Най-добър приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-добър приятел
преди: 13 години, 4 дни, прочетена 3183 пъти
Здравейте приятели,
имам нужда от съвет, става въпрос за най-добрия ми приятел. Познаваме се толкова отдавна че даже вече и не помня от кога, всеки ден се виждахме, знаем всичко един за друг... просто "най-добър приятел" в пълния смисъл на думата, но една вечер.... незнам как се случи, то просто се случи, бяхме по близки от всякога, в смисъл, прегръщахме се, той ме докосваше толкова нежно... но само до там, и двамата не можехме да допуснем да се случи нещо повече от това, точно тая вечер преобърна живота ми. Един месец след тая вечер ние не можехме да се погледнем в очите, вече нищо не беше същото, вече не се гледахме просто като приятели... После нещата малко се поуспокоиха, преструвахме се че нищо не се е случило, искахме да се държим един с друг както преди тая случка, макар че не бяхме я забравили, даже и не сме си говорили за това което се случи, но проблема е че аз от оная вер (04. 09. 2010г)не спирам да го сънувам, постоянно сънувам че правя секс с него, всяка вечер, как е възможно тоова.... наистина изгарям от желание да го направя с него, но се чудя дали вече няма и намесени чувства, колкото и да го отричам пред себе си, защото това е недопустимо за нас, та ние сме приятели, или поне бяхме... много искам да му кажа, че искам да правя секс с него, знам че и той го иска, но ме е страх да не го загубя... защото обикновено точно така се случва в живота.

Моля ви, помогнете ми, много съм объркана, ако някой има същия проблем и ме посъветва как да постъпя и кое ще е най-правилното решение в моя случай ще му бъда безкрайно благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 дни
hash: b0a3c5e36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега се изяснете дали искате да сте заедно, или не, защото приятели е малко вероятно да си останете, или поне не както преди. Казвам ти го от опит. Но все пак поговорете за случката. Ако правите секс ще си останете "friends with benefits" Веднъж появят ли се чувства между приятели, стане ли нещо такова, приятелството не е същото. Можеш само да се надяваш да излезе една хубава любовна връзка от всичко това. Бъди честна с него.
Успех :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: fa22713d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вече имате желанието, всичко се е променило, така че действай! Ако сте наистина близки няма да те се забравите след това и няма да го изгубиш! Но все пак има известен риск...
Прецени - дали искаш да го виждаш всеки ден като приятел и да мислиш за друго или да се отдадеш на изкушението и да видиш какво ще стане :)) Успех, мила!

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: e38320bc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   ти да не си луд кви са тези работи отиди се прегледай ве това не е нормално не мисли как да го попиташ а мисли как да се отарвеш от тази болест!! Отиди на психолог!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 дни
hash: 7d8d82712d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не виждам нищо по-хубаво от това - човекът, който те вълнува и би правила любов с него да бъде и твой добър приятел. Любовна, сексуална връзка без приятелство, без духовна връзка бързо се изчерпва и умира. С една дума явно и двамата изпитвате нещо повече, което е нормално - все пак сте мъж и жена. Въпросът е кой ще се престраши да премине границата. При теб явно налице е освен приятелското и друго, силно чувство. Не са случайни тези сънища. Той определено те привлича и то много като мъж и според мен може и да не го осъзнаваш, но си влюбена. Той пък те докосвал доста интимно. Как при това положение нещата ще са предишните? Нямате друг изход, освен един от вас да направи първата крачка. Или ще продължите връзката си като любовна или ще се отдалечите. Но по-вероятно е да се преоткриете и да изпитате много, много повече чувства и емоции заедно. Съветът ми е да провокираш действия или обяснения в тази насока, пза да престанете да се чувствате неловко. Всеки от вас се страхува от това, какво изпитва другия, а отстрани погледнато е ясно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker