Съсипана съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съсипана съм
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1141 пъти
Здравейте, тъй като вече дори няма на кой да споделя, а съм повече от съсипана, реших да пиша тук. Аз съм момиче на 18 години, тази година ще завършвам. След последната ми връзка, животът ми се превърна в истински ад. Имах приятел, с който бяхме заедно 9 месеца. Именно той ми помогна да се измъкта от бившия ми, защото много ме тормозеше и съм му благодарна, защото не знаех как да се оттърва от него. В началото всичко вървеше прекрасно, докато един ден не се подведох под акъла на "най - добрата ми приятелка" и не го излъгах. Не беше изневяра с някой или нещо подобно, просто го излъгах за една пълна глупост и в момента много съжалявам. Той беше изключително разстроен, но след известно време аз му доказах наистина, че няма да се повтори и дори спрях да контактувам с нея. След това всичко си беше постарому, той дори каза, че си е върнал доверието, макар и не лесно. Аз му угаждах за всичко, понеже искаше винаги да става на неговата, звънях му постоянно, искаше нон стоп да се чуваме, правих всичко за да му угодя, той също правеше много за мен и ми помагаше. По едно време започна да се държи странно, аз се държах добре, той от нищото се съмняваше в мен, крещеше ми и ме обиждаше с думи, много тежки за мен. Когато се скарахме за нещо дребно той ме унижаваше, не ми даваше една дума да му кажа, а ме правеше на нищо, водеше ме при майка му да съм и била разказвала аз какво съм направила, унижаваше ме и пред нея. След това започна да си позволява и да ми посяга. Въпреки, че и хубави моменти имахме, тук момичетата ще ме разберете, ние много лесно се отдръпваме от едно момче при това поведение. След тва държание аз спрях и да искам дори да го целувам, да си лягам с него, много ме отблъснаха тия неща, а не мисля че проблема беше заради това момиче, просто започна да си показва истинския характер. Така се минаха няколко месеца, накрая вече твърдо бях решила да го оставя, исках дори по-рано, но ми се извиняваше, пусна2, 3 сълзи и аз наивницата веднага простих. След като вече окончателно го оставих, бях отишла в едно момче. Не съм правила нищо с него, просто дори и аз не знам защо отидох, беше пак поредната тъпа и безсмислена идея на главата ми. Проблема е че взех нещо, което не трябваше да взимам а той разбра че съм там, защото ме е следял, а не мисля че трябваше да го прави, все пак бяхме разделени. Дори в телефона имах чатове, които беше си пратил като ми го взе, в които разказвам всичко на моя приятелка. Тези чатове беше показал на целия град и на цялото си семейство. Беше ме и записал как плачейки си признавам, че съм го взела това нещо, сещате се какво, тези записи също бяха чути от всички, беше страшно унизително за мен.
Той беше решил да заминава за Англия при негов близък, да работи там а и твърдеше, че аз съм била единствения човек, който го задържа в България. Затова един ден искаше да излезем, да се разберем като зрели хора, понеже ще заминава скоро, и се разбрахме уж. След няколко дена пак дойде до нас, скарахме се защото бях казала на майка ми, че отивам до магазина, а не при него, защото тя знаеше той как постъпи с мен и, че ми е посягал, нормално да и кажа това. Той се обиди, удари ме в окото, наплю ме в лицето, беше кошмарно, след което каза, че повече няма да ме потърси наистина. След броени дни разбирам, че е говорил на целия ми клас какви ли не работи, едва ли не, че през цялата ни връзка съм му изневерявала, настройвал ги е, разпространи наши и мои снимки, сещате се какви, пиеше за мен, че правя някакви услуги за пари, затова и си изтрих профилите във всички социални мрежи.
Не е спирал да ме обвиняна за всичко - че съм го наранила, че е давал всичко за мен и съм развалила всичко, че съм пълен боклук и не ставам за нищо, а той какво? Когато ме нарани мен, не мисли. И той има голяма вина, а обвинява само мен, че съм отишла в това момче, това ме дразни най-много.
И не знам сега като почна училище как ще издържа там, всички са ужасни, ще ме съсипят, много ми е притеснено, изкарал ме е най-големия боклук в града, дори мисля да минавам на самостоятелно обучение, ще ме побъркат.... Това каква любов е, хора? Не мога да опиша как се чувствам.
Моля ви, дайте ми някакъв съвет какво да правя, предварително благодаря на всеки, който си отделя от времего да го прочете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4e2263478d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре бе, толкова тормоз и така нататък... защо просто не подаде жалба в полицията?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 79980d059c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има си полиция, прокуратура, съд. Съди се за клевета, за разпространение на невярна информация, за умишлено подронване на авторитет...
Жалко, че в училище не ги учите тези неща. Пълнолетни сте вече. Цели огромни държавни институции работят за да се занимават с подобни казуси. Можеш да го съдиш, със свидетели.
Каква ти любов? Този е завършен егоист и егоцентрик. За него целият свят е той самия. Ти си му като парцал нещо. Като огледалце, в което като се огледа и не види това, което иска, започва да го бие и да го чупи, все едно то му е виновно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 54362123e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Трябвало е много одавна да го зарежеш далеч от него забрави го още малко и завършваш, а ако ти е за хората и пред тях им кажи той какъв е, но избягвай го - забрави го. Той не е мъж щом посяга най малкото!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7c0c23796d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре ве, не ви ли писна от фалшиви истории? Нито ва знам вас, нито за какво става на въпрос, но си личи, че и ти си изтървала някои моменти от историята... Сигурно половината част си я пропуснала за да го изкараш него виновен. Така стана със един мой близък, по подобен начин, при това постоянно чета такива малоумни теми в този сайт... Ненормални сте

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9e1a5227a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 4-И защо да е измислена история?Кой ще се занимава да си измисля такива историй!

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: aa143a7105
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката : номер 5, не обръщай внимание.. докато един човек не преживее колкото някой друг, няма смисъл да критикува. Защото съм сигурна, че половината гадни истории, които са написани в този сайт не са измислени, а напротив.. дори в реалността е по-гадно. Така че не се впечатлявам от напразно критикуване.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker