Като момченце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Като момченце
преди: 13 години, 3 дни, прочетена 2439 пъти
Здраейте!
Имам приятел от половин година. Той е по-различен от другите и си го харесах такъв, естествен и невинен. Под "по-различен" имам предвид, че е... И аз не знам как да го обесня. Прави това, което иска и не му пука за мнението на хората, но не е невъзпитан-напротив. Държи се като момченце. Радва се като такова, просто е страхотен. До тук добре, но се познаваме от доста време, заедно сме от 6 месеца и само на прегръдки и целувки го караме. Това донякъде ме радва, защото не е като повечето момчета/мъже, които познавам и са готови на много неща, за да преспят с някоя мацка. Радвам се, защото така съм по-сигурна, че е с мен, защото ме обича, а не за да ме използва. От друга страна обаче... Обичам го много, желая го и всичко свършва до тук.

Мисля, че възрастта също има значение- аз съм на 19, той с една година по-голям от мен. Примемам го, защото е много мил, сладък и си го обичам, но мисля, че е крайно време да преминем на друг етап. Никога не сме и говорили за секс или нещо такова. Като гледаме филми и има някоя по-гореща сцена той се изчервява и ей такива неща. Не знам на него какво би му харесало, и аз не съм му казвала нищо, защото не говорим за това! Знам, че е детствен и не си е имал сериозна приятелка. Единственото, което беше споменал за секс е "Не съм толкова романтичен, за да го направя" или... нещо такова беше, не си спомням какво го накара да го каже. Не искам да се разделяме, защото той е момче с уникални качества... Толкова мил, чувствителен и супер забавен. Не искам да го губя, но... както споменах искам да преминем на друг етап. Въпросът е как той да го разбере. Аз съм по-срамежлива и просто... не мога да му кажа какво искам... Помагайте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 дни
hash: 161be5f457
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не е правил секс до сега. Нищо, че е на 20 - има и по-големи момчета и момичета, по-срамежливи и пр. Мисля, че трябва да караш направо. Може би първоначално само с действия и после да попиташ по време на милувките нещо притеснява ли го, не те ли иска и пр. Така ще разбереш предполагам, че няма опит и това вероятно го смущава. До колкото разбирам не си ведствена, така, че какво като ще си първоначелно водещата страна? Убедена съм, че с малко помощ, окуражаване и съвети как да процидира ще се отпусне и сексът ще му хареса. Щом има чувства сексът ще е хубав, но това ще стане постепенно.

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: a49186f659
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   №1 е прав.

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: d70f9d49f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Натисни го натясно в ъгъла. Облечи се в нещо секси. Сам ще си поиска секс :D

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 ден
hash: 964e6f4475
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом ти трябва да правиш първата крачка, много лошо от сега си личи че, това момче ще си остане момче. Помисли много добре докато е време.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b7699ceadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може да е гей 0_о
Шегувам се, слушай или по-скоро чети.
Отидете у вас или у тях, важното е само следващите няколко часа да няма хора в къщата. Пуснете си "Титаник" или някой филм с тъжен край... да се разчувстваш. Като свърши филмът се гушни в момчето... кажи му нещо романтично. Ако той тръгне да те успокоява се възползвай. Някоя друга целувка, милувка... Когато видиш, че те желае, ама със сигурност те желае му кажи, че имаш работа, трябва да тръгваш. Ама му го кажи така, да се усеща, че ти се иска да бъдеш с него. По принцип недостъпните момичета се харесват на момчетата/мъжете. Тъкмо няма да изглежда толкова нагласено. Ако момчето ти те обича би трябвало това да подейства.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker