Притеснявам се, дали няма да си остана сама.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Притеснявам се, дали няма да си остана сама....
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2000 пъти
Здравейте. Първо искам да се извиня за правописните и пунктуационните грешки, но като малка дълго време съм живяла в чужбина. Та ето го и моя проблем. Попринцип съм висока около 175см и теглото му варира 73-75кг. Имам мускулна маса (имам предвид че не съм супер отпусната) най-вече по краката. Нямам голям корем или нещо от сорта. Имам дупе (не е много голямо) и краката ми са дълги. Момчетата от моя клас ми се подиграват че съм била мн пълна и тн, а в същото време има едно др момиче високо около 167см и тежи около 73-75 кг... Тя е видимо по-пълна, но никой нищо не й казва. Иначе доста момчета ми пишат по инстаграм или фб но.... Думите на момчетата от нашия клас мн ме нараняват. Иначе в лицето съм общо взето красива (по-красива съм от повечето момичета от класа, включително и от онова, което споменах по-рано). Всичките ми приятелки ме мислят за красива и твърдят, че не съм дебела(не го казват само защото са ми приятелки... Ппц си казват в лицето на човека ако е грозен или дебел независимо дали им е фр или не). Момчетата от нашия клас да по-високи така че не ми се присмиват заради височината.. Та въпроса ми е според вас защо на мен се присмиват, а на другото момиче не и дали някога ще си намеря гадже? Като цяло извън училище хората не ме гледат странно, дори няколко пъти съм получавала комплименти от непознати.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: dbd53e951f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо ти няма, не се тревожи. Рано е да достигяш до заключения относно бъдещето. Само не разбирам защо след като знаеш колко е неприятно да ти се подиграват едва ли не искаш и на другото момиче да се подиграват. Ако питаш тези, които ти се подиграват и те няма да знаят защо го правят. Ти в българско училище ли учиш или в чужбина? Мисля, че в който и да е случай това е причината, просто завист, че си живяла дълго време в друга държава.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4d80b8177f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   M28 На въпроса защо ти се подиграват отговора е много лесен, защото не те уважават и гледат по-този начин дате потиснат и унижат. За жалост училищата днешно време са места, където повечето деца не ходят да учат, а само фа убиват време и да се подиграват на някого. На другия въпрос дали ще си намериш приятел зависи изцяло от теб. Бих искал да се запознаем и да си поговорим още, но за жалост тук не позволяват разменянето на лична информация. Желая ти успех.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d38bdf1996
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен - гледай да си позитивен човек. Усмихвай се и намирай обща приказка с всеки, и изобщо си ги изхвърли от главата тези глупости, и особено мерките и килограмите!
Живей си живота, създавай приятелства, САМОИРОНИЗИРАЙ СЕ понякога (примерно ако някой ти каже нещо за ръста или килограмите ти му отвърни: "Да бе, гледай каква съм овца! Хич не случих на тяло!" или въобще - обърни го на майтап нещо.

Ти в момента притежаваш две много силни оръжия:
1) млада си
2) имаш български ген, който те прави по-красива от останалите
Ако към това добавиш и готин характер, добро самочувствие, чувство за хумор и позитивизъм към хората - направо ще станеш мъжемелачка! Не комплименти да получаваш, ами на опашка ще се редят за тебе!

Забрави всичките си комплекси! Бъди готина! Може би обърни малко повече внимание на спорта. Няма да останеш сама! Гарантирам ти!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: afd10f9361
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не ти пука, трябва ти да се харесваш.. Другите и те имат кусури. Всеки си има по нещо.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 30e50ca008
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Поредното момиче, което си проси комплименти, за да "разбере" колко е красива

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1fb3bf2944
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо не се замислиш защо се сравняваш с други момичета? По-красива си от съученичките си? Само глупакът си мисли,че е по-добър от другите. Никой не може да ти каже защо те обиждат. Защо не гледаш себе си? Искаш някой да ти каже, че си перфектна ли? Трябва сама да го осъзнаеш и да го вярваш наистина. Не се сравнявай с другите хора. Погледни нещата под друг ъгъл.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b77d17b7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сигурно си стегната и освен това ти завиждат на ръста и красивото лице. Не им обръщай внимание. Яд ги е. Отделно, в България за красиво се възприема тегло около 45 кг и просто такива момиченца много се дразнят, когато на някоя "дебела" й обръщат внимание. Аз съм съвсем малко по-висока от теб и изобщо не се харесвам с описаното от теб тегло, идеалното ми е 65 кг, но ако имаш мускули, може би изглежда добре. Нямам представа наистина. До 70 кг аз изглеждам слаба. Не съм силно атлетична, т. е. тренирам, но спорадично. Стегната съм, но нямам изразени мускули. По себе си съдя, че на всякакви килограми съм получавала комплименти, защото имам красиво и симетрично лице. И все пак, ти си много малка още да си такива килограми. Когато стигнеш моята възраст, има много голям шанс да си дебела, ако в училище си била над 70 кг. След 30-тата година метаболизмът на жената се променя. До 20-25 се отслабва лесно и не се трупат килограми, но след 30 ситуацията е друга. Аз ограничавам всякакви вредни храни от миналата година и за цялото време съм отслабнала едва 7 кг., независимо от тренировките ми и всичко останало. Имам да свалям 5 кг до идеалното ми тегло. И сега съм красива жена, но виждам, че с възрастта нещата стават все по-трудни и е по-добре да отслабна сега и да си поддържам теглото, а не да се мъча след 40-тата година.
Измери обиколките си и си изчисли BMI, за да видиш имаш ли причини за притеснение. Ако си в нормални граници, всичко е наред. Ако не си, приведи се в норма заради собственото ти здраве.
Приятелките ти и други хора винаги ще ти казват, че изглеждаш добре, но дали са наистина обективни? А и критериите на другите хора, особено ако са по-възрастни, са силно занижени, така че аз не бих разчитала на това.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7ef4c7ea29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Момчетата обичат френска. Ако можеш да правиш и ако правиш няма да останеш без гадже ;)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9cf88e89d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оправи си комплексите, те са ти най-големия проблем
Оставила си се някакви сополи да ти дават наклон на живота каква си-това ти е основната грешка в момента

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 25235cb465
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   "Притеснявам се дали няма да си остана сама, въпреки че не съм грозна, всъщност даже съм сравнително красива, абе направо съм по-красива от всички в класа си и са ми правили комплименти и приятелките ми ме боготворят".

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 28cdadc963
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имаш едни излишни двайсетина килограма.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5100b23c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От авторката:
Страшно благодаря на всички за подкрепата! По принцип съм много Лъчезар ей и усмихнат човек. Постоянно се смея и самоиронизирам, когато някой ми каже нещо... Пред другите не показвам, че ми е неприятно когато ми казват каквото и да е било. Страшно ви благодаря за съветите! До номер 3: ходя на плуване 3 пъти седмично за около час. Като цяло нямам проблем с липса на мускулна маса (нямам твърде много мазнини.. ) като цяло съм силен характер.... Донякъде може би в цялата работа има и пръст факта, че като бях по-малка не се поддържа (ходех с мазна коса, стила за дрехи беше някакъв израз от който нямах понятие и бях по-пълна). Иначе си уча в българско училище сега. С оценките съм добре, имам истински приятели. Не искам да се подиграват на другото момиче, въпреки че е огромна лицемерка (попринцип тя пуши и цигари и наргиле, а сме малки за такива работи... Слуша чалга, двойкаджийка е... Се неща които не са на почит в нашия клас) просто ми е интересно защо на нея никой нищо не и казва въпреки всичките тези неща. А относно номер 6. Както споменах комплименти и свалячи не ми липсват, просто... Всички искат едно и също... Секс. А аз определено не съм готова, още повече с непознат. Така че не пиша тук заради комплиментите. Сама съм наясно че съм красива(не само според мен) и освен това работя върху тялото си(това лято съм 8 кила надолу). И все пак благодаря за подкрепата от всички вас. Независимо дали коментара ви е позитивен или негативен. Абе като цяло никой не знае че са ми неприятни те, зи коментари относно външен вид и тн, освен най-близките му приятелки. Инч не ми пука бог знае колко за корското мнение. Просто ми е интересно

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 58ed225fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Още си малка. Със сигурност още ще се развиваш. Може би трябва да свалиш 4-5 килца за да си по-фина. Не се притеснявай, и яз бях като теб, мислех че никой никога не би харесал момиче като мен. Това беше когато бях на 13. Скромна, срамежлива... А на 16 години като станах, момчетата и дори мъже си умираха да са с мен, и досега е така.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 75cb946e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 6, много си прав. Аз имам същото усещане. Само, че не е поредното момиче, а е едно и също момиче (жена), която за пореден път се самоизтъква колко е красива. Това е нейната слабост... да се самоизтъква не само колко е красива ами и колко е интелигентна, ученолюбива и колко много успехи е постигнала. А, да не говорим пък колко много е пътувала из цяла западна Европа та дори и чак в южна Корея е ходила. Само дето не си казва истинската възраст.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker