Тои мисли за семеисвто а аз за живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тои мисли за семеисвто а аз за живот
преди: 13 години, 25 дни, прочетена 2479 пъти
Излизах с едно момче на 23 с което нещата не потръгнаха и след година се разделихме. Запозна ме с много от приятелите си познатите си, доста приятни хора и един от тях много ми допадна. Да но проблема е там че разликата ни е доста голяма той е на 30 аз на 18 мил е готин е, забавляваме се много добре, споделяме си разбираме се, секса е уникален въобще всичко е много добре. Но има и доста лоши неща като например че трябва да се крием от хората за да не разбира бившия ми приятел нищо лично но просто няма да му стане приятно. Онази вечер се заговорихме и тои ми каза че искал да се виждаме но не искал да се превързваме един към друг защото аз съм била много малка а тои искал зряла жена която можела да му даде това което аз не мога ''семеиство'', тогава аз му зададах един въпрос защо си с мен а не излизаш със ''зрелите жени'' и тои ми отговори че му било хубаво с мене и е доста объркан и пак повтори че иска да се виждаме но без сериозни отношения, аз замълчах определено си е проличало че ми стана гадно когато каза че срещне ли някоя която иска ще ми каже да не се виждаме повече.... нз нз какво да мисля и какво да правя точно за това ви пиша тук. След този разговор не сме се чували няколко дена тои ми писа но аз не му отговорих просто защото съм много объркана! Моля ви кажете ми какво да правя! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 24 дни
hash: 50c8944310
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами спасявай се. Аз съм в подобно положение, мъжът е на същата възраст. Разликата ни е почти същата, само, че аз съм по-голямата. И аз знам, че той няма да се обвърже с мен. И аз съм му задавала въпроса- защо е с мен тогава. Отговорът му е че, му е хубаво с мен, че иска да бъдем приятели / а това включва и хубав секс/, но когато срещне подходяща жена ще се обвърже. Обаче аз се чувствам ограбена. И след дълга агония сложих край на всичко.. просто няма смисъл. Сега често ми е гадно, често мисля за него /все пак връзката ни е от три години/, но съм убедена, че постъпих правилно. И това чувство ми помогна да продължа.

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: a796680977
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разликата във възрастта ви не е голяма, а просто ти си много млада и все още не си готова за семейство. Ако примерно беше на 23-25, а той на 35-38 нямаше изобщо да е проблем /примерно/. Мисля, че ако наистина държиш на него трябва да си по-зряла и да покажеш с поведение и думи, че би била готова на сериозна връзка. Може би той малко да изчака, докато окончателно се решиш на подобна стъпка като семейството. Мисля, че искате ли ще направите поотделно малък компромис. Но, ако въпросния мъж продължи да увърта, да говори за неангажираща връзка и пр. е ясно - няма особени чувства и наистина връзката ви е предимно сексуална. С една дума влюбеният мъж не може да рискува да загуби жената, правейки подобни изявления. Ами то направо си е обидно - с теб съм, докато намеря друга...

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 77a77d33e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма за какво да ти е гдно - човека е бил коректен с теб и не искал да те лъже! Най - малкото го е направил от уважение към теб! Трудното при теб идва от това, че сега решението е в твои ръце, а ако те бе излъгал, щеше сега да ти е по лесно да гледаш на нещата през розовите очила, след време пък щеше да е много виновн че те е лъгал и така...
Човек постоянно си търси причини да е недоволен, вместо да реши какво иска и да не му мисли много - много!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 24 дни
hash: 000672dc5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз мисля, че те използва за развлечение. И си служи с много тъпи оправдания. Първо, да сте се били криели заради приятеля. Ако те обичаше, би се изправил срещу целия свят, ако трябваше. Просто не иска да "става за смях" пред връстниците си, че излиза с "малка пикла", както някои простаци се изразяват. Това, че искал семейство също са тинтири - минтири. Просто много удобен и благовиден предлог да не се обвързва сериозно. А, иначе, със сигурност си прекарва супер с теб, не иска да те изтърве, ама, така ако може, само той да се облагодетелства, а за теб да не дава много. Aко наистина мислеше за семейство, не би се хванал с теб, а щеше да си търси някакви по - големи жени. Мъж, който "мисли за семейство" просто не гледа по 18 - годишни. Ако си търси младо момиче, значи просто не му е до женитба, в което, разбира се, няма нищо лошо, стига да има истинска връзка с момичето, да излиза с нея пред всички, а не само да я чука на скришно. Доста добър въпрос си му задала. Защо ли е избегнал директен отговор?

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 35a4293629
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   от автора:Значи това с криенето е по мое желание защото и моите приятели не са много съгласни да се виждам с толкова голям човек... тои ми говори за тези сериозни неща като ми казва че аз не съм готова за тези неща защото живота бил пред мен прителите купоните равлеченията това трябва да изживея и не искал да ми проваля живота. Казва ми също и че не искал да се ревнуваме и да си държим сметка и ми предлага ако съм искала да се виждам с някои друг аз се съгласявам с него макар да не го искам... и виждам тои как започва да ме ревнува този какъв смс и ти писа ех тези тоите само ти звънят.. дразни се дори когато говоря с приятелки по телефона пред него нз не мога да го разбера... но това че не ме търси много ме дразни и ме настроива лошо към него!

 
  ...


...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 86f90b2221
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Скъпа не се занимавай, намери си момче на твоята възраст. Ще го забравиш бързо, не се притеснявай. Действай сега, защото после може да страдаш много. Сложи край на тази връзка, не разрешавай да бъдеш използвана.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 24 дни
hash: 000672dc5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, авторке!

Две неща ще ти кажа:

1.Животът си е твой и не би трябвало да се съобразяваш с мнението на другите, пък били те приятели и родители, когато става въпрос за личния ти живот. Това, с кого ходиш си е твоя работа. Да се криеш, все едно си убила човек е малодушно и леко глупаво. Ти си личност, дръж се като такава, научи се да заставаш зад избора си.

2. Тоя човек със сигурност не те обича. От новия ти коментар окончателно се убедих. Бълва клише след клише. Вие не сте нито първата, нито последната двойка с подобна разлика. Много хора са щастливи по този начин. А, ако вие не сте, то това не е от разликата, а защото поне от едната страна чувства липсват. Това, което ти казва са залъгалки. В последно време стана много модерно, когато не искаш да се обвързваш да започнеш да ги нижеш едни от сорта на: аз не мога да бъда това, аз не мога да ти дам онова и т. н. и т. н. Всъщност, който има желание, намира начин, а този, който няма... намира оправдания. Просто иска забавление без ангажименти, това е. Ако беше влюбен, би те търсил и сам. Ревността му е чувство за собственост.

Бих те посъветвала да скъсаш с него, както са те посъветвали и другите. Но, не заради изтъкваните от него причини, които са си чисто клише. Давам ти този съвет, защото не смятам, че е редно да бъдеш лъгана и използвана по тоя начин. Аз имам подобна разлика с партньора ми, но той не се отнася по такъв начин. Или си с някого, или не си. Всички "междинни" варианти са си малко или много лицемерие. Успех!

Борония

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker