Чувствам се тъпа и безполезна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам се тъпа и безполезна
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1553 пъти
Преди бях много интровертно дете, стоях си вкъщи по цял ден, учех си, четях си книжки, без гаджета и много приятелки. Няма да казвам къде живея, но града не е много голям, всички се познаваме и е доста скандален :)) От 1 година и 8 месеца работя като сервитьорка все в популярни и оборотни заведения. Покрай работата се запознах с различни хора, поотраках се, завъртяха се 1-2 момчета край мен, от онези "лошите", курварите, сещате се, следователно започнах да чувам някакви неща по мой адрес от рода на това, че съм курва и не струвам... ошлайфах се в сервитьорството, създадох си връзки на доста места, но в тази среда имам чувството, че затъпях. Вадя добри пари с бакшишите, не ми е скучно, ходя си с желание на работа, с колегите редовно си ходим заедно по барове, дискотеки, на плаж, насам, натам. Обаче в този бранш май затъпях! Речника ми обедня отчайващо много. Все по-често се улавям как искам да обясня нещо и изпитвам затруднение да намеря подходящите думи. Все по-често чувам израза "тъпа сервитьорка". След 20 дни ставам на 18, догодина трябва да ходя в университет и нямам представа какво да правя с живота си! Когато ме попитат какво ще уча отговарям, че може би нещо в Пловдив или София.. преди бях много запалена по литературата и четенето, исках да стана журналист, освен това рисувах доста добре, планирах да ходя в София в СофтУни да ставам уеб дизайнер или пък професионален гримьор, за това имам и курс изкаран вече. В момента не ми се учи нищо. Искам да излизам, да се забавлявам, да работя повече, да си купя кола в скоро време, тъкмо ще взема и книжката. Но не мога да се отърва от чувството, че си пропилявам времето напразно. Не знам цент английски и много ме е срам от този факт. Преди бях доста напреднала, стигнах Б2, сега съм забравила елементарни думички. Нормално ли е на тази възраст да се чувствам по подобен начин, сякаш съм отново в пубертет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: da2048168e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   вземи зарежи тази работа и се концентрирай в образованието си, ако искаш да се развиваш. Каква перспектива виждаш в това да си сервитьорка в малко градче? Ако си доволна от това, разбира се продължавай с начинанието. А и как очакваш да поумнееш от тази работа? Единственото умствено нещо ти е да запомниш коя поръчка от коя маса е и колко ресто да върнеш... много сложно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b82e572041
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мин трабва да слушаш интуицията си. Щом не ти се учи, не е задължително сега да почваш, имаш толкова години пред себе си. А и като чета оставам с впечатлението, че нямаш финансови затруднения, така че ако се чувстваш добре на работата си и ходиш с желание, остани там докато ти дойде музата да учиш. Сега като нямаш желание не мисля, че ако почнеш да учиш ще се захванеш с правилното нещо и после след години ще съжаляваш, че не си изчакала и просто си пропиляла няколко години в университет. А относно по коментарите по твой адрес, да не ти пука. Явно си им привлякла вниманието с нещо на тия хора и те си нямат други интересни занимания и са решили да те обсъждат. Каквото и да правиш, в какъвто и бранш да си винаги ще ги има, така че просто не им обръщай внимание и си живей живота както на теб ти е кеф, защото това в момента са ти най-хубавите години и не си струва да гш пропиляваш, провейки нещо, което не ти доставя удоволствие.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3a6c4481be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Здравей! Аз се намирам в същата ситуация, само че вече съм студентка и съм на 21г., но не работя в заведение, а в хранителен магазин. Винаги съм обичала да чета, бях отличника на випуска от 140 човека, изразявах се изключително добре. Откакто започнах тази работа и аз имам чувството, че направо затъпявам около хората, с които работя. Трудно се изразявам вече и звуча нелепо, а не бях такава. Имах много голямо желание да се изуча, но покрай тази работа така се скапвам, че ежедневието ми е работа-вкъщи-работа и нямам желание да уча каквото и да е било. Все едно аз съм написала темата....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker