Проблем с момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем с момичетата
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1503 пъти
Здравейте, аз съм момче и съм на 15 години, от голям град. Имам проблем с момичетата. Като за начало, никога не съм имал гадже. Може би не ви се струва като голяма работа и аз не мислех, че е. Обаче наскоро почнах да се замислям, дали изобщо ще си хвана някога? Преди до около една година ме беше страх да говоря с момичета. След това дойде едно момиче и аз много я харесах. Реших, че ще й кажа. Е тя не ме харесваше, но няма значение. От тогава си помислих, че по-лошо няма на къде да стане, за това вече не ме е страх да говоря с момичета. Няколко пъти съм отивал при непознати момичета и съм ги питал за фейсбуци и тн(и винаги само им взимам фейсбукът и после не става нищо). Обаче като цяло много често виждам момичета и ми се иска да отида и да говоря с тях. Обаче някак си си мисля, че когато ме погледнат и вече си мислят куп лоши неща за мен. Не ме е срам да говоря с тях проблемът е, че 99% процента от случаите няма смисъл, понеже или не съм им приятен или имат гаджета или харесват някой друг. Постоянно си пиша с момичета по фейсбук и инстаграм, но в повечето случаи изглеждам като някакъв отчаян тип, който не говори с хора и в най-добрият случай ще се сдобия с нова приятелка. Обаче аз искам нещо повече от просто приятелство. Искам момиче което да е до мен, да си я гушкам, да си говорим, да се смеем на тъпите ми шеги. Обаче не става. Когато се опитам да звуча уверен, ме смятат за гадняр. Когато се опитвам да помогна с нещо пък ставам прекалено загрижен. Аз обичам да се държа добре с хората, но те в повечето случаи се държат зле с мен(говоря главно за момичетата) или го смятат за странно. Също така не мисля, че външният ми вид е проблемът. Не съм нищо кой знае какво, но не мисля, че съм грозен. Абе не знам защо, но изобщо не ми се получава. Ще се радвам ако ми помогнете. И моля без коментари от типът на: Още не му е дошло времето за гаджета, всичко става с времето, то тя сама трябва да те хареса. Не, че не вярвам в тези неща, но според мен ако искаш нещо не трябва да чакаш някой да ти го даде на готово, а трябва да се потрудиш за него. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2f817c77fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямаш пари или си грозен друг вариант да не те харесват няма

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d9d3347efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо не пробваш с обикновени разговори - к'во правиш в свободното си време, каква музика/филми/книги харесваш, къде искаш да си в момента и т.н. а не да помагаш/съветваш или да се прайш на печен.
Така се започва връзка, а не като в "50 нюанса сиво" - добър ден аз съм милионер, искаш ли да се ч*каме ;)

Иначе казано научи се да общуваш очи в очи. За*би ги тия фейсове, чатове и т.н. ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 311d31b854
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Коя зодия си? Имах един познат, мъж риба с асцендент козирог, който има същите проблеми като теб.
Ако ми кажеш рожденна дата, месец, година, час и място на раждане, ще ти направя подробен хороскоп, който ще покаже характера ти с всички аспекти на силните и слабите ти страни.
Разбира се, хороскопът не е гадаене на бъдещето, той показва характера на човека, но аспектите се изменят, всяка година, всеки месец и ден, планетите се движат, you know ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 85456de5f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не мога да кажа общо за всички момичета, но ти казвам моето мнение. И ние както и вие момчетата не харесваме лесните неща. Естествено, че ти трябва да направиш първата крачка, но ако дадеш време на момичето да те хареса първо шанса да те резне е много по-малък.
Поне аз не харесвам момчетата които се перчат, правят се на голямата работа и като стане нещо си подвиват опашките и си кротуват. Така, че гледай да си повече на действия от колкото на думи. Дръж се добре с момичетата, ние обичаме да става на нашето. Не е нужно да си центъра на вниманието за да те харесват. Според мен е много по-важно какво а не колко говориш. Прави си шеги с нея и но внимавай кво приказваш, че да не я обидиш. Бъди кавалер. Изказвай си мнението и си го защитавай пред който и да е. Няма нищо лошо да си добър, но недей да си като някоя майка бавачка, защото тогава вече става досадно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8cde8f347a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Класика в жанра, нищо ново.

Това, което ще прочетеш е моят опит, така че не го приемай религиозно - твоите резултати ще варират.

Ако искаш да си уверен при общуването, то ще са ти нужни повече от 3 теми за разговор. Неша като "хубаво време, а", "каква музика слушаш" и "еми падам си по World of Warcraft, друго занимание нямам" няма да те отведът далече.
За да бъде човек привлекателен, трябва да работи върху характера си - можеш да имаш интелект, ръст, вид, пари, но това няма да ти помогне ако си пълен и скучен ръб (няма да намериш нищо читаво, другите навлеци сами ще се появят).

Помисли какъв искаш ти да бъдеш - не какъв би се харесал другиму, а какво ти искаш да правиш. Образование, кариера, начин на забавление, физическа актвиност, хоби и т.н. Тези неща ще те дефинират в очите на другите - самият ти ще имаш да предложиш повече като човек, като личност, при това не само ако си търсиш връзка.
Едно нещо което никой (нито приятел, нито партньор) не понася е отегчеността. Ако правиш 2 неща в свободното време като игри и зяпане на анимация, то това определя за какво може да се говори с теб.
Ако имаш повече от 2 интереса: четене, колездене, плуване, филми, сериали, игри, мотаене в града, ходене из природата, програмиране, анимация, тия-ония... тогава ти имаш повече поводи за начало на разговор, повече начини да поддържаш интерес върху себе си.

Разширяването на дейностите ти ти дава повече възможности да срещнеш други хора и (рано или късно) увереността, че ти имаш какво да предложиш. Не си мисли, че правилата са сложни - връзката е игра на икономика: предлагаш това, което друг търси. Ако го имаш, имаш шанс.
Ходиш на нови места, разширяваш си дейностите и възможностите сами се появяват. За вид няма да коментирам - ти си знаеш как изглеждаш, решавай си сам за тяло и облекло.

И още нещо - да, тя ЩЕ трябва да те хареса, sorry son. Нейно право е да не те. И няма значение колко се "трудиш" - ако не те иска, оставяш намира. Няма по-гнусно и отвратително от отчаяно момченце. И не е нужно баш от самото начало да става ясно, че искаш да я погнеш. Жените като цяло не обичат да са синоним за вагината. Запознаваш се, даваш някакъв кратък период от време (сам си прецени, трябва опит) и тогава пробваш.

Проби. Жа стани, рану или касно.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 87e6208f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако твърдо си решил да имаш връзка на тая възраст, вместо да изчакаш пълнолетие или по-нататък, гледам, че сега Kpop момченцата са много вървежни всред момичетата. Смени си външноста на тоя стил - прическа, дрехи, ала-бала, и вярвам, че ще ти се "вдигнат акциите".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e4cc03665a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това съм аз като противоположния пол. И аз съм на 15, уча в голям град и изобщо не ме бива с момчетата, ама изобщо. Знам какво искам от едно момче, но не знам едно момче какво би искало от приятелката си. Трябва ти момиче, с което да поддържате чисто приятелски отношение и което да ти дава съвети за другите момичета. Все пак ние се познаваме най-добре. Ако искаш дай си Instagrama. Бих се радвала да ти помогна, а в замяна ти можеш също да ми дадеш съвет за момчетата :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker