Голямата любов....? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Голямата любов....?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1183 пъти
Ето я и моята история. Ще я съкратя максмимално, понеже наистина е много дълго и мога да пиша до утре. Преди повече от година излизах в една наркоманска компания. Харесах си момче от там. С това момче започва всичко. Той си имаше приятелка от същата компания. Познавах я бяхме си близки. Те двамата винаги се караха, за най-малкото късаха и пак се събираха. През цялото това време си спомням, че на няколко пъти беше казвал че ме харесва. Аз ужасно много го харесвах, може да е пресилено но даже го обичах... Та всички знаеха, че имам нещо към него и той към мен, дори приятелката му но нищо не казваше... Обаче с него никога не сме прекрачвали границата. Били сме сами от сутрин до вечер. Бихте си казали тези имат нещо, но по никакъв начин не го показвахме(все пск той щеше да изневери). По едно време се замислих, струва ли си цялото това страдание и рев... струва ли си пак да се скара с приятелката си да си помисля че имам шанс и пак да се съберат. Понякога се държеше ужасно... За това спрях, спрях да излизам с тази компания и спрях почти всички контакти с тях. Месец след това разбирам, че той се е преместил и не живее в София. Рязбира се стана ми ужасно гадно.. Разбирам че там си е намерил приятелка, с която ходят от 10 месеца. През всичкото това време не ми пише или звъни дори да чуе как съм. Ето интересната част. Преди няколко дни ми пише, че е в София и иска да се видим. Разбира се нямаше как да му откажа, все пак исках най-малкото да го видя. Преди да се видим последва един двучасов разговор по телефона и от общи теми стигнахме до това, че още ме харесва едва ли не обича. Виждаме се на следващия ден. Той не спря да говори как ме иска, гушкаше ме, държеше се супер мило искаше да ме целуне. Много ми беше приятно целия ден. Прииска ми се да сме заедно, както той ме попита. Но просто попитах защо са скъсали с приятелката му... Не са се разделяли. За мен не беше редно, той разбира се започна да ми се обяснява и не можех да споря. Та и този ден свърши... Говорихме още часове по телофона два дни след това. Скарахме се веднъж, но се оправихме. Говореше колко сържи на мен и му пука. Последният ни разговор онзи ден завърши с "Ще се чуем утре, лека". На следващия ден не ми звъня. Писа ми едно "хей" на което отговорих чак сутринта с "добро утро". И вече втори ден нищо. Нито го е видял, а е бил на линия нито е звънял. Не знам какво да правя наистина. Всеки ми говори да не се занимавам, но просто не мога още го харесвам и то много!
*Това е много съкратената версия...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 96da4b79cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако искаш резултати не чакай все на него, казвам ти го като мъж. Жените масово имат погрешното схващане, че ако някой мъж наистина харесва някоя жена той ще направи всичко за да я вижда и чува. Това са глупости! Истината е, че ако наистина те харесва ще те потърси и ще иска да те види. Веднъж или два пъти. Ако ти не поемеш оттам нещата и не си активна и не го търсиш а чакаш на него тогава просто нищо няма да стане и ще се разминете и не вярвай на успокоителни глупости от рода на "ако е било/не е било писано" и подобни. Не е до "писано" а до това да поемеш отговорност за реализирането на тези отношения вместо да чакаш да ти паднат наготово и от само себе си без да си мърдаш пръста.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 82bba8a6a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми, значи, занимавай се, какъв е проблемът. Тъкмо ще може да се получи оооооще по-дълга безсмислена история.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ae31b6d2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе просто му кажи, че искаш да скъса с гаджето си и тогава бъдете заедно, толкова е просто. Да, че той не е скъсал с нея пък ти е предложил на теб е малко тъпо, но ако наистина го харесваш тоя наркоман(понеже каза, че е от такава компания) бъди с него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0c0e8ade42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Изневерява на нея с теб?
Ще изневерява и на теб :) Принцип на живота човек свиква и не се променя почти никога!
Прецени струва ли си ако много го искаш спечели го ти, той винаги може да се влюби в теб и всичко да приключи с нея ама тоя триъгълник иначе е нещо много тъпо за теб :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4d3d24c6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Малък ъодейт на историята... звъня ми, говорихме пак много но не стана на въпрос нито за нас, нито за нея. Само спомена че скоро приятелката му ще идва в София да го види :( Май както е тръгнало ще си останем приятели...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker