Не ми харесва новата компания... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не ми харесва новата компания...
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 785 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 15 години. От както се помня дружа с едни и същи хора. Бяхме изградили нещо като компания. Някои от тях се присъединиха по-късно, други по-рано, но важното беше, че всички с които излизах можех да нерека приятели. Обаче преди няколко месеца, двама приятели почнаха да излизат с една друга компания от кварталът, от време на време. В един момент станаха част от онази компания, докато едновременно бяха и в нашата. Някак си постепенно онази другата компания почна да седи в училищният двор(където ние седяхме понякога) и почнахме да се сприятеляваме с тях. Отне доста време, но двете компании станаха една. Естествено до преди 2-3 месеца ние си имахме нашето място(не училищният двор, а друго място), те си имаха тяхното и просто понякога седяхме заедно, играхме футбол или нещо подобно когато бяхме в училищният двор. Обаче в момента двете компании седят на нашето място. Проблемът ми с тях e че, просто не ги чувствам като мой хора и не съм се вписал напълно. Освен, че повечето са с 3-4 години по-големи също така и са доста по-различни от нас. Повечето от там пушат трева, постоянно говорят за бой, отделно познават хора които редовно се бият и какви ли не неща. Не се страхувам, че могат да ни направят нещо, понеже няма да ни направят. Просто не си падам много по такива работи. А отделно всеки път когато излизаме е доста еднообразно. Седим на нашето място 4-ма играят белот, а другите седят и ги гледат доста често дори и не говорят. Аз леко се отделих, почнах да излизам с един друг от старата ни компания, в неговият квартал и като цяло седим заедно. Има и други хора които също не са много доволни от това, че двете компании се сляха, но не знам и аз защо още не са направили нищо по въпросът. Какво мога да направя аз, освен да се отделя от компанията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 24c2d8749d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,

След като не се чувстваш ОК в тази новата компания (общата), потърси си други приятели - ти вече дори имаш приятел от старата, с който излизате отделно.
Игрите на карти или стоенето на едно място (присъствено) определено не са най-доброто, което може да ти предложи старата компания.
Потърси хора с твоите интереси - запиши се на курс, на някакви уроци, танци, нещо което ще се вкара сред нови твои връстници, сред които може да си прекарваш добре.
Не се обръщай назад към миналото - старите "добри" времена във вашата първоначална компания няма повече да се върнат. Стой настрана от хора, които се бият, пушат трева или пият твърде много алкохол.

Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker