Токсично приятелство или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Токсично приятелство или не?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 984 пъти
Здравейте. Имам нужда от съвет. Тъй като в момента съм при баба си и дядо си извън столицата, почти няма с кого да излизам, постоянно съм вкъщи, скучая по цял ден и все се чудя какво да правя. Или поне се чудех. Преди няколко дена дойде едно момиче, ще я нарека Ягода, запазвайки анонимността й. Та, с въпросната Ягода имаме много приятни спомени заедно от миналите лета, затова реших, че най-накрая съм спасена от скуката. Свързах се с нея и се разбрахме да се видим заедно с още едно момиче. Разхождахме се известно време, след това отидохме у тях, когато те двете решиха, че ще ходят на наргиле бар. Тъй като подобни места хич не са ми приятни, им казах, че ще се прибера и ги помолих после да ме извикат. Да де, ама съвсем забравиха за мен. Ягода ми поднесе уж искрено извинение по телефона и аз реших, че не бива да се сърдя за глупости и се разбрахме отново да се видим. На следващия ден поне 20 пъти й звънях, но тя все не ми вдигаше. По едно време чух как тя и още двама познати минават покрай нашата къща, затова реших да й пиша. Ако не го бях направила, изобщо нямаше да се сети да ме извика. Дойдох при тях и уж се бяхме запътили към магазина, когато минахме покрай някакъв малък бар с 3-4 масички и те спонтанно решиха да влязат вътре. Тъй като се уплаших, че пак щяха да ме забравят, се навих да вляза с тях. Настанихме се на една от масите, а когато обслужващият ни човек попита дали да носи наргиле и те се съгласиха, ми идеше да потъна в дън земя. Разбира се, след като го разпалиха, ми предложиха и аз да опитам, но отказах. След малко Ягода се обърна към мен с думите „Айде, де, айдеее, дръпни си! “, бутайки подобната на маркуч част от наргилето в устата ми. Отново отказах, стана ми още по-неудобно и ми се щеше да избягам, но по някаква глупава причина не го направих. След известно време решиха да си тръгват, най-накрая, но дали спряха с простотиите? Съвсем не. Отидоха до магазина и си купиха цигари. После решиха да ходят у Ягода и аз ги последвах. Дълго стана, ще ви спестя подробностите, накратко – искаха да й прочетат дневника, докато едно момиче от компанията (да я наречем Люляк) я разсейваше, аз се съгласих да мълча и стана гаф. Скарахме се, въпреки че в крайна сметка се реши, че би било неприятно да нарушават личното й пространство и не прочетоха нито една думичка, развика се и ни изгони. Почувствах се гузно и й звъннах да й се извиня. Накрая на разговора се уговорихме още сутринта да излезем. Т. к. се разбрахме да я набера като стана, така и направих, но тя пак не вдигаше. Оправда се, че е била заспала дълбоко, което е напълно възможно, разбира се, но в този момент й позвъня Люляк, с която уж бяха скарани. Тя накара Ягода да дойде с нея на маникюр, тъй като днес била имала рожден ден, при което Ягода, ще – не ще, се съгласи, обещавайки ми да ме извика след това. Отново не си спази обещанието. И ето ме тук, отчаяна, объркана, питайки се какво й се е случило последната една година, че да се държи така. Как е най-разумно да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0433333c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много сладко:). Някой далечен ден ужасно ще се смееш, че всичко това е занимавало ума ти. Личи, че си умно момиче. Тези ягоди, люляци и всякакви растителности не са твоята компания и ти го знаеш. Разбирам, че ти е скучно самичка, но опитай да намериш други приятели. А ако пък продължиш да излизаш с ягода, в случаите в които тя благоволи да те потърси, не прави нежелани от теб неща, само защото ще бъдеш отхвърлена. Весело лято:)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5c4bf7ea17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зарязвай я, такива меко казано боклуци не стават за приятели... Това че е забравила не я прави лоша приятелка, а факта че не й пука и затова забравя. Разкарай ги, намери си нови

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 536bfed9ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Те не са ти истински приятелки. Зарежи ги. Ягода нарочно явно го прави. Няма смисъл да си губиш времето с тях

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d67f24b00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Токсична липса на параграфи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker