Той ми беше най-добрия приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той ми беше най-добрия приятел
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2425 пъти
Здравейте приятели,
имам нужда от съвет, става въпрос за най-добрия ми приятел. Познаваме се толкова отдавна че даже вече и не помня от кога, всеки ден се виждахме, знаем всичко един за друг... просто "най-добър приятел" в пълния смисъл на думата, но една вечер.... незнам как се случи, то просто се случи, бяхме по близки от всякога, в смисъл, прегръщахме се, той ме докосваше толкова нежно... но само до там, и двамата не можехме да допуснем да се случи нещо повече от това, точно тая вечер преобърна живота ми.

Един месец след тая вечер ние не можехме да се погледнем в очите, вече нищо не беше същото, вече не се гледахме просто като приятели... После нещата малко се поуспокоиха, преструвахме се че нищо не се е случило, искахме да се държим един с друг както преди тая случка, макар че не бяхме я забравили, даже и не сме си говорили за това което се случи, но проблема е че аз от оная вер (04. 09. 2010г)не спирам да го сънувам, постоянно сънувам че правя секс с него, всяка вечер, как е възможно тоова.... наистина изгарям от желание да го направя с него, но се чудя дали вече няма и намесени чувства, колкото и да го отричам пред себе си, защото това е недопустимо за нас, та ние сме приятели, или поне бяхме... много искам да му кажа, че искам да правя секс с него, знам че и той го иска, но ме е страх да не го загубя... защото обикновено точно така се случва в живота.

Моля ви, помогнете ми, много съм объркана, ако някой има същия проблем и ме посъветва как да постъпя и кое ще е най-правилното решение в моя случай ще му бъда безкрайно благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 29 дни
hash: c2d044574f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Незнам защо коментарът ми не беше публикуван или може да не съм го пратила. Така, че отново пиша накратко. Какво по-хубаво да изпитваш чувства /не само приятелски/ към мъж, когото смяташ за добър приятел? Сексът, колкото и да е хубав без духовна връзка, без приятелство омръзва. Така, че мисля, че връщане назад няма. Явно и двамата се привличате, което си е нормално, защото сте мъж и жена. Или трябва да провокираш разговор, действия и пр. и да влезете в друг етап, или ще се отдалечите, защото не можете да сте само приятели. Често се случва и мосля, че това е чудесен вариант - добре се познавате, разбирате се и защо приятелството ви да не прерастне в любов? Виж обратното е трудно постижимо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker