гаджето й, защото се завлече с лоши хора, лихвари, дължеше пари.. Направо бягай от тия лайна, че лошо!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker