Подиграват ми се за това , че нямам гърди . - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Подиграват ми се за това , че нямам гърди .
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2352 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 13 и ще съм за 8 клас. Всички момичета от старият ми клас имат гърди Буквално. Все ми се подиграват, че нямам гърди, че съм плоска дъска и т. н. Даже в класа ми момчетата бяха направили класация кой има по големи гърди и от всички мен ме сложиха на последно място. Никой не ме забелязва. Всяко момче харесва момиче с гърди. Много е гадно. Аз съм размер XS в бюстиетата. Всички носят някви големи сутиени, а аз още с бюстие. Родителите ми на тях ама то това са комплекси и им избива. Е как те са с гърди не аз. Едно момиче от моя клас беше като мен, но за едно лято в 6 клас изведнъж. Попитах майка ми за сутиен, а тя ама не ще видим към нова година. Как до Нова година. Дори момичета за 7 клас имат по-голяма големи гърди. Аз съм слаба и съм висока около 174 и тежа 45 кг. Неща сутиен с подплънки, за да ми се смеят хората. В даскало обикновено се носят униформи и аз винаги съм с униформа и не си личи. На коледното парти бях по потни, който е прилепнал и ме Обараха да не би да съм с подплънки. Ужас. Писна ми хората да си шушукат. Какво ли не съм опитвала. От ген зависи. Ами в семейството ми си ок. Доста надарени не обикновено. Дори майка ми я питат да не би да си е сложила силикон. Мис силконките ряпа да ядът. Леля ми е ок, баби те ми и тъй. Много е гадно. Дайте ми съвет как да ми пораснат гърдите. Боза не! С козе мляко съм пробвала, но има ефект, но рядко. Дори комшиите ме базикат. А тяхната дъщеря да не е Ким Кардашиян. И те едни, но само те. Дайте ми съвет!
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: e72303c340
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На тази възраст е нормално да го изживяваш, въпреки че това са глупости....
Ще бъда кратък: мъж съм, повечето мъже последното нещо, което гледаме в една жена са гърдите. Не, че не ги забелязваме, когато някоя мадама има хубави, големи гърди, но те не са водещи. Така че, не се притеснявай. Пак ти казва, на тази възраст е нормално да се заяждате за такива глупости. Не обръщай внимание! Живей си живота, гледай си учението, ще си намериш свястно момче и всичко ще се нареди. :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 233a67e001
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Най-вероятно след 1 година и 3 месеца вече си решила проблема си. В момента аз съм 8 клас и ми се подиграват, затова, че съм плоска и аз много се комплексирам. Аз също съм ХS размер в бюстиетата и не нося сутиен. Никой не ме забелязва. А и на всичкото отгоре според повечето нямам и дупе. Преди си го харесвам и сега и затова започнаха да не обиждат. Моля те, ако вече си решила проблема си те моля да ми помогнеш.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: db47300d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Може да ди си решила проблема, но нека те просветля защо и другата крайност не е добре. На 13 съм и съм с чашка 85В. Всеки каро ме погледне мисли че стм по пълна заради гърдите ми а нося С размер за дрехи. Всички момчета ме барат и оглеждат. И другата крайност не е добре повярвай ми;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 59da3acdf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   вероятно си в някое квартално училище, където момчетата се интересувят само от подобни неща.
имам един приятел, който гледа в момичетата само циците и не съм съгласна с него.
аз също нямам големи гърди.
но им помагам да пораснат с това в YouTube: anime girl breasts subliminal

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 91f7487ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, от това, което прочетох си слаба и затова първо дърпаш на височина, което е нормално. Големите гърди стоят добре облечени, гледаш ги някакви стегнати, вирнaти напред, ама като си махнат сутиенa са някакви крушки, така че не завиждай на нaдaрените.
Има неща, които винаги ще се смятат за красиви- пъстри очи, светли коси, бяла кожа, голяма височина, гърди и т..н, но както си забелязала, светът е пълен с хора, които не ги притежават и пак са красиви.
Другото, което искам да ти кажа е, че е много малко вероятно на 13 всички момичета около теб да са с толкова големи гърди, най-вероятно толкова се притесняваш за своите, че виждаш перфектното в другите. Не се притеснявай за глупости! А това, че момчетата ви правят класации и цялото училище знае, не е похвално да ти кажа, я се съберете момичетата и направете оценка на мъжките достойнства в класа! Извинявам се, ако съм обидилa някого, но деца, ако се харесвате и имате нормално самочувствие, каквото подхожда на деца на вашата възраст, няма да ви дреме кой какво мисли. Хайде и умната!

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6a710fcec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Олеее ! Чета в момента и не мога да повярвам кога съм писала тази статия. Случайно отворих да видя и като прочетох се сетих. Като гледам коментарите са от скоро има и от преди 4 месеца. Та моя проблем се реши та да кажа и като смених стария ужасен клас с нов , който е по - добър. Сега мога да си отговоря защо ме тормозиха. В класа ни от 17 момичета аз и още 4 бяхме добре на кг. Всички други бяха пълнички . Никога не съм се подигравала , но това , което минах не го пожелавам. Когато почнах 8 клас бях с размер A мисля , че беше не най - малкият , а вторият размер. Сега съм размер 75B и скоро ще сменя размера , но да мине короната. Сега съм в 9 клас , вече не гледам толкова , защото има момичета , които още нямат и са срамежливи . Но не се подигравам , защото знам какво им е. Сега го надживях и се приемам такива каквато съм .

За всички момичета , които са в моето положение. Изводът е , че срещу природата не се върви. И точно , когато нямате надежда , ще видите как става неочаквано.

- Авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker